Standis Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 tak já jestli v sobotu dorazim, tak až tak kolem 18 hod, dřív to z práce nestihnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 To vůbec nevadí si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Jelikož je to v termínu Relax Meetingu, tak ještě uvidim. Do Heřmanova Městce pojedu určitě a na tenhle sraz případně odtamtud, ale uvidim, v kolik budu vyrážet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Doraž Tondo po cestě z Relaxu si hodíš doma sprchu a na sraz dorazíš akorát na grilovačku a otevírání pivka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Presne tak, taky jedu a davam prednost spis RELAXU a jezdit prave jenom na noc se mi taky nejak moc nechce,... skoda ze se to kryje no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Ono dělat to dýl už je taky na nic, už tahle se můŽe stát ze nebude pěkný počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 nerikal sem dyl,... mohlo to bejt driv jak bylo predesle datum popripade se to mohlo kvuli lidem posunout o tyden dva ........ o pocasi bych se snad ani nebal to co je tedka bude aspon polovicky za mesic mozna jestli to dokonce i nevydrzi a zima bude zase v breznu jak je to vsechno posunuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Aspoň bych ušetřil zimní gumy :-D a s tím datem, je to tahle, protože kdYby to bylo hned po prázdninách, tak je to hodně časové náročné a i finančně takhle je to cca okolo výplaty a o to víc se můžeme rozsoupnout :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 nic neměň,jelikož by pak nemohli zase ostatní lidi..:-) je daný termín a je to...-) já taky nejedu na RS sraz a je mi přednější tohle...-) uvidím tam plno lidí,přátel?!:-D standis: myslím,že by jsi měl dorazit..:-) ať je kolik hodin.:-) když bude někdo chtít,tak dorazí..:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 do teď jsem si myslel že je to Jesenice u Prahy a koukám na GPS souřadnice o ona je to Jesenice u Rakovníka. tak to nevím nevím, to vypadá spíše na neúčast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) ... napadlo nás, že by nemuselo být špatné udělat sraz jen Fabii a Roomtrů. ... Takový pohodový první zářijový víkend. ... TERMÍN - 14.9.2013 - 15.9.2013 ... Fuckt huuustej "první zářijovej víkend" - když to bude v půlce měsíce - a to že ta poloha ukazuje o hezkeejch pár desítek km dál na západ (neboli že se jedná o "poněkud" jinačí Jesenici) jsem zkonstatoval taky v tom, že to je moc daleko na to, aby se mi povedlo přesvědčit šéfa v práci, že je potřebný vyrazit na podobnou akci 2 víkendy po sobě - protože skutečně PRVNÍ ZÁŘIJOVEJ VÍKEND (neboli od 6. do 8. září) se bude v Kostelci nad Orlicí konat sraz RoomsterClubu - viz http://forum.skodahome.cz/topic/123958-5-oficiální-sraz-roomsterclubu-kostelec-nad-orlicí/ ... Přijeďte roomsteráci kdo můžete, na šéfy nedejte - každej nemá za vedoucího takovýho ******, aby zhatil všecko co může.... Editováno: 8. Srpen 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Pokud bych se stavoval ještě doma, dorazil bych už za tmy. Uvidím, jak to bude časově vycházet až v ten den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Ekkar: sorry, původně to byl první víkend, ale kvůli mě a zřejmě i kvůli tomu, že je Roomster sraz jsme to posunuli na druhý víkend, akorát jsme zapoměli smazat/přepsat to "první zářijový víkend" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 ej moje chyba, zítra to opravim, nechce se mi to dělat přes mobil a ta jesenice u Prahy je lepší nebo? Nejsi první kTerý si to spletl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Lepší není, nic tam není. Jen je prostě známější, než Jesenice u Rakovníka. To je jen o tom, nejdřív se podívat kam vlastně pojedu a pak řešit to, jestli je to daleko nebo ne možná bys měl do úvodního příspěvku napsat velkým, že je to Jesenice u Rakovníka, ne u Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Má tam souřadnice GPS, kdo se na ně pro sichr nepodívá, jeho smůla... Já jsem se právě proto, že znám spíš tu Jesenici u Prahy, podíval - jestli to je opravdu ona... A NEBYLA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Opraveno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Zkusim dorazit jestli budu vitan. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 přijeď možeš chrápatí u Nás v chatce..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tholis Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Janysek: Jedu s pritelkyni. Tak pokud bude misto budeme radi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 chatka pro 4,uvidíme jestli dorazí lidi co mi slíbili účast..:-) taháš dříví do lesa jo?!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Prej dříví do lesa aspoň tam ženy nebudou samotný Jinak samozřejmě každej je vítán a kdo bude prudit bude vykázán a bude spát za bránou kempu a všichni kdo hodlají dovést válečnou sekeru tak jí zakopají doma na zahradě a pak teprve vyjedou Jinak už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 moc se těším..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 snad budu mít o tom víkendu volno, že bych se taky přijel podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2013 když člověk chce, čas si najde..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.