Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hrozně mě vržou madla dveří.Neřešili ste to už někdo?Zkusil sem jen mezi plasty nastříkat silikonový sprej,ale nepomohlo to.Vrže to plast o plast.Ještě mě napadlo kryt madla sundat a něčím to podložit.

Vloženo

To mě taky štve. Stačí, aby se spolujezdci drželi za jízdy madel, a je to samé vrz vrz. Stejně tak při otevírání dveří. Zatím jsem to neřešil, ale pokud by někdo věděl jak na to, budu vděčný.

Vloženo

Už jí ani nemám a nepamatuju si název ale kupoval jsem jí v obchodě pro motoristy, stříkal sem s ní ještě panty a hlavně kolejnice ve dveřích ve kterých jezdí okna, u řidiče to pískalo jako když šlápneš kočce na ocas.

Vloženo

Taky mi už delší dobu vržou madla jako kráva. Jak píšete o rozlousknutí madla, to se provádí jak? (sešroubované?) nerad bych se pouštěl do sundávání tapecu, jelikož jsou tam nejtya nechci nedejbože odvrtávat atd. Jen to pořádně promazat :)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Mě to také vrže, začalo po roce provozu. Shit materiál. Brácha když jede se mnou jako spolujezdec, tak se o to opírá haxnama (má hnáty jako pavouk) a v každé levé zatáčce to zapraská....asi to také vytrhnu a promažu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...