Publikováno Červenec 4, 201312 r Ahoj , omlouvám se , že zakládám nové téma .. Ale už týden sháním swing do Fabky II FL a vůbec nic , tak kdyby někdo o něčem věděl , tak prosím za tip .
Červenec 5, 201312 r Autor Na s-bazaru a ani na bazoši jsem nenašel ani jeden SWING do fabie ,ale všechny jen do octávky II .
Červenec 5, 201312 r Autor Swing do Octavie II mám a do auta nepasuje .. Teda tvar by pasoval ,ale nahoře a dole je tak 1,5cm místa .. Auto jsem měl celý den ve Škodovce a ty mi řekli , že jsou dva druhy swingů a Octavie II do Fabie II nepasuje ..
Červenec 5, 201312 r Autor to jsem ani netušil... Jo jo , to já také ne .. Bohužel až když jsem koupil to nesprávné rádio
Červenec 5, 201312 r tady jsem nahodou nasel ale asi bude do oII http://www.sbazar.cz/j.machuta/detail/2462020-prodam-autoradio-swing-skoda-zanovni-s-kodem jak na to koukam tak tvarem je to OII Upraveno Červenec 5, 201312 r od PcGamer
Červenec 6, 201312 r Jestli ti to nějak pomůže,tak tady máš čísla Swingů z Etky pro jednotlivé modely:FIIOIISIIYetiZ toho je vidět,že stejné má jen OII a Yeti.
Červenec 6, 201312 r Autor Muzu sehnat jen predni panel do FII - vnitrnosti jsou absolutne stejne. Kdyby to šlo , tak by to bylo super a můžu se zeptat na cenu ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.