miklisek Vloženo 24. Květen 2017 Sdílet Vloženo 24. Květen 2017 V MR 2013 to reaguje jen u té směrovky a brzdovek (sluníčko jde vypnout). Zbytek zapnout nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Ahoj, nevíte jak vyměnit žárovku v přední mlhovce? Co jsem se tak díval tak si myslím, že je třeba sundat spodní kryt motoru a tam se pak dostanu k mlhovce. Nebo je ještě jiný zbůsob? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 A co na to návod k použití? U rapida sundat přední krytku mlhovky a vymontovat mlhovku (3 šroubky). Na vypáčení krytky je u rezervy háček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Jo je tam hacek i zahnuty torx myslim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2017 Šrouby jsou jen dva. Ale radši se koukni do toho návodu, ty máš Toledo, tam to může být trochu jinak než u Rapida. Ale nářadí bude 100% v kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Super. Povedlo se. Děkuji Vám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 před 20 hodinami, miklisek napsal: Šrouby jsou jen dva. Ale radši se koukni do toho návodu, ty máš Toledo, tam to může být trochu jinak než u Rapida. Ale nářadí bude 100% v kufru. Asi máš pravdu, nebyl jsem si jistý kolik těch šroubků tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2017 (editace) Maly update, Powertec SuperWhite H7 uz svietia cca 260hodin / 15000km. V zivotnosti sa teda vyrovnaju Osramkam aj GE. Uvidim ako dlho potiahnu este. Editováno: 26. Červenec 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Nemáte někdo zkušenost? http://www.xenony-zlin.cz/detail/headlamp-led-h7-sada-pro-automobily/513/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 No tak to by me samotneho zajimalo. [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Rekl bych ze to bude stat za hovno stejne jako vsech ledkovy H zarovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Cauec, tak mi po 4letech a 65k km odesla prava H7 potkavacka :-/ Tak ted se rozmyslim, ktery koupit a aby to uz trosku aji lip svitilo. Moc se mi nelibi, ze bych musel menit zarovky co pul roku, kdyz jsem to doted nedelal. Tak Osramy NBU asi pro me nebudou, @sk0d@ zminuje ty PowerTecy coz budou asi podle jeho zminkach ty slabeji svitivy, ale zas by mohly vydrzet. Nekdo tu zminoval zas zarovky z LIDLu.. Ted babo rad.. vim, je to porad dokola a nakonec je to stejne na me. Mozna preci jenom zkusim ty Osramy, at ze do toho roka naseru a vratim se k nejake low svitive, ktera vydrzi Skoda ze jsou ty xenony za takovej ranec herdek :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zkus ty NBU a uvidis nebudes chtit jinak. Mne treba vydrzi pres rok v prumeru. Kdyz neni treba svitim samo v maximalni mire dennima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 NBU svítí nejvíc a nejsou drahé. Ale zase výdrž je kolem 1 roku - záleží jak svítí. Zkoušel jsem i Philips Extreme - výdrž 14 měsíců, bělejší světlo jak NBU - horší svit, dražší než NBU Teď mám z Lidlu, cena byla něco přes 100Kč, přirovnal bych to k těm Philipsům se stejnou svítivostí, ale né tak bílém světlem. Mám je od Ledna a zatím nepraskla Pokud chceš svit, tak jedině NBU Pokud si chceš lépe posvítit, trošku bělejší světlo a nechceš utrácet, tak Lidl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 4 hours ago, Petrrr said: Zkus ty NBU a uvidis nebudes chtit jinak. Mne treba vydrzi pres rok v prumeru. Kdyz neni treba svitim samo v maximalni mire dennima. Uz je mam nahozeny v kosiku aj s tema W5w osram obrysovkama. Vecer to asi rozseknu a objednam. @Rypicong problem je,ze to musi byt ta akce a ta v dohledne dobe nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 tak na podzim 100% bude... Dle mého názoru i dřív, auto dlouho nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 @tom.i presne ako pises je to na tebe. Ja som uviedol viackrat ze nevidim rozdiel v svietivosti nbu a powertec a ze stoja tretinu az stvrtinu tych Osračiek, ale aj tak sa vzdy najde niekto co ich vychvali do nebies, cize uz viac k tomu nemam co povedat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Craig Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Zdravím panove, mam problém s potkavacimi svetly potazmo žárovkami. Před 3 dny mi vypovedela žárovka H7 Philips na pravem svetlometu, tak fajn po velkem porodu se to povedlo ji vyměnit. Dnes večer jedu do práce a světlo opět v čudu. Kde by mohl byt problém? Přece nemůže žárovka po 3 dnech opět prdnout a to jsem skoro vůbec nejezdil. Předem diky moc za pripadne rady apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 (editace) Dával sis pozor, abys nesahal na sklo žárovky? Mně se před pár měsíci taky stalo (na jiném autě), že žárovka asi po týdnu-dvou zčernala a odešla, ale přisoudil jsem to neopatrné manipulaci nebo špatnému kusu. S další jsem byl opatrnější a furt svítí. Editováno: 20. Srpen 2017, autor: Twisted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Pokud se opatlá rukama tak mastnota brání účinnému přechodu tepla. Takže ano, po špatné manipulaci může rychle vypovědět službu. Ale já třeba jednou schválně umastil baňku u staré H4(PAL, Czechoslovakia) a mrcha nechce prasknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Craig Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Asi to bude opravdu v tom ochmatani, jak pisete. No dnes zkusím další pokus a uvidím, když tak zajedu do servisu ať mi to tam promeri. Jinak ta poslední žárovka co se teď dívám , je děravá jak řešeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 možný je vše, mě třeba jednou prdli obě najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Mě taky - a k tomu navíc ještě i přední nárazník :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smates Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Poradil by nekdo po cem jit?Prestaly svitit potkavaci svetla zarovky jsou dobry a pojistky pod volantem taky dobry.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toledo Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Ahoj mám na vás dotaz koupil jsem tyto led žárovky do blinkru https://tuning.autodoplnky.cz/led-zarovky/patice-bau15s/zarovka-9-smd-led-1chip-12v-bau15s-can-bus-ready-o-s560323655 Ale bohužel hlásí chybu i když jsou can bus. Nevíte v čem může být problém? Nemáte někdo ledky v blinkru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.