Martinro Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Co to meles za nesmysly je spousta druhu tlumicu a take podvozku velmi zalezi ma vin cisla vozu bavim se o originalnich tlumicich a ne.o pseudotuningu ta technik apod. Děkuju, že se chceš hned hádat o kravinách. Zřejmě jsme se špatně pochopili v diskuzi. Pokud si vezmeš Octu 2 kombi s klasickým sériovým podvozkem tak žádné různé druhy tlumičů nenajdeš. Najdem pouze rozdílný průměr na předku. Nevím kde jsi na tuto informaci přišel, ale je to mýlka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Takze podle tebe jsou na OII Combi se standardnim podvozkem vpredu jen 2 typy tlumicu a vzadu jen 1 typ? Podle tebe nezalezi na motoru, manual/automat, Haldex, vybava atd.? Editováno: 19. Srpen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Pro Martinro uvedený případ (Octu 2 kombi s klasickým sériovým podvozkem) a jen předním pohonem skutečně platí, že vzadu je jen jeden typ tlumičů, bez rozdílu motorizace. Ba dokonce varianta 4x4 je má totožné. Na předek zná Etka v tom stejném případě již 6 různých čísel tlumičů + 3 "eco" varianty. Dívám se konkrétně na MR 2010. Není to tak jednoduché - a proto na předchozích stránkách doporučují lidé, co se v tom skutečně vyznají, vyhledat patřičný díl podle VINu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Zdar borci, pls pro info kolik času zabere v servisu výměna všech tlumičů? Cenu tlumičů si dohledám a orientačně vím, ale už nemám páru zda je to na pul den, celý den nebo tam nechat auto na 2 dny.. (nemyslím autorizák, ale ani Frantu ze stodoly co to dělá poté co příjde z práce domů) A když k tomu přihodíte orientační cenu výměny těch tlumičů tak budu nejvíc spokojený Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 pokud se nenarazí na nějaký problém, tak cca 4-5h práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Super, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Dělal tady někdo přední tlumiče sám ?? Já na to možná jdu zítra pokud bude mít kolega volný zvedák a zajímalo by mě, jestli se musí povolovat poloosy, nebo sundavat celá těhlice.. na O2 jsem to nikdy nedělal. Mám sice příručku, ale tam je to vše moc škodovácký a ne vždy nutno podle toho rozebrat i zadní SPZ... If you know.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ja to delal. Jen na strane u ridice jsem musel povolit poloosu aby mohla v tehlici jezdit. Pak sel teprve tlumic vyndat. Jinak doma se to da pokud mas naradi a hlavne jestli se ti podari povolit nebo spis sundad stabilizatory. Ja se s tim drbal dve hodiny az sem musel jeden vzit flexou. Pak taky potreba dobry klinek na rozevreni tehlice aby sel tlumic dobre ven i zpet. No a musis mit stahovaky na pruziny. Jinak na tom nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Jo veškerý vybavení mám Dělal jsem dřív v autoservisu a kolega mě tam sem tam pustí si něco udělat.. Stabíky budu dávat nový dopředu i vzadu včetně uložení stabilizátoru vzadu (ty gumy).. S tlumičema axiály, uložení, prachovky atd atd... Jen mi šlo o to, jestli to půjde vyháknout, protože na několika vozech jsem musel třeba dávat dolu těhlici a to šíleně prodlužuje čas kvůli bzrdám, svisláku, čepu řízení atd... Každopádně díky Editováno: 3. Březen 2016, autor: Boby91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Jasny nemas zac. Brzdy, cepy atd. Nic takovyho. Jen sem proste sundal tu velkou matku na stredu kola. Jo a nezapomen na sbihavost bak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby91 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Tak hotovo.. nic okolo jsem opravdu rozdělávat nemusel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Zdravím, mám dotaz, potřeboval bych vyměnit přední tlumiče na Octavii II r.v. 2005. Mám možnost sehnat výhodně tlumiče na Octavii III. Chtěl bych se zeptat, zda náhdou někdo nevíte nebo neporadíte, kde zjistit, jestli jsou tlumiče z Octavie III kompatibilní s Octavií II? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 nie su Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Víš to na 100%? Díky za potvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 suri. nekecá len tak do vetra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Ok, já jen jestli to můžu brát jako jistotu a dál nad tím nepřemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 minimálne sú trošku inak dlhé , majú iné misky pružín a celková charakteristika bude niekde inde , ak nezabudnem večer dám foto ... tým netvrdím že to tam nejaký kutil nedopasuje , ale rovnaké ani zámenné nie sú , a už vôbec neviem ako by sa to správalo na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 (editace) Mohu se ještě zeptat na tyhle tlumiče, jestli by náhodou nešli? https://www.dropbox.com/s/5wty1xdacawbzld/V%C3%BDst%C5%99i%C5%BEek.PNG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/aqmxf7ub0tqj2xf/WP_20160311_004.jpg?dl=0 Děkuji Edit: tak už jsem to zjistil. Nejdou. Editováno: 13. Březen 2016, autor: HonzaNovis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kermo20 Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Chalani ak by som menil tlmice (mam original, auto octavia 2 combi 1.9tdi BXE MR2007) za tieto http://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/biloct50c-tlmice-perovani-skoda-octavia-ii-combi-de-15390.html je tam nejaky rozdiel oproti originalom (kvalita,cena,zivotnost)??Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Píšou tam německá prvovýroba, tzn to by měly být originální tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 jj nemecká prvovýroba , to znamená úplne blbé univerzálne tlmiče ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Co je na Bilstein B4 blbýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Na Bilstein asi nic, ale pokud tam pisi "pre všetky motorizácie", tak to jako z fabriky urcite nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 (editace) O2 by měla mít stejné tlumiče u všech motorizací Editováno: 30. Březen 2016, autor: Terenius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 Muzu citovat treba prispevek z teto stranky. Je to informace primo z ETKY... Pro Martinro uvedený případ (Octu 2 kombi s klasickým sériovým podvozkem) a jen předním pohonem skutečně platí, že vzadu je jen jeden typ tlumičů, bez rozdílu motorizace. Ba dokonce varianta 4x4 je má totožné. Na předek zná Etka v tom stejném případě již 6 různých čísel tlumičů + 3 "eco" varianty. Dívám se konkrétně na MR 2010. Není to tak jednoduché - a proto na předchozích stránkách doporučují lidé, co se v tom skutečně vyznají, vyhledat patřičný díl podle VINu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.