Lapiduch_CZ Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Zdar, lidi mám elektrické sedačky + bezklíčkový systém. Paměť 1 je manželka + propojen s klíčkem. Paměť 2 je moje a paměť 3 je taky moje + můj klíček. Při střídaní řidičů, že jeden den jede žena a pak druhý den jdu do auta, odemču a otevřu dveře a sedačka se začne štelovat. Ale zastaví se v nějaké divné pozici. Když zmáčknu paměť 3 nic nedělá, paměť 1 a 2 funguje. Paměť 3 začne fungovat asi až za 3 minuty a pak to už funguje. Ale problém je i opačný. Manželka po mě příjde do auta a nefunguje to ze začátku. Nevíte čím to je. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 Proč si nespáruješ s klíčkem paměť 2? I v návodu píšou, že bys měl paměti používat postupně za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapiduch_CZ Vloženo 30. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 No mě se líbilo číslo 3. A v návodu jsem nenašel nikde tuto informaci. Ale zkusím to jak budu doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 mně by zajímalo, jestli není nějaký trik jak hodit sedačky do výchozího nastavení? svoje sice pořád hledám ideální polohu, aby mně nebolely bedra, občas by to bodlo u spolujezdce, každej to nějak rozjede.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Chcem sa opytat ci pri volbach pamate pozicii sa neda k nim navolit prislusna pozicia spatakov... dost ma to otravune po manzelke prestavovat spat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Podle návodu by se to mělo ukládat do paměti sedadla k příslušnému uloženému nastavení. Mi to tedy funguje, ale já mám svůj klíč a k tomu to mám napárované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Ja pouzivam len jeden kluc. A prepinam pomocou gombikou na sedacke ale spataky sa nezmenia. Tebe sa zmenia ked pouzijes otvorenie svojim a prepnes na druhe nastavenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Zrcátka se ukládají také do pozic. Máme také s manželkou každý jinou pozici. Pokud ti to nefunguje, zkus nastavit zrcátka, sedačku a znovu uložit. Pak ať si to nastaví manželka a uloží pod jiné číslo. Po vyvolání by ti to mělo fungovat i bez spárování paměti s klíčkem. Ale s klíčkem je to o hodně pohodlnější, otevřeš klíčkem, vezmeš za kliku u řidiče a nastaví se sedačka a zrcátka. Citace návodu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Zdrávím, chtěl bych se zeptat jak uložím svojí polohu v sedačce, vždy když zmáčknu 1 tak se mi tam nenastavý moje poloha ale ta co tam byla předtím, poradte mi prosím jak to předelám...? díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 (editace) nemužeš ukladat polohou 1 2 3 ale myslim že nastavíš co jak chceš a přidržíš do pípnutí pamět (SET)+ČÍSLO a pak už můžeš využívat 1 2 3 nemam u sebe návod , takže jen co pamatuju obrázek http://forum.skodahome.cz/topic/124537-elektrick%C3%A9-nastaven%C3%AD-seda%C4%8Dek-propojen%C3%A9-s-kl%C3%AD%C4%8Dkem/#entry1858197 Editováno: 14. Říjen 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 zkusím to děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Nastavit sedačku podle sebe, pak stisknout SET, pustit a hned podržet číslo paměti (1,2 nebo 3) Ozve se gong - tzn. pozice je uložená v paměti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Takhle to funguje teoreticky, ale u mne se ve ctyrech pripadech z peti to ulozeni nepovede - misto ulozeni se prenastavuje na starou pozici. Co presne delam blbe netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 (editace) Ahoj, koupil jsem Octavii s el. sedačkou a ani za boha mi nejde uložit nová pozice. Podle manuálu: nastavím sedadlo, zrcátka, pak zmáčknu (a držím) tlačítko SET a do 10ti sekund musím zmáčknout číslo 1/2/3 pro uložení...jenže když toto udělám, tak se nic neuloží, ale sedačka se rozjede na tu pozici, která byla původně uložená pod tím číslem. Přijde mi, jako by to tlačítko SET nefungovalo, nebo něco dělám špatně...máte někdo stejný problém? Můžete mi prosím poradit? Díky moc :-) Octavia 2, r.v. 2007. Editováno: 23. Červen 2018, autor: CEZAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Prečo píšeš do sekcie pre S 2, keď máš O 2? Tlačítko SET nemáš držať. Máš ho stlačiť a do 10s stlačiť číslo pamäte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 Protože Superb má stejný systém nastavování elektické sedačky jako Octavia a na fóru Octavie jsem nic nenašel....klidně jsem mohl napsat, že mám Superba, pokud to tak vadí. Zkoušel jsem různé varianty: 1. zmáčknout a držet SET, přitom zmáčknout číslo 2. zmáčknout a držet SET, přitom zmáčknout a držet číslo 3. zmáčknout a pustit SET, poté zmáčknout číslo (tak jak píšeš) ....ale nic nefungovalo. 5icz psal, že mu 4 pokusy z 5 nefungují, tak uvažuji jestli nebude stejný problém u mě. Jinak už nevím a už bych fakt asi musel do škodovky, ať mi nastaví sedačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Mne na mojom S2 tento postup funguje vzdy 1) Nastavim si polohu sedacky a spatakov ako potrebujem 2) Stlacim a drzim SET na 1/2 sekundy 3) Stlacim a drzim Cislo pamate, kde si chcem tuto polohu ulozit. Ozve sa take BEEP. Hotovo. Vzdy to robim ked je kucik v zapalovani a elektornika zapnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 10 hours ago, CEZAR said: Protože Superb má stejný systém nastavování elektické sedačky jako Octavia a na fóru Octavie jsem nic nenašel....klidně jsem mohl napsat, že mám Superba, pokud to tak vadí. Zkoušel jsem různé varianty: 1. zmáčknout a držet SET, přitom zmáčknout číslo 2. zmáčknout a držet SET, přitom zmáčknout a držet číslo 3. zmáčknout a pustit SET, poté zmáčknout číslo (tak jak píšeš) ....ale nic nefungovalo. 5icz psal, že mu 4 pokusy z 5 nefungují, tak uvažuji jestli nebude stejný problém u mě. Jinak už nevím a už bych fakt asi musel do škodovky, ať mi nastaví sedačku Pýtal som sa preto, že tu nikto nie je jasnovidec a ak nedáš viac detailov, tak nemôžeš očakávať relevantné odpovede. Naviac že O2 má rovnaký systém nastavovania ako S2 nie je tak úplne presné. Aj jednotlivé modelové roky S2 sa líšia a treba si vyhľadať konkrétny návod a skontrolovať postup nastavovania v ňom (riešili sme to v tomto vlákne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Díky chlapi, z00m - přečetl jsem si to vlákno a jsou tam další způsoby, které jsem ještě nevyzkoušel, takže zkusím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.