sup4x4 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Zdravím ja vypálil na imgburn obraz iso rychlostí 4x a je to ok vypálení asi hodinu a uložení mapy na hdd trvalo asi hodinu 10 minut a běží bez problému a verze v10 což je 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipko-to Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 Mam problémy s SD kartou,ako ju vložím do radia tak mi začne pisať,Chyba SD karty.Prosim zkontrolujte SD kartu.Co mam spravit aby mi fungovala karta..radio je colombus..dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 jakou sd kartu tam strkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipko-to Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Skušal som tam davat SD HC Class10,16 aj 32GB..vobec mi ich nechce načitať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Taky bych rád aktualizoval mapy v Columbusu do Superbu II r.v. 2010. Na Škoda stránkách jsem našel návod, že se musí stáhnout mapové podklady na SD kartu 32GB, protože ty soubory mají 16.3GB. Je to správný postup aktualizace do staršího Columbusu nebo to jde aktualizovat z DVD jak zde píšete? Kde se dají sehnat data potřebná na vypálení DVD pro tuto aktualizaci? Díky za info...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 toto je postup pouze pro OIII... mapy u starého Columbuse se aktualizují přes DVD nebo SD kartu - to umí jen někteří... rovnou s mapama bych updatoval i fw.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Ok a kdo to umí? Nebo kde se dá sehnat to DVD s aktualizací? Díky za info..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 já dělám update fw i map v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak to je super já jsem z Humpolce - jak se domluvíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Tak mapy mám aktualizované V10 East europe (2014) - instalace opravdu trvala 1h10min a v průběhu instalce jsem zkoušel zmáčknout tlačítko eject a opradu se zobrazí: " Navigační data se ukládají.Předčasné vyjmutí DVD přeruší ukládání". Ve spodní části obrazovky je vidět graficky průběh ukládání (v jaké je fázi). Potom stačí stisknout "Zpět" a ukládá se to dál. Přes Setup si po uložení potvrdíte uloženou verzi nových map (v mém případě east europe 8049). Mám to nafocené, ale nevím jestli se podaří sem vložit fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Martingelf: jen Te poopravim, mapy verze 8049 jsou mapy z cervence 2013. Novejsi zatim nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gego10 Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Ahojte. Niekto zo Žiliny alebo okolia kto mi aktualizuje a nakóduje Columbusa? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipko-to Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 potrebujem poradit,,,colombus mi vobec nechce nacitat SD kartu,ziadnu,,ani 8GB,16GB,32GB.mam orginal co tam maju ist... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 Starý FW uměl karty 2 nebo 4 GB max, není to tvůj případ? A mě třeba nečte karty micro SD v redukci musí být SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Lidi můžu míít nahrané mapy východ i západ na HDD nebo pouze vždy jednu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 pouze jednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Byl nějaký mix předělaný od BMW, ale to už teď myslím nefunguje. Jedině mít na HDD západ a vozit s sebou DVD východ a pokud je třeba, načíst DVD východ, ale neukládat. To myslím jde, ale nezkoušel jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Ano, tohle funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Tak jsem dávám ty fotky při aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Pre aktualizáciu FW je potrebné vedieť aký veľký HDD je v navigácii. Poradí, prosím, niekto ako to zistiť bez toho aby musela ísť navigácia von? Podarilo sa mi zistiť jedine to, že pre hudbu je vyhradených necelých 19 Gb. Mám superb 06/2009, HW 3T0 035 680 (bez ďalšieho písmena), verzia HW: H11, verzia SW 1104. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 no já si myslím že není potřeba vědět jaký je tam HDD,no není náhodou ve všech stejný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) býva 30, alebo 40 Gb a treba ho rozdeliť na 2 alebo 3 časti podľ použitého FW. Editováno: 13. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 tak to nevím,já jsem si tam dával FW a nějak jsem neřešil jaký tam mám HDD,zatím to funguje a mám to tam nahrané už asi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 tak to nevím,já jsem si tam dával FW a nějak jsem neřešil jaký tam mám HDD,zatím to funguje a mám to tam nahrané už asi rok Poprosil by som prípadne o podrobný návod (môže byť aj na SZ), aby som niečo nepo...l. Mám columbus (3T0 035 680, teda bez ďalšieho písmena) superb 06/2009, verzia HW: H11, FW: 1104. Rád by som tam dostal FW 5269, údajne treba inštalovať postupne niekoľko verzí od staršej po najnovšiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) hele já mám FW 3810,4020 a 4120 a instaloval jsem si to postupně jak jsem to scháněl,další vezi nemám a tak ti nedovedu poradit a kor když chceš verzi 5269 o které ani nevím že vůbec je :-) Editováno: 14. Únor 2014, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.