Kucis Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 jo někde jsem na to narazil ale chtěli kolem 300kč za 1ks ....tak jsem to objednal tam jako většina. Jsem na to zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 (editace) Tak tady máme komerční nabídku : http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/tuning/automaticke-otevirani-patych-dveri-skoda-rapid-1-2012-hatchback-id:20792.eshop Aha , sakra, špatné vlákno, prosím moderátora o přesun. Omlouvám se! Editováno: 29. Červen 2014, autor: Sitta Miroslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 (editace) A cena je tedy pěkně mastná 4x336Kč bez dopravy! To se asi zbláznili. Editováno: 29. Červen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Jak vam to funguje po delsi dobe ty pruziny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 taky jsem se chtěl zeptat, líbilo by se mi to, ale bojím se toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 20. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2014 když je teplo okolo těch 20° tak se víko otevře celé. Ale když je menší teplota, tak se víko jen pootevře. ale je tam je tam ještě mezera, tak tam chci dát ještě podložku a snad to bude fungovat i v zimě.Mám to namontované zhruba rok a mám tam červené pružiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Tak jsem pročetl celý topic a líbí se mi to, jen přemýšlím, zda se nedá sehnat ta pružina o něco delší, aby se nemusely dávat škaredé podložky a také to bude silnější. Asi to někoho již napadlo spíše by mě zajímalo jestli to někdo snažil sehnat :-D a pokud ano tak kde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Keď bude chladné počasie, tak sa kufor neotvori celý. Nepomôžu ani podložky. Aby si nebol sklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 A vím, že kluci to z OII sundávali. Údajně po nějakém čase odstávaly dveře. Namáhá to panty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Tak by mě zajímal názor lidi co už to mají delší dobu jestli by do toho šli znovu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Tak.jsem zjistil ze pružiny které jsou v tomto vlákně jen v délce 76mm maji ve stlacenem stavu délku 47mm což by dle všech předpokladu melo pasovat i po zavření a snad bude tedy silnější skrz zimu a také skrz vzhled kdy nebudu muset řešit podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Ja to stále mám namontované, ale už by som do toho nešiel. Zodvihne mi to kufor, ale musím odpojiť plato kufra. V lete, keď je teplota nad 25° C, tak mi to otvorí celkom hore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 A proc by jsi do toho nesel? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rfikus Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 taky mi to přijde jako blbost a nesmyslné namáhání jak pantů tak zámku ze kterého je na kezdém videu slyšet jak to pružiny z něj jakoby vytrhnou... navic u spacebacku s panoramou a prosklenym zadním víkem bych měl docela strach práve o ta okna... jsou to jen přužiny :-))) kdyby to šlo vyřešit jako to mají bmw apod tak ano ale tohle nahazování dveří do tlumičů mi přijde už moc :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 (editace) No lebo to nefachčí ako má. Je to proste amatérčina. Síce za málo peňazí, ale nefunguje to keď je chladno. Editováno: 6. Listopad 2014, autor: FUMIHA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 No to by mě tak nevadilo spis by mě zajímalo jestli to opravdu později vytváří problém s panty to ze by to v zimě nefungovalo na 100% by mi bylo jedno kdybych věděl ze to nepoškodí panty či něco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Tak na toto nemám odpoveď, lebo zatiaľ som nič také nezbadal. Myslím poškodenie pántov, alebo odstávajúci kufor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
architect Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Potvrdzujem, podľa skúsenosti kolegu, ktorý to má na Oktávke. Pri parkovaní vonku, veľmi nespoľahlivé. Teplota významne vplýva na funkčnosť, nakoľko sa menia nie len vlastnosti samotného tlmiča, ale aj pružiny. Ak používať tak len symetricky, na oboch tlmičoch. V lete mu to fungovalo, v zime viac nie, ako áno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Původně jsem o tom uvažoval, ale nakonec jsem pro to nespolehlivost zavrhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srnec111 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Tak zkusím asi objednat stejnou délku jak je na začátku tématu ale žlutou barvu snad nebudu muset podkladat uvidím jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 (editace) tak po pul roce mě odešli obě vzpěry dveří - a to jsem měl nainstalovaný modrý pružiny a fungovalo mě to za tu dobu jen měsíc a to muselo být auto z kopce a muselo být teplo. druhá varianta že byli oba tlumiče už od začátku načatý ale to se mě nechce věřit. teď mě padaj 5dveře od půlky dolů samovolně takže to pěkně bouchne a na netu jsem zatím nenašel kde na rapida nový vzpěry koupit! Editováno: 3. Prosinec 2014, autor: Kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 No kde, ve škodovce je seženeš určitě... A co zkusit obeslat třeba OB autodíly, nebo CC autodíly, jestli je nejsou schopni sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kucis Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 jo ve škodovce není problém ale zběžně na netu jsem je nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 Ja mam SB a 5te dvere si od polky tiez padnu same.Asi soudruzi nepocitali tlmice na dvere zo sklom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.