Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Pokaždé když natankuju plnou,tak mi teče někde od nádrže nafta,dnes jsem také tankoval plnou,ale nechal jsem to jen do cvaknutí,abych vyřadil možnost že to teče přepadem.Ujel jsem 30 km a čtvrt nádrže v háji,auto celý umaštěný na zadku,podvozek od nafty a kape a kape a kape,nebo spíš teče,zůstávají za mnou čůrky po silnici.Zítra na to musím mrknout,neřešil jste někdo tento problém ať vím po čem jít?Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 nebude prasklá nádrž v některém místě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Chladic paliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Buď a nebo hrdlo uvolněné,nevím jak to má Superb napojené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Teče to po nádrži dolů někde,chladič je pod sedačkou,tam je to cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Třeba ve švu, přeci je jen plastova. Ja bych ani netankoval a už bych pod tim ležel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 a koukal ses v kufru pod koberec?jak je čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Nadrz a hrdlo je spolu zavarene-je to jeden kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 No měl jsem to rozdělané před měsícem,když mi bejvalka natankovala benzín,ale dělalo to už i před a teď i po.Víko bylo špinavé,ale suché.Zítra jedu Fábkou do práce a odpoledne se podívám na jámě co je to za felu,ale pokud je to v jednom kuse,tak jaktože to hrdlo je plastové bílé uvnitř?to je jen nějaké vsuvka z venku kvůli tankovací pistoli asi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) Možná vám to panové pomůže k objasnění problému neni to motorizace 77kw co má Stifko ale myslím, že v 77 a 96 kw nebude žádný rozdíl v nádrži.... Editováno: 29. Duben 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Jestli nevypadlo zpětné vedení,ale když jsem to měl rozdělané,tak jsem za to tahal a drželo to fest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 a čo tesnenie čerpadla (pozícia 17) v príspevku Airmana?? http://www.cc-autodily.cz/manzeta-cerpaci-jednot?brand=SKODA&model=SUPERB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Je to možne je to třeba pořádně překontrolovat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Noo,neměl jsem sundanej ten kryt na čerpadle,tak nevím,ale když jsem to měl rozdělané,tak bylo cajk,ale teklo to už i předtím a byl kolem sice bordel,ale sucho.No jestli to bude tím,tak si dobrovolně cucnu z nádrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Doporučuju dávat pozor aby se člověk neloknul...Může to být i smrtelné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 to já se už setkal s tím,že byla špatně nasazena převlečná matice poz.č21.Prostě přes závit a tudíž tamtudy nafta tekla ven.Je to blbost možná,ale překontroluj to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Mrknu na to.Dneska jsem zprovozňoval spalovák co mám a taky jsem si cucnul nitra a cajk,jen jsem necítil rty pár minut :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 problém snad vyřešen.Uvolněné čerpadlo.Ta prevlecna matice byla celá zdeformována a nešlo to ani utáhnout,vždycky sklouzla,tak jsem ji nahřál a pak už se chytla,pro jistotu jsem to ještě rozepřel proti krytu v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 No vidiš, když už je louže pod vozem tak sonduj kde co a jak než by se mělo stat něco horšiho, jako třeba v akčnim filmu. Ještě, že to byla takova blbost, ale kolik ropy jsi nechal na cestě. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifko Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 no vyteklo tak 10 litrů,jeden dilek na palivomeru od plne nadrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 problém snad vyřešen.Uvolněné čerpadlo.Ta prevlecna matice byla celá zdeformována a nešlo to ani utáhnout,vždycky sklouzla,tak jsem ji nahřál a pak už se chytla,pro jistotu jsem to ještě rozepřel proti krytu v kufru. tak přece jen jsem se trefil.Tak to jsem rád.Tak snad už budeš mít klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.