Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo někde jsem na to narazil ale chtěli kolem 300kč za 1ks ....tak jsem to objednal tam jako většina. Jsem na to zvědav.

• 3 týdny později...

A cena je tedy pěkně mastná 4x336Kč bez dopravy! To se asi zbláznili.

Upraveno od miklisek

• 1 měsíc později...

Jak vam to funguje po delsi dobe ty pruziny?

taky jsem se chtěl zeptat, líbilo by se mi to, ale bojím se toho...

když je teplo okolo těch 20° tak se víko otevře celé. Ale když je menší teplota, tak se víko jen pootevře. ale je tam je tam ještě mezera, tak tam chci dát ještě podložku a snad to bude fungovat i v zimě.Mám to namontované zhruba rok a mám tam červené pružiny.

• 2 měsíce později...

Tak jsem pročetl celý topic a líbí se mi to, jen přemýšlím, zda se nedá sehnat ta pružina o něco delší, aby se nemusely dávat škaredé podložky a také to bude silnější. Asi to někoho již napadlo spíše by mě zajímalo jestli to někdo snažil sehnat :-D a pokud ano tak kde :-D 

Keď bude chladné počasie, tak sa kufor neotvori celý. Nepomôžu ani podložky. Aby si nebol sklamaný.

A vím, že kluci to z OII sundávali. Údajně po nějakém čase odstávaly dveře. Namáhá to panty.

Tak by mě zajímal názor lidi co už to mají delší dobu jestli by do toho šli znovu :-D

Tak.jsem zjistil ze pružiny které jsou v tomto vlákně jen v délce 76mm maji ve stlacenem stavu délku 47mm což by dle všech předpokladu melo pasovat i po zavření a snad bude tedy silnější skrz zimu a také skrz vzhled kdy nebudu muset řešit podložky

Ja to stále mám namontované, ale už by som do toho nešiel. Zodvihne mi to kufor, ale musím odpojiť plato kufra. V lete, keď je teplota nad 25° C, tak mi to otvorí celkom hore.

A proc by jsi do toho nesel? Dik

taky mi to přijde jako blbost a nesmyslné namáhání jak pantů tak zámku ze kterého je na kezdém videu slyšet jak to pružiny z něj jakoby vytrhnou... navic u spacebacku s panoramou a prosklenym zadním víkem bych měl docela strach práve o ta okna... jsou to jen přužiny :-))) kdyby to šlo vyřešit jako to mají bmw apod tak ano ale tohle nahazování dveří do tlumičů mi přijde už moc :-)

No lebo to nefachčí ako má. Je to proste amatérčina. Síce za málo peňazí, ale nefunguje to keď je chladno.

Upraveno od FUMIHA

No to by mě tak nevadilo spis by mě zajímalo jestli to opravdu později vytváří problém s panty to ze by to v zimě nefungovalo na 100% by mi bylo jedno kdybych věděl ze to nepoškodí panty či něco jineho

Tak na toto nemám odpoveď, lebo zatiaľ som nič také nezbadal. Myslím poškodenie pántov, alebo odstávajúci kufor.

Potvrdzujem, podľa skúsenosti kolegu, ktorý to má na Oktávke. Pri parkovaní vonku, veľmi nespoľahlivé. Teplota významne vplýva na funkčnosť, nakoľko sa menia nie len vlastnosti samotného tlmiča, ale aj pružiny. Ak používať tak len symetricky, na oboch tlmičoch. V lete mu to fungovalo, v zime viac nie, ako áno.

Původně jsem o tom uvažoval, ale nakonec jsem pro to nespolehlivost zavrhl

Tak zkusím asi objednat stejnou délku jak je na začátku tématu ale žlutou barvu snad nebudu muset podkladat uvidím jak to dopadne

• 4 týdny později...

tak po pul roce mě odešli obě vzpěry dveří - a to jsem měl nainstalovaný modrý pružiny a fungovalo mě to za tu dobu jen měsíc a to muselo být auto z kopce a muselo být teplo.

druhá varianta že byli oba tlumiče už od začátku načatý ale to se mě nechce věřit.

teď mě padaj 5dveře od půlky dolů samovolně takže to pěkně bouchne a na netu jsem zatím nenašel kde na rapida nový vzpěry koupit!

Upraveno od Kucis

No kde, ve škodovce je seženeš určitě... A co zkusit obeslat třeba OB autodíly, nebo CC autodíly, jestli je nejsou schopni sehnat?

jo ve škodovce není problém ale zběžně na netu jsem je nenašel.

Ja mam SB a 5te dvere si od polky tiez padnu same.Asi soudruzi nepocitali tlmice na dvere zo sklom :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.