Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kluci, nevíte někdo, kde má pojistku osvětlení SPZ? Ledky jsou v pohodě a osvětlení nefunguje, konektory jsem okouknul a jsou v pohodě, tak chci zkusit pojistku, ale nevim, kde ji najdu??? Předpokládam, že pod palubkou u řidiče, ale nevim kterou mám zkusit vyměnit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

....včera mi došel mail tohoto znění...

Vážení přátelé,

děkujeme všem, kteří se zúčastnili víkendové akce Driving Experience s Volvem, a chtěli bychom Vás i ostatní naše čtenáře pozvat opět do Sosnové na další pokračování tohoto seriálu zábavních, adrenalinových a dopravně bezpečnostních akcí DRIVING EXPERIENCE tentokrát se ŠKODA AUTO. Proto neváhejte a v neděli 22. 9. 2013 si přijeďte vyzkoušet své řidičské schopnosti na profesionální okruh v Sosnové u České Lípy.

Co vás čeká? Kurz bezpečné jízdy, který povedou odborníci z BESIPu, testování nejnovějších modelů automobilky ŠKODA AUTO přímo na okruhu a další zábava a soutěže po celý den!

Během jednoho dne budete mít exkluzivní možnost propojit teorii s praxí, a tedy vše, co se dozvíte na seminářích, si budete moci ihned vyzkoušet v praxi na sosnovském autodromu. Vyzkoušíte si mezní situace a především budete moci detailně poznat a osobně vyzkoušet aktuální modelovou nabídku značky ŠKODA AUTO či si zasoutěžíte o zajímavé ceny.

Akce bude probíhat v neděli 22. 9. 2013 od 9:00 do 16:00 na autodromu Sosnová u České Lípy. Pro Vás je akce zcela ZDARMA. Pro účast na této akci stačí pouze vyplnit přiložený formulář a zaslat ho zpět na email machackova@motorpresse.cz, a to nejpozději do 16. 9. 2013!!!

AKCE JE KAPACITNĚ OMEZENA, PROTO S PŘIHLÁŠKOU NEVÁHEJTE!

Další podrobnosti a přesný harmonogram akce oznámíme posléze registrovaným zájemcům přímo prostřednictvím e-mailu.

Děkujeme a těšíme se opět na společné setkání!

...Jestli má někdo o pozvánku zájem hoďte do SZ mail, obratem přepošlu...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

jedete někdo na doksy?

https://www.facebook.com/SkodaTuningDoksy

Pátek 
• 16:00 - prezentace účastníků srazu
Sobota 
• prezentace účastníků
• 10:00 - zahájení srazu
• 14:00 - spanilá jízda
• 17:00 - soutěže
• 18:00 - vyhlášení
o tuning Top 10
o original Top 5
• 21:00 - volná zábava s muzikou , striptýzem
Neděle 
• volná diskuze k průběhu srazu
• 11:00 - ukončení srazu
Účast na srazu je na vlastní zodpovědnost.
Jednotlivé časy jsou pouze orientační

Odkaz ke komentáři

Chlapi, vy co máte kožené sedačky v autech.....mám ten dojem jen já, nebo i vy.....že v zimě jsou sedáky víc vymrzlé (při parkování venku), že v létě jsou sedačky víc vyžhavené....a že vyhřívání sedaček začne  fungovat s delší časovou prodlevou...   

Ne, že bych kožené sedačky měl, ale máme je ve služebním Landcruiseru.

Odkaz ke komentáři

Je to tak jak píšeš. v létě je kůže rozpálená a v zimě promrzlá. Pokud parkuješ auto venku, kůže je oproti textilu v tomto případě horší. vyhřívání bych neviděl jako problém kůže, ale asi systémem zpracování. Jinak kožené sedačky nemají chybu, kord pokud má někdo i ventilaci, to je lahůdka. Měl jsem možnost vyzkoušet... Ale je to cena za sedačky jako za jeté auto  :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Ono asi i bez ventilace má člověk v létě víc zpocenou prdel co? :)

Já jen koukal na to nové RS-o a to má v základu nějaké kombinované sedačky textil-kůže a za příplatek kůži. Mám dojem, že ta první varianta by byla pro mě schůdnější, pokud bych tohle auto pořizoval, neboť parkuji venku u baráku (za plotem).

Odkaz ke komentáři

Kombinace asi nejlepší volba, pokud není člověk v situaci, kdy parkuje v garáži a buď celý den jezdí autem, nebo parkuje v práci někde ve stínu či garáži. Jinak je to prostě v hicech a mrazech horší než textil nebo kombi. Ty sedačky vyadají opravdu úžasně, jinak předek OII RS se mi vůbec nelíbí (mluvím o nárazníku, světla jsou zase good :kol-47:

Odkaz ke komentáři

perforace kde je vyhřev(či alcantara) a okolo kuže, super věc... v létě mam klimu, v zimě mám vyhřev. za 3 minuty to hřeje naplno, v létě jsem se nikdy hodně nepotil. 

pár krát za rok akorát přetřeš ochranou na kuže, a nemusím vysávat nic doprdobna jako látku, na tom se drží vše... opět bych zase chtěl tuhle kombinaci.

nekupuj octavii RS, kup si Golfa R

Odkaz ke komentáři

souhlas, kuze je fajn na udržování. A vyhřátá je taky hned, když jedu z práce po noční pustím výhřev a je hned teploučko, pak vypínám teplota se drží už potom sama. A jelikož mám bílé tak v létě to tak hrozné letos nebylo oproti látce spíš žádný rozdíl. Akorát mě štve že kloužou, v sedačkách z RS paketu se sedí mnohem lépe, krásně drží.

Kdybych mohl volit tak asi kombinaci rozhodně ne celokůži.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...