Clint Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 No však, Kokta ho má v autě a možná víš, že majitelům Columbuse nikdy dlouho nevydrželo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jo tak, já totiž čekal sadu rozvodovou. Jinak samozřejmě Columbus se moc v autě neohřeje, obzvláště v Praze. Mám známého kterému ho ukradli třikrát. Poprvé pojišťovna zaplatila, podruhé musel složitě dokazovat že mu byla opravdu znova ukradena a potřetí už mu pojišťovna nic nezaplatila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Jo takových případů znám víc....nakonec to skončí tak, že dotyčnej koupí kradenej a to je pak ten věčnej kolotoč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 ale mě nikdo nic krást nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 stringo, ozi a dalšího mají v autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 čoveče jak ten hravec byl chytrej, že já zase měl problém s elektrikou, divný co.. a co ty airbagy Jířo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 (editace) Airbag svítí a já jezdím Jedná se o boční bag u řidiče, problém bude ve dveřích (asi drát), hlásí to někde zkrat na čidle nárazu ve dveřích. Jsem objednanej za cca 14 dnů do servisu, dřív nějak nestíhám....(podle proroka je prej problém většinou v té harmonice u pantu dveří) Editováno: 6. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 PSSSSSSST!!!!!! Já přece Columbuse nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Ne Stringo, ty ho teprve nebudeš mít :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Strach mám no, ale udělal sem maximum pro to, abych fetkám a podobným individuím zkomplikoval vniknutí do auta... navíc jsem nedělal vnější GPS anténu, tudíž dokud vyloženě někdo nejde a nekoukne do auta, tak nevidí že mám navi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 to nikdo nemá vnější antenu D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Clint tomu nerozumi, kradou se i radia, ne jen navigace - to je jedna vec a druha vec je, ze kdyz to mas pojistene, tak ti to proste muze bejt jedno, z pojistky dostanes novou navi a mas to. Proto treba ja bych nekoupil Columbuse na webu, ale jen z autorizaku - protoze me to pojistovna zaplati a nebudu mit zadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Kokto: Vidim mraky a mraky OII s GPS na střechách, možná z blízkého okolí to mají 2-3 OII předělané. OZI: kradou se jen Bolera a Columbusy a fetky to moc dobře vědí, kvůli čemu se vloupat do auta, jinak zloděj jako takový bere celé auto a to už je pak jedno co tam bylo za výbavu. Navíc už tu byla osobní zkušenost někoho, že 2x a pak měl smůlu, takže ono to s tím pojištěním taky nebude OK, navíc Ti pojistka na Columbus zvedne tak nehorázně pojištění, že se ti to s koupí nové NAVI za 60000,- ani nemůže vyplatit, i kdyby ti to sebrali každej rok. Vim, že tu zase bude spoustu lidí frfňat o podpoře zločinu a kdesi co si, ale prostě je to tak. Navíc podle mě policie nedělá vůbec nic pro to, aby tenhle nešvar (prodej kradených rádií a navigací) potlačila. Jen kdyby vytvořila kolektiv 20ti lidí, kteří by na netu sledovali prodej (jenom škodováckých) a šla po tom, tak by to za rok vyčistili, zlodějům 10let natvrdo a byl by klid. Je tak jednoduché přijet k prodejci a zkontrolovat mu NAVI kterou prodává, případně ho hned sebrat. Nikdo nemůže nadávat na kupujícího, který na netu koupí Columba za 14000,- že podporuje zločin. Já jako laik tomu naprosto nemusím rozumět a prostě koupím co je nabídnuto, to samé koupí člověk v zastavárně, to samé jste si kupovali na netu každý = znaky nové OIII, to byly taky čorky z fabriky a je toho na netu 85% co je kradené, nebo nějakým způsobem nelegální. A o tom to je... Měli by čistit prodejce a ne kupující. Jo a teď mě tak napadlo, že na BAZOSi a SBAZARu je to 50% lhářů, kteří si nechají zaplatit předem, nebo zálohu na poštovné a pak smažou účet a vytvoří nový, všichni o tom ví že se to tak děje (všichni z provozu serveru a na policii) a nikdo proti nim nemůže, prostě masakr v podobě nepostižitelného okrádání lidí a teď před Vánoci se to ještě stupňuje, tak bacha na to... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Mame v praci vlastni zkusenost s ukradenyma Columbusama - treba z jedne zmizela za 3 roky co jsme ji meli asi 16x navigace a 8x xeny. Proste mam pojisteno a tim padem neexistuje aby neplnili. Jinak kradou podle anten a kdyz uz jsou vevnitr berou cokoliv, ze sluzebnich aut uz jsem videl, ze zmizel Amundsen a dokonce i Swing. S tim, ze policie, nic nedela souhlasim, ale na druhou stranu skodovka to do znacne miry podporuje A s tim bazosem - sakra uz jste me odhalili ne delam si prdel, ale tohle je taky peklo a nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Ono nejde jen o to, že ti toho Kryštofa seberou, ale že ti dojebou často i další věci, od zámků, skel počínaje, palubkou konče.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 no ono zalezi, na tom nasem sluzebaku tak to bylo pokazde okno a vyndana navigace. a ta prace to bylo mozna lepsi nez autorizovany servis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Stringo ,napsal jsi to pěkně,jenže tím že se kupuje kradené zboží-tím se podporuje zlodějna... Je mi jasný,že jako kupujícího Tě zajímá především cena,ale trochu v tom pošťourat odkud to je není na škodu. KDE NENÍ POPTÁVKA,TAM NENÍ ANI NABÍDKA !! to je prostě začarovanej kruh a ne že bych Ti to přál,jsem zvědav co budeš říkat až ti někdo vymlaskne okno kvůli navi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Jak Pise Ozi pojistka a pojistka a snažit se parkovat na frekventovanéjsich místech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 CRASH TEST scoutu https://www.facebook.com/media/set/?set=a.256784201141326.1073741972.159902737496140&type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 clinte, skoro to nežere. pro rejpaly testováno na uzavřené dráze. http://www.youtube.com/watch?v=_jhzus7vDFY 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 To vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 (editace) v pohodičce 50km za 9,5 litru, lahudka P.S to samé sem dnes jel se svou za 6,2 Editováno: 7. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Když vás chytnou s kradenou navigací v autě v Německu, jedete zpátky vlakem. Když vám najdou nějakou součástku z kradeného auta, tak jedete vlakem také. Když budete mít demontovaný filtr pevných částic, můžete odvézt auto odtahovkou do servisu. Tam se nikdo s ničím nepáře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 A tak to má být, kázeň je to nejdůležitější. Zase většina Němců s jejich platy si než aby měnili filtr vymění rovnou celé auto i s navigací, když to přeženu. Až budu brát v přepočtu 80 a více tisíc, pak budu mít klidně každé 3 roky nové auto (na technické mě nikdy neuvidí :-) ). A nebudu mít potřebu něco řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Treo: jak se pozná kradená navigace??? Petrrr: tak nějak, ale pořád nechápu, proč bych měl být popotahován za to, že jsem něco koupil, osobně pokud by nebyla nabídka za cenu jakou jsem ochoten akceptovat, tak si to nekoupím, ale pokud někdo napíše, že prodává vlastní navigaci z bouraného automobilu a má v nabídce spoustu dílů z aut, proč bych to nekoupil, osobně nemohu vědět, jestli to je kradené nebo není a když k tomu je PIN (samozřejmě že vím, že se to dá udělat), ale jako laik nejsem schopen poznat že se jedná o kradenou věc Jasný že to je začarovanej kruh, ale měli by jít po zlodějích a ne po lidech co to koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky