Patrik Rychta Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Zdravím, Měl bych takový dotaz. Před časem jsem kupoval OII r.v. 2004 1.9tdi 77kw, při koupi mi na palubovce svítila kontrolka žárovek. Bylo mi to divné, protože jsem vše v autě zkontroloval a všechno v pořádku svítilo. Jelikož jsem neměl moc času. Dal jsem to na vyřešení technikům do prvního autorizovaného servisu v Praze. Tentýž den bylo auto hotové s tím, že tam prý byly nakodované blikače v blatnících, které tam samozřejmě nejsou a to byla ta chyba. Po překodování blinkrů jsem tedy odjížděl zpět domů. Večer jsem si ale všiml, že mi levá směrovka ve vnějším zpětném zrcátku svítí méně. Svítily všechny diody, ale slaběji. Druhý den jsem hned volal do servisu, jestli při kodování neudělali nějakou chybu a oni, že ne že je to vadné světlo v zrcátku, že se musí koupit nové (tedy aspon to světlo). Příjde mi to ale dost divné, že zrovna po kodovaní v servise se tento problém objevil, ptže před tím jsem ho neměl. Chtěl bych se tedy zeptat, zda se náhodou přes diagnostiku nedá nastavit různá intenzita svitu blikačů, než koupím nové diody nebo rovnou celé zrcátko? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.obr Vloženo 10. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2013 Kup novej blinkr,třeba tady- http://www.cc-autodily.cz/svetlo-smerove-leve-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA http://www.cc-autodily.cz/svetlo-smerove-prave?brand=SKODA&model=OCTAVIA Já to měl taky tak,zatejká do nich voda a pak jdou do kopru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 11. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2013 Taky jsem o tom slyšel ža tam zatéká a pak to nefunguje, ale spíš že odejdou uplně, ne že se zmenší intenzita svícení. Ale připadá mi to jako strašná náhoda, že se to stalo zrovna jak mi kodovali blinkry v servisu, abych nekoupil nový díl do zrcátka a bude to pořád blikat míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 12. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 náhoda se tomu říká proto, protože je to vždycky divný...... Možná ti to voda přemostila a proto to má menší intenzitu, ale můžeš zkusit připojit druhou stanu a uvidíš jak to svítí ;-) ovšem při představě rozdělání dvou zrcátek raději koupím ten blink mám samostmívací a sklo stojí 5000 Jinak ten díl je teď inovvanej a budeš tedy pravděpodobně potřebovat i kablík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 14. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 To jako když si koupím originální díl na svoje auto - tím myslím spodní část zrcátka (blikač s osvětlením nastupního prostoru) tak budu potřebovat i jinej kablík, nebo si spíš myslel u toho samostmívacího zrcátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 na tú smerovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 blikač s osvětlením nástupního prostoru tak budeš potřebovat i nový kablík (je to jako by díl navíc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Rychta Vloženo 15. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Aha já myslel, že když už mám blikač s osvětlení nástupního prostoru a koupím si jen nový ten spodní díl, že mi vše bude pasovat. Netušil jsem že k tomu budu muset něco ještě dokupovat. Nebo spíš mám za to že by to mohlo být standartně součástí toho dílu co si objednám když to kupuju od OB autodíly!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 tak sa ich radšej na to opýtaj či nepotrebuješ k tomu dielu aj tú redukciu v podobe toho káblika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 ano, protože jsm předpokládal že to netušíš, a protože škodovka nechala udělat inovaci, proto ti to píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2607 Vloženo 27. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2014 Ahoj, zistil jsem, že mi blinkr pravého zrcátka bliká méně-není skoro vidět-než u levého. Dá se to nějak opravit nebo je to na výměnu blikače? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 výmena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Ahoj, zistil jsem, že mi blinkr pravého zrcátka bliká méně-není skoro vidět-než u levého. Dá se to nějak opravit nebo je to na výměnu blikače? Díky. Na výměnu. Nic jiného s tím nevymyslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.