Bruncla321 Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 Ahoj,chci se zeptat a zároveň s vámi poradit.Jelikož jsem znepokojen věčním rachtáním motoru(nevím proč) a opravami které nikam nevedou u 2.5TDI 120kw r,v 2005 tak jsem přemýšlel o výměné za 1.8T.mam nabídku za ale Passata 2001 1.8T 194 500km najeto.Co si myslíte o těhle motorech s takto najetími km?jsou to držáky v tomto roku??nebo jdu z bahna do louže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RED_BULL Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Ahoj, co se tyka spolehlivosti tak ten motor patri mezi spolehlivejsi urcite vic nez 2.5TDi samozrejme najdou se lidi co tohle budou vyvracet, takze pokud bys ho vymenil tak bys neprohloupil spotreba je +- stejna jako u te 2.5TDi zalezi jak mas tezkou nohou.Ja mam taky 1.8T a najeto uz ma 260 000. Ale vubec bych to do nej nerek predchozi majitel se o nej poctive staral. Kdyby mel na budika 150 000 tak bych tomu veril.Mam ho zatim jenom rok a najel se na nem cca. 12000 a jedine co jsem menil byly svicky jedna zap. civka a termostat takze celkem bezne veci. A dalsi vec je ze usetris na pojistce. Z toho mi vyplyva ze do te vymeny klidne bez. Uvidis co Ti napisou ostatni ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 nesouhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Spotřeba je stejná pravda pokud to nevytáčís do víc jak 2800 otáček a jezdíš jak pantáta od Volyně.... A přitom 2,5lce nakládáš a ta fakt jede a nežere...A do pašíka bych nešel neni peknej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2013 Myslím, že jakákoliv diskuze je zde zbytečná - ty dva motory jsou absolutně nesrovnatelné! A ještě porovnávat Supa 2.5 s o 4 roky starším Passatem, no to už má stará bedna nebere! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.