GeorgeFSI Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Zdravím, dnes jsem po výměně pedálu plynu náhodou zjistil, že na neutrál motor nejde vytočit víc, než 2 500 ot./min.. Při jízdě se zařazeným rychlostním stupněm motor tuto hranici bez problémů překoná. Je tento jev normální a jestli ano, tak proč - např. ochrana před zbytečným zatěžováním? Jedná se o motor o výkonu 125 kW, MR 2013. Děkuji za info, případně za vyzkoušení (vyzkoušel bych si to sám, ale momentálně u sebe nemám původní pedál plynu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Je to aby se zbytečně nezatěžovala spojka... Víc to jde vytočit když stojíš na místě tuším že jen když stojíš na spojce a máš zařazenou zpátečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 4. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2013 Tak to jo, díky. Já to nepotřebuju vytáčet, jen jsem chtěl zjistit, jestli není něco špatně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 (editace) Otacky su obemdzene RJ... moj superb 125kW CBBB ma na neutrale standardne mozne az 4750...to viem presne lebo som bol asi 2 tyzdne na stk... a tie otacky riesil tym ze vypol nejak ESP a potom mu to uz lietalo hore ako nic ked meral emisnu.. drzal ho asi 3-4 s v tychto otackach a nedalo mi to sa neopytat ci je to v poruadku ze mi lieta do cerveneho a tam si turuje... povedal ze od vyrobcu ma hodnotu 4750 pre meranie emisii ... Inak cudoval sa velmi pretoze DPF pracoval na 100% a nameral holu 0 Editováno: 13. Červenec 2013, autor: kerky18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Jo, jo - už to vím taky. Je potřeba vypnout ASR a pak se musí zařadit nějaká rychlost (stát na spojce) a pak to jde vytočit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guest100 Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 A co DSG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 DSG, šľapni na kick down , myslim že vtedy to vyleti hore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.