Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo, o SB jsem vůbec neuvažoval jenom kvůli tomu, že prostě nešel koupit za hotové...

jinak s tou Fabií combi vs SB. Já to beru podle lidí v okolí, když jsem si koupil auto, tak každej se mě zeptal co mám a já řekl že Rapida a 9 z 10 lidí se mě fakt zeptalo jestli sedana nebo combi :) A ještě docela dost lidí o SB přemýšlí jako o nástupci své F2 combi... Oni to prostě jako combík berou...

Berou, ale spoustě by to i jako hodně hezká náhrada současných Fabií stačilo. Ovšem to zatracené financování.... A přitom stačí jeden fígl a v reálu je klid na straně klienta a prodaný vůz na straně prodejce.

a to jakej ? Až budu za 4 - 5 let kupovat nový a byl by to ten případ :)

• Autor

tento ma nove znaky a napisy .. asi drobny FL pre indiu :) zaujimave ze jazdi v cz ... vyvoj bol tu ?

• 4 týdny později...

dneska jsem byl na soutěži hasičů ve vyprošťování a našel jsem na netu jeden zajímavej dokument k pročtení

Prirucka VZOHV Skoda 2013-10.pdf

Upraveno od vormen

Já bych indickýho RAPIDa teda fakt  nechtěl. Má bubnové brzdy na přední nápravě :D . Aspoň tedy na renderech. Staženo z webu autoforum.cz .

post-6633-0-55477700-1411934950_thumb.jp post-6633-0-83801300-1411934968_thumb.jp

• Autor

Tak bubny som si tiez vsimol ale odhadoval som to na nepovedeny render .... Ake zas v indii vsetko mozne ;) ... Na druhej strane videl som niekde renderfoto s kotucami ...

Inak nevyzera to auto zle ...mozno lepsie nez origo vw vento india:))))

Upraveno od LUKY-007

Však taky jo, je to jen blbej render, kolo vpředu je jen zkopírovaný zadní, naprosto stejnej směr pohledu, když se na to zaměříš.

• 1 měsíc později...

Kdyby někdo chtěl mám nevyužitou slevu na škoda e-shopu do 31.10.2014: Kód je SKTVRC3360

• 4 týdny později...

By som ho chcel vidiet vychadza :-))

• 3 týdny později...
  • 4 týdny později...

Pani nemate niekto cestu z Prahy do Brna 12.01.2015?by ma zviezol.SZ dik Jozef

• 3 týdny později...

Dnes som narazil na nejaké video a fotky španielskeho Rapidu..je zaujímavé že liftback sa predáva klasicky pod menom Rapid a SB len pod nazvom Spaceback, nie ako Rapid Spaceback - len Škoda Spaceback  ;)

post-88451-0-37721200-1422044532_thumb.j

post-88451-0-39609500-1422044537_thumb.j

joo, ty pismenka uz nejakou dobu shanim :)

Nakoupit nápisy Octavia, Praktik a Superb. Z toho vylouskat co potřebuješ a hotovo

To by vyslo tak na 1200 :(

.. a takovy ty pismenka z tesca by vypadali hrozne :D

Upraveno od hiz

Jo, krása něco stojí. Se stačí podívat, kolik utratí roba za pár kudrlin na hlavě. A pak stačí nasadit kulich nebo lyžokokos a je po parádě. Tady je to krapet nadýl.

Registrace aut v ČR za leden 2015:

1. Škoda Octavia................2043

2. Škoda Rapid...................1035

3. Škoda Fabia.....................677

Zdroj Svět motorů

A soused z Boleslavi bude tááááákhle malýýýýýý.

kdyby, v posledni době je ještě menši :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.