Přejít na obsah

26% sleva na origo zimní Škoda sety - kolo plus pneu


Hampejz

Doporučené příspěvky

Chlapi, budu shánět na zimu nové pneu a kola. Chtěl jsem 16" či 17" origo Škoda Alu sehnat použitý (nezničený) plus koupit nové obutí šíře 205 (v obou případech).

 

škodovka má právě akci viz: http://bit.ly/sleva-zimni-pneu

 

Je to drahé nebo do toho jít? Seženu do zimy,když budu hledat něco levněji. Takto je to již obuté a vyvážené. Navíc jsem plátce DPH a tudíž při srovnání cen beru v potaz, cenu bez DPH, možnost vytvoření nákladu, cenu za obutí a vyvážení a disk přesně dle velkého TP.

 

Hledat dál, nebo vzít? Jo a jaký je rozdíl v šířce 205 na 16" a 17"?  Na zimu vždy preferuji co nejužší gumu a díky tomu jsem nikdy nepoužil řetězy, ale zase 16" na RS se mi nelíbí :)

Třeba se ten link někomu hodí!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

já mám ty kola Flash, ale já je mám na léto  :kol-31:  gumy tam jdou jak 245/45, 205/50 tak 215/50 a ty 205/50 jsou dobra volba kdyz chces uzsi pneu. cena mi přijde solidní když beru v potaz že na tom jsou i gumy.       Ale když koukneš do akcí tak tam mají kola 17" asi za 2500,- když si připočítáš gumu tak na tom možná vyjdeš ještě o 1500 za kolo levněji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, ale v techničáku je myslím uveden takový nesmysl, že to musí být 6Jx16 na 205/55 nebo tak něco, myslím, že se právě většina kol neshoduje s tím nesmyslně úzkých profilem :(

Pokud je to disk primo ze skodovky a je zarazen do originalniho prislusenstvi pro dany vuz tak je na zkladne prohlaseni skody auto i pouzitelny. Staci si tedy vyzadat potvrzeni a disk si muzes nechat do TP zapsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...