Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím mám problém se svojí octavkou 1,6 
Jel jsem zaradil dvojaka a seslapl plyn a zniceho nic to chciplo a od te doby nejde nastartovat zjistil jsem ze nejde jiskra do svicek ale civka je dobra jine reseni ???

napichnut na diagnostiku a pozriet chyby...

• 5 měsíců později...

Tiež nemôžem naštartovať podobný motot v Seate-Toledo(1598 cm3,77 kW,R.v.2005,BCB.

Diagnostika ukazala nsl.chybu-viz.priloha.Neviem ako mám chapať termin sonda.Meral som i

obe lamdy s.a boli ok.Vopred ďakujem za info.

post-24741-0-01480100-1385711773_thumb.j

To s tím nebude souviset. Lambda není při startu k ničemu, začíná pracovat až po startu když se zahřeje.

Hledej jinde. Projdi zapalování, jestli svíčky hází jiskru, nejsem si nyní jistej jak má tvůj motor vyřešeno zapalování, jestli má každý válec vlastní cívku nebo je společná.

civka je dobra jine reseni ???

skúšali ste inú cievku?

Keď som chybu vymazal,tak auto zas normalne štartuje.Neskôr opät zdochlo.dal som na Vag(viz.príloha),kde vyhodilo novú chybu.Po jej vymazani auto znova ide normálne.

post-24741-0-12797800-1385723582_thumb.j

Pěkně se to tady motá. Žádný motor 1.6 16V 77 kW nikdy v Octaviích nebyl...a tudíž ani BCB ne. Je potřeba ho odlišit od 1.6 8V 74 a 75 kW.

Keby si čítal úvodny  vstup, tak by si pochopil o aký motor  ide .

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

Zameril bych se na rele palivoveho cerpadla, napaji vstrikovaci vently, ventil odvetravani pal. nadrze, vyhrivani lambda sond a take napaji koncovy vykonovy stupen zapalovani

Palivové čerpadlo je počuť pri zapnutí zapaľ.Zrejme to bude súvisieť s  ventilom odvetravani pal. nadrze.

Vďaka za odpovede.

Keby si čítal úvodny  vstup, tak by si pochopil o aký motor  ide .

Číst umím, jen ty nechápeš, že vloupáváš do sekce motorů, které s tím tvým nemají nic společného. Teď už chápeš, co jsem měl na mysli?

Keď to vadi tak sorry.Chcel som len radu od odborníkov na tento motor,ktorý konšrtukčne je skoro rovnaký ako u Octávky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.