annex007 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Zdravím, nevíte prosím, zda po aktualizaci map ECE2021 na MIB1, kde mám odblokován obraz za jízdy se mi zase nezablokuje? Díky moc za info! Bojím se to aktualizovat, že o to nastavení odblokovaného obrazu za jízdy přijdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Nezablokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 (editace) Zdravicko, kdyz pres portal chci stahnout mapy pro muj vin, pise mi to "Nastala neocekavana chyba. Zkuste to, prosim, pozdeji." uz asi tyden. Jde o amundsen mib1, plastova tlacitka, rocnik 2014, octavia. Ale nevim, ktera je to ta varianta prvni generace amundsenu :-/ Muze mi nekdo dat link na vhodne mapy ECE4 a popripade i ty velke na 32GB kartu? Diky moc predem Editováno: 19. Duben 2021, autor: naviov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 24. Květen 2021 Sdílet Vloženo 24. Květen 2021 Dnes jsou dostupné nové mapy: https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/DiscoverMedia2_EU-AS_1730_V14.7z nebo https://seatmapdownloads.akamaized.net/EUAS/EU_AS_STD_1730.zip pro Std. jednotku, větší než 16GB, pro High: https://navigation-maps.volkswagen.com/vw-maps/P192_N60S5MIBH3_EU_NT.7z. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 @petous22 mohl by jsi tu postnout link na "databázi" jednotlivých balíčků map po té aktualizaci? Myslím tím odkaz, na kterém jsou jednotlivé části Evropy a ty si vybíráš balíček dle svých preferencí. Na VW portálu mi to ukazuje stále staré mapy z 11/2020. To samé Seat portál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Ty odkazy na Seat portálu musíš upravit, jen změnit číslo verze , například místo *....1520 na 1720 nebo 1730...>>> EU3_STD_1720.zip : https://seatmapdownloads.akamaized.net/EU3/EU3_STD_1720.zip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Místama jsou ty 1720 mapy tak aktuální, že ukazují dálnice i v tam kde ještě do země ani nekopli, např. v Jaroměři nebo kolem Budějovic. Asi se chystají na ukončení podpory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Odhaduji že podpora bude datum posledních prodejů nových aut s MIB2 + 3 roky = cca 2024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 před 14 hodinami, petous22 napsal: Místama jsou ty 1720 mapy tak aktuální, že ukazují dálnice i v tam kde ještě do země ani nekopli, např. v Jaroměři nebo kolem Budějovic. Asi se chystají na ukončení podpory. To je skvělý, když navigace navede do rozkopaného místa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Toto pozorujem odkedy som kúpil auto (2018). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 U nás kdyby nenavigovala do rozkopaných míst tak vlastně nemusí navigovat vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Já právě hodil do auta SD kartu s novými mapami verze 1720. Jen by mě zajímalo, jaké státy tento balíček obsahuje. Jedná se o EU3 a velikost cca 6GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 # ECE 3 Austria, Croatia, Czech Republic, Germany, Hungary, Italy, Liechtenstein, Malta, Poland, San Marino, Slovakia, Slovenia, Switzerland, Vatican City State 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 více zde https://www.briskoda.net/forums/topic/493850-amundsen-mib2-map-updates-2022/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 @cilda1 skvělé, díky👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Ahoj, mohu se prosím zeptat zda musím mít při instalaci map z SD karty v autě po celou dobu instalace nastartovaný motor? Viděl jsem to na youtube, ale připadá mi to divné. Nestačilo by mít jen klíček v poloze kdy mi svítí budíky? Děkuji Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Mne zatiaľ stačilo len zapnuté zapaľovanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Pokud má někdo problém jako já - jen 16GB kartu, tak jednotka Mib2Std (Amundsen) jde poměrně jednoduše odemknout aby brala jakékoliv karty bez kontroly CID, dokonce i s formátem exFAT, viz.: https://github.com/olli991/mib-std2-pq-zr-toolbox 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 super toto jsem dlouho hledal, jen mám malou otázku, když na rádiu otevřu ten toolbox tak v něm musím něco potvrdit nebo to stačí že se otevřel? moc děkuji. dostanu se k tomu asi až zítra tak abych věděl přesně co udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 U Amunsena musím mapy nahrávat vždy na originál SD kartu? Originál mám 16GB a na evropu potřebuji 32GB, proto se ptám. Mám doma nějakou neoriginalní kartu 64gb tak bych ji naformátovál a zkusil to nahrát na ní. Má to cenu? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 @tosa nemá to cenu, ani to nezkoušej..potřebuješ origo navigační kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 já si myslím že právě toto odemkne soft aby bral na navigaci i neorigo karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Pokud to odemkneš, tak ano, můžeš mapy nahrát na libovolnou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 před 10 hodinami, petous22 napsal: Pokud má někdo problém jako já - jen 16GB kartu, tak jednotka Mib2Std (Amundsen) jde poměrně jednoduše odemknout aby brala jakékoliv karty bez kontroly CID, dokonce i s formátem exFAT, viz.: https://github.com/olli991/mib-std2-pq-zr-toolbox Podařilo se ti to podle tohoto návodu odemknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosa Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Mám tohle radio viz. foto a ani přesně nevím co tam je za typ té jednotky. Podle čeho poznám zda je to ta správná Mib2std ( Amunsen) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.