Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 podle me aktualni verze to nepodporuje, protoze tam neni moznost pridani vic lidi. jinak je otazkou na jake verzi fora tu bezime - od verze 3 by to melo podporovat, pokud je to povolene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 admin nám neporadí achjo Nejsem admin,to je trochu rozdíl. V tomto mám stejné možnosti,jako ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Koukám, nejsem v tom zdaleka sám....kolem 60-70tis to začíná prostě vysávat olej.... http://forum.skodahome.cz/topic/123440-18-tsi-spot%C5%99eba-motorov%C3%A9ho-oleje/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 U Supů to samé: http://forum.skodahome.cz/topic/125086-18tsi-spotreba-oleje/Yeti: http://forum.skodahome.cz/topic/93220-spotreba-oleje/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Nj, je to tak, našel sem to i na jiných konk. forech. vždycky kolem 60-70 tis se rapidně zvedne spotřeba oleje. Jelikož dolejvám často, už přestávám řešit i značku oleje, do castrolu sem fláknul Total, zachovávám jen viskozitu 5W-40. Nemám nervy si s tím hrát, hlavně ať tam nějakej olej je....a jako že, tím častým dolejváním tam je furt kvalitní Na tohle byl ropák lepší, slyšet to Mavouš, smál by se, až by se mu knír třásl ..... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Otázka je,jak to řešit? Podle libera - tedy vyměnit kroužky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Pánové, velká změna!!!! Pozor, vážení....hotel Classic Lány bohužel ukončil svoji činnost. Nicméně se mi podařilo kontaktovat podobný hotel s restaurací, s úrovní, kterou my vyžadujeme, s možností privátního salónku a chutného jídla. Velký hotelový parking je samozřejmostí. Jedná se o hotel "U lípy", přímo v Krušovicích na silnici R6 směr Karlovy Vary. http://hotelulipykrusovice.cz/ Volal jsem tam a 26.11. jsou na nás připraveni. Takže to zkusíme, není to o moc dál, nikdo nebude bloudit. Pokud se nám bude líbit, Clintův jarní sraz uděláme v Krušovicích Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) pawouku. bud to fakt žere turbo nebo ty kroužky, ale kurna to na nich tak totálně šetřili? u 1.6 75kw na oct 1 to většinou začlo dělat po 2 krát delší době a někomu ne... @clinte nechápu proč sis nenechal dodělat BT origoš nebo už z vyroby... prakticky i dodělávka u rolbaře a pod vyjde na stejno jako ten parrot... tak tam nelej už ten magnatec a zkus edge, taky jsem někde četl že ten magnatec se víc "žere" ale co je na tom pravdy, opět tlachání... každopádně já ho tam budu rvát každych 15 tisíc takže tak.. doufám že ten napínák už je ok. http://goo.gl/maps/Fbybr a koukám závodní dráha pro clinta. Editováno: 14. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 No toto,asi jim ta čipovaná kofola málo vynášela. A toto jsem vybral v jídelním lístku pro koktu: MYSLIVECKÝ STEAK Z KRKOVIČKY na slanině a brusinkové omáčce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Hmm. Pěkné a mají i krkovičku pro myslivce :-). Za mě palec nahoru ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 U lipy je to dobry a dobre varej... za me Clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 No protože mi ve škodovce všude řekli, že origoš BT sada tam dát už nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) To mě naložíte cestou ve Strašecí Jdu rozesílat zprávy.... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Pravda je, že motory některé oleje papají víc a některé míň. Ještě bych přidal těsnění ventilů a čekal bych problém s lambdama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 U lipy je to dobry a dobre varej... za me Clinte To je jen dobře,akorát když to půjde tímto stylem,skončíme časem v Karlových Varech. To mě naložíte cestou ve Strašecí No to můžem, jak to provedem? Sraz na té benzínce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 hm ventily to je taky pravda, lambdy by teoreticky se měli nahlásit přes diag ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jen nemají čipovanou kofolu,ale Zulu Colu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Ptal jsem se, mají prej čipovanou tu ZULU colu od Heinekena, ale prej je podobná kofole. Tak uvidíme. Změna je holt život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jj,už jsem ji pil a je pitelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 neperlivou vodu maj to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 jinak clinte pořid si psa, ten vyhání krysy a myši, vydry apod ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) No, klidně mohu počkat u té benzínky a tam mě naberete Soukmenovci obesláni SZ, tak uvidíme Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 OK. Borci, v kolik dáme sraz na Bělohorské? Viděl bych to na 16:00, s tím, že v 16:15 bude odjezd. Cestou naberem Clinta. Je to 45 km a plánovač tras ukazuje dobu jízdy do Krušovic 29 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Jinak platí, že kdo nebude stíhat kolektivní jízdu, dorazí klidně sám později....každý podle svých možností že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 tesim se nevim jestli me vyjde uz na 16 hodinu na belohorskou, kdyby ne, tak prosim info o naledi a pasatech na mobil motosman: tak ja jsem koukal do kalendare, tak to vidim i jako idealni termin, kdy vyzkouset ten BT modul a aplikaci v telefonu. Driv to nejak nestiham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky