Trautenberk Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 To už jsme uplně mimo tohle téma, aby se tady řešilo kdo proč je v klubu.. Osobně si myslím že jsme tady povětšinou od toho, že občas něco hledáme, občas pomůžeme a občas si chceme s někým pokecat. Od toho i forum je. Nejsem tu jen proto abych honil kde jakou 1% slevu u všeho možnýho.Jak jsem psal několikrát, šlo mi o tu pointu slevy, fajn vysvětleno, jsme moudřejší Tak zakopeme tu imaginární válečnou sekyru a přestanem tady po sobě zbytečně štěkat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 další kdo se háji o cechackovskou debatu ! ??? Já se ničím nehájím jen jsem konstatoval jak to je. A vyjádřil jsem se k tomu. Unás všichni chtěj všechno zadarmo a když už něco málo zaplatit tak se všichni cukaj. Jak může někdo tvrdit, že na srazu Libor vydělá. Můj prostý odhadový výpočet. 100 aut po 220Kč = 22 000Kč. Kempu se dá za pronájem na tři dny minimálně 10 000Kč. 77 pohárků po 52Kč = 4000Kč 5 pohárků větších po 100 = 500Kč Zbyde ti 7500Kč na zajištění všeho ostatního. Když přijedeš na sraz, vždy se kolem motá minimálně 5 lidí celej víkend. A jestli mu nějaká stovka zbude o čemž silně pochybuju tak co? Videostop za 4 000 není teda nic levného a je fakt, že jestli přijede 100 aut tak se to nezaplatí. No budeme se hold muset večer zabavit sami ... ale to asi nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 však já většinou na videostop neviděl, a když tak sem zapomněl mačkat vypínač :D ( a myslim že sem nebyl sám ) jinak to je zábava perfektní příště na něj musíme naškudlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 ... tak jsem zjišťoval videostop, zda by se přeci jen nedal na pátek zajistit a nyní je jasno, nedal. Ta dvojice co nám ho dělala, tak ho již neprovozuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 ... lze platit i zlatem Jinak holky budou na bráně vědět 1x auto + 1x osoba - 10 Euro joo, dikes :-) prinajhoršom by som zamenil aj na Kč, možno aj tak moja bude chcieť ísť do mesta (ale asi som to tu už spomínal)...zlatom nie, to by sa asi blbo vážilo už sa teším jak malý nové rádio pripravené, hudba na USB, navigácia v mobile vyzerá funkčná, to isté aj nabíjanie mobilu ešte pobaliť veci, zajtra do roboty a večer sa vyráža... bude niekto na mieste už v piatok okolo 3? prípadne nejaký kontakt komu viem zavolať... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 ... tak jsem zjišťoval videostop, zda by se přeci jen nedal na pátek zajistit a nyní je jasno, nedal. Ta dvojice co nám ho dělala, tak ho již neprovozuje tak to je škoda ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Nemá náhodou někdo nějaký tip na pumou s možností umytí auta (vapka) nebo alespoň myčku v okolí kempu? Na internetu toho moc u pump po cestě popsaného není a nerad bych tam v sobotu ráno jezdil a hledal, kde umýt auto, bych tam tak maximálně někde zabloudil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Galvi: Hele ruční myčka je tady - 50°7'59.246"N, 14°27'12.829"E Je to u benzínky Robin Oil. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Galvi: v kolik tak budeš v Praze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Anthoan: super díky LiborTDI: To ještě přesně nevím, pojedu v tandemu s ASPIREM, sraz v Olomouci máme cca v 6:00, počítám, že kolem 10 h dojedeme do kempu, protože se ještě musíme stavit umýt auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 v 9 - 9:30 mame prave sraz na udavane benzince teda myslim ze to je ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Aha, tak to vypadá na boj o mycí boxy? Snad jich tam mají dost . Teoreticky, když vše pudje bez problému, tak v 9:30 bychom tam u pumpy být mohli, záleží, jestli se někde po cestě nesekneme. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 (editace) ja mam umyto a nalesteno skoro 14 dni,..... staci me to setrit mikrovlaknem a jenom umejt kola a mam cisto ........ pokud nebude samozrejme prset,... pokud bude po ceste prset nebudu to smidla hadrem doufejme ze chcavak snad nebude Editováno: 10. Říjen 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Nebude pršet, na jarním pršelo dost! Oukej, my tam budem do těch půl když dorazíte tak počkáme až omyjete auta, kdyby jste o půl nebyly, budem v kempu držet místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 OK, paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 na podzimní sraz se auta nemejou a jezdí se na zimních :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 A já si říkal, ne nebudu za exota, nechám kola do srazu a ejhle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 ja to mám asi najlepšie...musím dôjsť na kombinácii zima-leto ostali mi na aute po predošlom majiteľovi...akurát dezén už nie je čo býval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 na podzimní sraz se auta nemejou a jezdí se na zimních :-) My se s Bobikem chystáme trošku auta asi umejt. Ještě jsem subo neleštil a TT je taky zanedbane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Ja uz som v Botoviciach, alebo ako sa vola to nakupne cebtrum. Je uz niekto v kempe? -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 ... byl jsem tam a zase tam budu tak po třetí hodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 ... v tombole bude na 80 cen ( Navigace TomTom, 2x Hodinky Škoda, Oedrážedlo Citigo ....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 No hlavne at vyjde pocasi bo dnes to v Praze neni moc srazove pocasi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Zdarec ,tak,kdo tam zitra vse dorazite? napiste seznam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 To by ten seznam musel nekdo udelat Ale jinak ja vim o trech a to ma malickost , Galvi a Libor TDi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.