Publikováno Červenec 11, 201312 r Ahojte chlapci, prosim mam swing a maxidot, je moznost aby mi predvolenu stanicu jej nazov zobrazovalo na maxidote, nejako si s tym neviem rady. Dakujem.
Červenec 11, 201312 r Návod k obsluze,str. č.14 a 15 hovoří takto: Upraveno Červenec 11, 201312 r od Pawouk
Červenec 16, 201312 r "Stav vozu" v nabidce maxi dotu neni, nebo aspon ja to tam nemam. Upraveno Červenec 16, 201312 r od pusher...
Červenec 16, 201312 r to menu "stav vozu" tam přibude až v případě, že bude nějaká událost. třeba se rožne oranžová olejnička a tobě na maxíku naskočí "dolít olej" a pak budeš přepínat: radio-pc-nastavení-dolit olej .... :-)
Listopad 9, 201311 r mno nevím , ale ja to taky nemněl na maxidotu aby se mi zobrazovalo radio swing , po tom co jsem si hral z přispusobením přístrojovky , tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího
Říjen 29, 201410 r tak se mi podařila zapnout funkce "komfortní funkce maxidotu" a od ty doby se mi radio swing zobrazuje na maxidotu , a par dalšího mohl by jsi prosím napsat co vše tahle možnost přidala ? děkuji
Říjen 30, 201410 r OT: MBDusan hodnotná informace, proč točit hlavou, když to jde i jinak a o tom je tady ta diskuze
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.