pet Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Tak jsem dnes otevřel kapotu a všiml jsem si že mám tlumič v v uložení v podběhu nějak nakřivo.Kompletní uložení plus ložiska jsem měnil loni. Jak k tomu mohlo dojít?Zdá se mě že s té strany se víc přenáší hluk(hlavně na kostkách)Jak k tomu může dojít? Stečí vyměnit to uložení? Editováno: 24. Duben 2013, autor: pet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Kola si měl rovně a stál si na rovině? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ano ,kola rovně -rovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Na ničem jiném než na tom gumovém dorazu - uložení to nebude. Já bych to moc neřešil a počkal bych co to udělá, max. bych to uložení pootočil a zase vyčkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.