Přejít na obsah

1. Jesenický sraz Fabii a Roomstrů


Doporučené příspěvky

souhlas s kortym, uz sem to mozna tobe Libo nebo Kubovy psal, ze kdyby to bylo bliz, bylo by to pro vsechny idealni,.... nejlepsi by byl stred cech, to vychazi nekde na vysocinu, ale je jasny ze by ste prskaly zase vy, ze to je daleko, kdyz to bude u Prahy, bude to idealne pristupny ze vsech smeru ;)

 

ale zalezi na vas samozrejme ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz se da sraz nekde na Vysocinu, tak to bude mit zas Libor treba 250 km a Lukason treba 20 km. Bohuzel, dycky to nekdo bude mit daleko. Samozrejme, pokud tam nekdo jede na odpoledne, tak kvuli tomu nestravi 6 hodin na cestach, to jedine ze by tam jel na cely vikend. Ja to mel od baraku 87 km a byl jsem tam za necelou hodinu. Libor jel od Marianek a mel to taky cca hodinu cesty. Duvod proc to dat na stejne nebo podobne misto je jasny, vetsina z nas to mela cca hodinu. Jen snad kortyzon a Radek to mel daleko. A zas na druhou stranu, menit to kvuli 2-3 lidem, kteri by nakonec stejne treba nedojeli mi prijde zbytecne. Tot muj nazor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem to tam cca 130km, jel jsem hodinu a pár drobných, a to jsem jel zpátky fakt piánko, po cestě na sraz, nedočkavost :D jsem jel docela pilu a to jsem byl pod hodinou cesty :D

 

jak píše Kuba no, nikdy se nedá zavděčit všem, ale jak říkám, cena ubytovaček je v pohodě na noc, nás vyšla ta chatka pro 4 k tomu dvě auta na 500, tak to máš 125 jeden, a to máš auto u sebe, a v chatce máš lednici, sporák, postel s peřinou, čisty povlečení, elektriku a novou sociálku, což si myslím že je v pohodě, k tomu majitel kempu neměl s ničím vůbec problém. Večer přijel, zkásnul nás, a zase odjel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to viděl tak: kemp byl parádní, příjemné prostředí atd atd, vše už byl zmíněno. Vždycky to bude mít někdo daleko ale to je vo tom, že když bude chtít přijet a užít si víkend(někteří sobotu) tak přijede i třeba ze slovenska, nejenom samotnej sraz ale i cesta je zážitek :kol-28:  Osobně, je i v podstatě jedno kde to bude za váma přijedu vždycky rád, pokud se cestou neztratim, a dělat brikule jen aby přijelo víc lidí, se kterýma nic ve zlym si nemusí všichni rozumět a budou někomu dělat dusno...za to nestojí. Pokud ovšem bude naprostá většina pro změnu tak se hold pojede jinam.

2Riper: jj formace byla parádní ale docela jste mě hnali. :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj Dane, všechno je v plánu, pomalu ale jistě dávám dohromady nástřel programu, kterej nebude pevnej a určitě se hodně změní, ale myslím si, že to bude sranda a každej to uvítá :)

 

Hold je dneska v práci nuda :D

 

Tak musíš příště sebou vzít třeba Jirku Dvořáka, tu jeho by tam rádo vidělo hodně lidí si myslím :) nebo z SD teamu toho s tou RSkou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po zkušenosti z Roomstersrazu už nemůžu doporučit kemp v Kostelci nad Orlicí - správce je hamoun a židák, co by si nechal koleno vrtat: příplatek za povlečení naúčtoval i těm, co si do chatek dovezli vlastní spacáky a i když měl jinak kemp prázdnej, ti co spali v těsně sousedícím hotelu museli na noc parkovat mimo kemp, jinak vyžadoval zaplatit parkovací poplatek 50,- Kč za každý auto - protože hotel je jeho konkurence... A to kydž jsme za ním byli koncem května, tak byl jak milius a sliboval, že v září je kemp prázdnej, že se určitě dohodneme na parkování i přes noc. Kdyby tam neměl těch asi 5 účastníků, co se nedostali do hotelu, tak tam neměl nikoho...

 

Ale v minulosti jsem měl výborný vzpomínky na ubytování v kempu u rybníka Hluboký u Holic (GPS 50°5'17.235"N, 15°58'25.521"E ) a taky v autokempu Sedmihorky v Českým ráji - kousek od Jičína (GPS 50°33'34.619"N, 15°11'20.593"E )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okem jsem kouknul na váš Roomsraz, a vypadal že se taky hodně podařil  :kol-47:  Nás tam přes den taky bylo cca tak jako vás, na noc pár :) ale za to byla větší sranda :D

 

Je škoda že máte tak špatnou zkušenost s tím ubytováním, každopádně díky za tip na další kempy, o těch sedmihorkách vím, znám to tam, tam je hezky, ostatně jako všude v českým ráji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako ono by tam bylo hezky (v tom Kostelci - kemp Orlice), ale jednak jsem tam v sobotu chytil 2 klíšťata a zjistil jsem to až v neděli ráno, takže byly nacucaný jak poslanec - a kolem nich jsem měl rudou kůži, takže jsem se radši sebral, neriskoval vyndávání "samodomo"  a mazal k doktorovi na vyndání, druhak ten nenažranej správce. Kdo bydlel jako my v hotelu"U splavu", ten se měl docela OK. Hotel sousedí plotem s kempem a dá se přímo projít z jednoho do druhýho, protože to před nějakou dobou patřilo pod jednu firmu. Bohužel, už to neplatí a dopadá to jak jsem nastínil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...