Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Pro koktu- starší superb na benzín s LPG, bojler do kufru a spotřeba cca 10-12 litrů LPG - tedy jako 5 - 6 litrů benzínu nebo nafty :-). To jen k těm výpočtům chybí. Mně se nechtěj platit zbytečné spotřební daně za benzín a naftu :-). Superb v benzínu je méně oježděný a cenově jinde, s tím souhlasím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsem uživatel a řekl bych, že to mají na menších motorech 2,8 l. Známý má 3 l BMW, bezproblémový motor  si rozumí s LPG. Auta přestaví kdejaký garážník, ale doopravdy to umí jen pár lidí. Já mám originál od škodovky a také to není žádná hitparáda. Když to shrnu, tak Španěláci na auto koukali závistivě, cena plynu u nich  od 0,666 €, nejhorší je Francie, Německo někde mezi. .  Auto ujede na plyn cca 400 km a víc. Superb najíždí nad 600 km. Jsem recesista a tak mne to baví :-). Když jsem viděl synovu octavii kombi 2l 103 kW a problémy v 200 000 km, tak jsem velmi spokojený. Na 100 000 km ušetřím tak maximálně 55 000 Kč, když odečtu náklady. Se skutečnými náklady jsem na tom na kilometr lépe než ropáci. V Německu a ve světě můžu zajíždět do středu měst, nikde mně nebudou měřit spaliny, jestli nemám demontovaný filtr pevných částic ( Německo) atd. Stejně čekám na CNG jako skutečné řešení, toto je náhražka, to uznávám :-)

Odkaz ke komentáři

a jak to pak jede? předpokládám, že klesne vykon.

o tom TSI jsem něco četl, že jsou s tím problémy na forech, lidi si koupí RS a pak tam chtěj LPG, no moc tohle nechápu.

jirkak: myslivci se sjeli.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

tak se musím pochlubit, kroěm toho že těch 77kw v 1.6 hdi absolutně nejede o tom že meziplyn na tom ani neudělám na podřazení :D tak tohle je dobrá věc pro všechny(hlavně pro ty, které dostali auto od zaměstnavatele), ukazuje to prostě po každém nastartování kolik na vyměnu oleje. u škodovky to sice ukazuje, ale musíš tam ručně najet či až cca 1500 km před vyměnou

IMG_20131021_100750.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...