loupeznik Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Ahoj rapiďáci, jsem zatím čekatel, ale chtěl jsem se optat jak máté uchycené SPZ , standartní ramečky se mi moc nelíbí reklamy a všeobecně ten rantl je takovej ohyzdnej... a vrtání do poznavačky se občas nelíbí policii mate nejaké osvěčené řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Kup si origo samolepící podložku pod SPZ-RZ a máš klid. Maj to v Každý škodovce. Je to takovej "molitan" s lepidlem po obou stranách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 19. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 diky za radu s případným odstraněním problém není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Anebo to kolegové lepí kvalitní oboustranou lepící páskou. Pokud jsem stačil postřehnout, tak demontáž se provede "odřezáním" silonovým vlascem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Po odřezání tam však zůstanou zbytky lepidla. Na ty je pak nejlepší švédská utěrka s technickým lihem. Funguje to dobře i v případě nejrůznějších samolepek nebo polepů na této bázi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Mě jí ve Škodovce na mé přání přišroubovali..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Na autech sem ji měl vžy nacvaklou v hnusnem ramečku ale na motorce jsem ji měl prošroubovanou (šroub nebyl v modrem pruhu a ani v čisle) a muži zakona stím měly problém a na technicke mě nato takeupozornily. Ja se pasky bojim že časem vlivem tepla/zimy povolí tak ji mam vplanu přišroubovat. Chtel jsem pravě zjistit ještě radeji vaše zkušenosti a zpusoby:) děkuji za užitečne typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 20. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 (editace) Nejlepsi bude podlozka + šroubky:) Editováno: 20. Červen 2013, autor: loupeznik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Mám jí přes 2 roky a na firemním přes 6 a kdybys ju chtěl strhnout tak značku pomačkáš a "molitan" roztrháš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Kup si origo samolepící podložku pod SPZ-RZ a máš klid. Maj to v Každý škodovce. Je to takovej "molitan" s lepidlem po obou stranách. Pozor ten molitanmá lepidlo jen z jedné strany - podložka je vedena jako antivibrační aby ty plastové rámečky nedrnčely o kastli. Já mám značku normálně přišroubovanou, u mého prodejce to dělají taky tak. Zvlášť na OIII, kde jsou ty čidla na vystřelovací kapotu, to jinak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Červen 2013 Sdílet Vloženo 20. Červen 2013 Já ju koupil a měl lepidlo z vobou stran bo mám přímo na něm nalepenou značku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooba53 Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Tátík má na O3 značku taky přišroubovanou už z výroby. Jen jsou přes ty šrouby ještě namalovaná čísla, zrovna nedávno jsem na to koukal (večer třeba vyfotím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) nevíte někdo o držáku SPZ ( černý ) bez toho zbytečného kusu plastu dole pod značkou ? nechápu proč nikde nemají držák bez něj. Mají klidně celý černý - bez reklamy, ale tenká lišta dole tam je vždy ( a nejde o tu sundávací lištu ). Vrtat ani lepit nechcu. Editováno: 22. Únor 2014, autor: runner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Značka se provrtat může. Je to na přiloženém návodu u každé nové RZ. viz http://www.poradte.cz/picture/2012/821037.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 takže držák spz bez reklamy a bez té lišty dole nikdo neviděl ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Také sháním už rok a ještě jsem ho nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Na ebayi to prodávají. Jinak proč rámeček, lepší vzít oboustranku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 psal jsem že nechci lepit ani vrtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Mas alergii na lepidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 to nemam, ale chu jit cesou nejmensiho odporu. uz jen proto ze auto urcite jednou prodam a resit nejake odrezavani, odstranovani zbytku lepidla a podobne se mi proste resit nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 proč bys měl něco odřezávat? dyť prodáš auto, odhlásíš ho a SPZ zůstávají na autě. to je pak problém následného majitele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Chudák následný majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 to je mozny, proste se mi to lepit nechce. SPZ by mela jit sundat at uz je duvod jakykoliv. Tak ji chci mit v ramecku. a proto jsem se ptal jestli nekdo o nejakem nevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 (editace) i třeba důvod odcizení spzky? Tezko to tam bude zlodejicek piplat vlascem nebo sroubovakem (v pripade prisroubovane)..... Ale je pravda ze ja ji mam prilepenou zvlastne...s trouchu trpelivosti by to slo v pohode odlepit bez vlasce apod...mam tam totiz dve vrstvy pasky Editováno: 25. Únor 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Hlavně vpředu mít značku v rámečku je nejlepší předpoklad jak ji co nejdřív ztratit, když do Vás nějaký hňup drcne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.