Přejít na obsah

alternativa ke columbusovi?


Doporučené příspěvky

Zdarte pánové,

 

jelikož mi příbuzný řekl, že by si přál navigaci do auta, koketuju s myšlenkou, že by se je v jeho oktě vyhodil škoda stream co tam má a dal by se tam amundsen+ s tím, že bych si taky udělal radost v supikovi. Do columbusu se mi ale nechce - to už můžu pomalu uvažovat o tom, že budu mít díru v autě a běhání po pojišťovně jako bonus. Napadlo mně, že by se dalo sehnat něco podobného co by mohlo fungovat, jen nevím úplně co. Pioneer? Kenwood? Něco jinýho? Čína....?

 

Proto, máte s tím někdo zkušenosti? Volant, MFD, připojení, parkovací senzory, kódování sound-systému?

 

Díky

K.

Editováno: , autor: Kazimir80
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iGO je super, na to že to napsali maďaři :), aktualizaci map zrovna do něho si umím obstarat z webu zadara. Jen se chci vyhnout něčemu proprietárnímu jako je třeba Navigator od MapFacortu nebo různým neznámým implementacím nevalného charakteru, to jsem dostal jednou a jak to bylo děsný, tak jsem to v GoClever nahradil iGO a pak někomu dal.

 

Vlastně kromě iGO - bych byl schopnej uznat ještě Garmin a TomTom, ale pak už bych nerad viděl zas nějaký hybrid software - jsou s tim jen problémy.

 

K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako nápad to není špatnej uvažoval jsem nad tím než jsem auto pořizoval jestli columbuse doplácet ale na rovinu s tím kradením podle mého názoru 90% těch k...... co to krade není schopna poznat jestli je to Columbus nebo třeba tady jak psal Alchemix Zenec ZE NC2011D koukne uvidí velkej displej mrd okno ven a je pryč no a jsi na tom uplně stejně bo jestli ne i huře jelikož pojišťovna na to může koukat jinak když to tam v autě bylo od výroby tak nemají co zkoumat prostě ti tu škodu uhradí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak amundsen je fajn a spíš se nekrade, neb toho moc neumí, ale službu udělá, dal bych ji tátovi. Nicméně columbus, kterej toho podle mně neumí o moc víc, než konkurence za skoro desetinovou cenu, jsou v ČR nenechavci jak posedlí. V cizině se moc nekrade, to spíš už rozbijou okno, prože se černochovi líbí tvoje bunda. nebo celý auto na vleku v noci.

 

Halt ne všechny národy EU jsou tak přičinliví v elektronice jako Češi..... leckde nemají ani eshopy, natož takové promakané jako u nás :)

 

Kenwood vypadá fajn - hlavně tim displejem+vyndavací, i ten Zenec, grafika, integrace. Musím to promyslet :) Otázka bude ten soundsystem (origo hraje asi digitálně do zesiku což?) a ta navi. Někteří výrobci navi se mi moc nelíbí graficky.

 

díky za podměty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Po neděly se na to jedu podívat do Č.Budějovic, prý si to budu moci osahat do libosti akorát do auta to nemůžu vyzkoušet.

A ta cena je včetně montáže a zaškolení obsluhy. :kol-142: Jo a aktualizace map do IGO navigace doživotně zdarma, jsem zvědavej,

až budu vědět víc dám  zprávu.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

http://www.auknet.cz/p26150-vestavena-gps-navigace-s-tabletem-do-vw-passat-ersn-7836-s-android-gps-dvd.html

 

Tak jsem byl u prodejce tohoto zařízení  a je to čistá China, nevypadá to špatně, má spousta funkcí navigaci IGO a v tabletu Android s Wifi a bluetooth ale odrazuje mne že pravděpodobně nebude fungovat MF volant,výrobce údajně uvádí že by měl ale prodejce o tom není přesvědčen. 

Takže mne tento produkt nepřesvědčil, radši si připlatím za kvalitu a 100% kompatibilitu s MF volantem, což třeba Zenec nabízí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co třeba toto:

http://www.audiosources.net/productshow.asp?bid=28&tid=62&sid=62&id=66

nebo

http://www.audiosources.net/productshow.asp?bid=28&tid=62&sid=62&id=67

Já byl teď u kamaráda v Austrálii a on koupil do manželčiné Fabie tu 810. Vše funguje jak má, funguje i přes volant, couváky se zobrazují a hraje to slušně. Navigace také slušně fungovala.

Bylo to podstaně levnější než origo, ale záleží co kdo preferuje.

Editováno: , autor: Prochy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

náhodou jsem našel zajímavý doplněk k RNS510 Columbus (a nejen k němu), jedná se to  tzv. blackbox s androidem. Je to sice doplněk a ne náhrada, ale někoho to třeba zaujme:
 
http://www.briskoda.net/forums/topic/301344-android-in-columbus-and-bolero/
 
http://www.youtube.com/watch?v=_gGz2iREIKMhttp://www.youtube.com/watch?v=_gGz2iREIKM
 
http://www.wondeproud.com/product_AndroidGPS+GLONASS.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...