Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

clinte, skoro to nežere.

pro rejpaly testováno na uzavřené dráze.

http://www.youtube.com/watch?v=_jhzus7vDFY

Tak jsem to testnul obdobně s mojím sociálním vozem, hi, hi. A tam to nemá cenu vytáčet přes 4500, do 4500 táhne fajne, ale pak začne lapat po dechu a dál se nic neděje, chuděra můj malej, ale nejhorší to nebylo. Tak že díky za inspiraci, i toto je třeba otestovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych to živit asi taky nechtěl, ale když si zase vezmeš, že kdo chce superba, tak on roční vůz 3.6(dsg,haldex) je klidně levnější oproti TDI až o 100 000kč a to než projedeš...

no nejhorší je, že v čr tady na to nejsou cesty, projedeš díry a hned tě to vynáší pryč no...

Odkaz ke komentáři

Jo to se musí člověk rozhodnout, co se mu vyplatí a jaké má finance na provoz. RS v TDiCR jede taky pěkně a spotřeba bude nějakých 5,5l při normálně svižné jízdě. Ale je to prostě o tom, co člověk chce a na co má. Koukal jsem, že už takové rozdíly v ceně jak tady padalo kolem 100000kč levnější benzínová verze není pravda, pak záleží jak s tím chce člověk jezdit a kolik toho najezdí. Mezi námi, já bych časem chtěl jít buď do RSIII TSi nebo do Superba TDi...

Jinak známej má RS II TSi a jezdí za 6,2 dlouhodobě  :kol-28: a když jsem se ho ptal, jak to dělá, tak prej že jezdí jako člověk předpisově, žádný blbnutí, tak jsem si klepal na hlavu a ptal se proč kupoval RSku....... Je to o vkusu, prostě se mu líbí, tak si ji koupil, to auto nevidělo za 40tisíc km na otáčkoměru 6000ot/min.

Takže i takhle se to dá no...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Kokto: A neměl jsi z toho úkazu šok, když jsi přešel z diesla na TSI. Já mírně jo, ale přesto už diesla nechci ač jsem s ním byl spokojen.

Pawouku: Ale v kopcích v tatrách ne? Lomnický štít apod. ? :kol-98:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jinak známej má RS II TSi a jezdí za 6,2 dlouhodobě  :kol-28: a když jsem se ho ptal, jak to dělá, tak prej že jezdí jako člověk předpisově, žádný blbnutí, tak jsem si klepal na hlavu a ptal se proč kupoval RSku....... Je to o vkusu, prostě se mu líbí, tak si ji koupil, to auto nevidělo za 40tisíc km na otáčkoměru 6000ot/min.

Takže i takhle se to dá no...

To je vidět nevybouřené mládí. A rezerva výkonu ti nic neříká? Když si koupím BMW s 220 kW,tak taky nutně nemusím jezdit stále 250 km/h.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

A neměl jsi z toho úkazu šok, když jsi přešel z diesla na TSI. Já mírně jo, ale přesto už diesla nechci ač jsem s ním byl spokojen.

To určitě ne. Já ho měl jen vypůjčený.  :kol-28:  Jinak to papalo kolem 5 - 5,5 litru. To jediné mě na tom motoru zaujalo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...