atlan Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 před 36 minutami, 15degren napsal: A ked budu poskrabane valce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 (editace) To by tam byly mnohem horší tlaky, navíc tuším že 1.2 TSi se v obou verzí dělali ještě s vložkami sic s nikasilovým povrchem, takže výbrus ? Vím že se i u 1.8 TSi původní vložky nechali přerazit na klasiku a udělat výbrus. Oni tam ty vložky pořád jsou, takže je vyměnit lze. Plazmatické nanášení je až u 1.0/1.5 TSi, tam už opravit blok nelze. Editováno: 25. leden 2021, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Martin Vaculík se podíval na ojetou Škodu Rapid. Velmi ojetou… Jak dopadla? | auto.cz Zde i ve formě videa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Ten Jarov měří hrozné nesmysly, na tolik jí ani neupravuji. Jinak Vaculda tomu docela rozumí, jen ty výstupy, včetně měření jsou někdy zkreslující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Tak koncernové motory běžně naměří i 10% navíc, kolem 100kW úpravu umí kde kdo. https://www.quantumchiptuning.cz/chiptuning/skoda-rapid-rapid-spaceback-1-2-tsi-77 https://www.autochip.eu/cs_cz/chiptuning/tabulky/car/skoda/rapid/1.2_tsi/wUacYbtBUJU/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 (editace) Tak za prvé spíš 5% u 77kW, ale i 10 plus je 86kW a ne 98. Jarov přeměřuje, nevím proč, brzdu mají špičkovou. Asi záměr. Moje měření odpovídá DE i Boleslavi. Tak kde asi bude chyba. Co se týká vyjmenovaných firem, tak jedna věc je napsat a druhá změřit. Pokud máte někdo pochyby, tak přijeďte, už jsem zde někomu nabízel srovnávací měření. Navíc jsem si to ještě otevřel a těch 100 ani nenabízí. Editováno: 28. leden 2021, autor: motorpower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Craig Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 (editace) Zdravím kluci. Po delší době jsem opět zde. Potřeboval bych poradit od zdejších odborníků co by mohlo vydávat tento zvuk z motoru při startování. Servisak mi řekl že je to v pořádku, že to tyhle motory dělají, že chvilku trvá než se tam dostane olej tak to "zachrchle" Editováno: 13. Říjen 2021, autor: Craig Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Při prvním startu jsou to rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pVit Vloženo 10. leden 2022 Sdílet Vloženo 10. leden 2022 On 10/13/2021 at 12:59 PM, Craig said: Zdravím kluci. Po delší době jsem opět zde. Potřeboval bych poradit od zdejších odborníků co by mohlo vydávat tento zvuk z motoru při startování. Servisak mi řekl že je to v pořádku, že to tyhle motory dělají, že chvilku trvá než se tam dostane olej tak to "zachrchle" Servisák má pravdu, tyhle motory to bohužel dělají. Jeho vysvětlení je taky v pořádku. Na chvilku mi to zmizelo po výměně oleje, ale po pár tisících km je to zpátky. Původně jsem myslel, že je to indikace potřeby výměny rozvodů, což se mi ale po konzultaci s několika servisáky nepotvrdilo, prý je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.