kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 to je nějaká moda že to všichni měníte za ten plecháč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 clintovo budoucí auto: http://www.tuningsuche.de/fahrzeug/Skoda-OCTAVIA-Combi-1U5--359366.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 To je strašný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 chyběj mu novy loga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 clinte foto tam neni, a myslim, ze ty mas ten spodni kryt velkej jako ja, mensi je myslim u 1.4, ale nejsem si jistej. jinak foto mas tady: kokto a myslis ze ho to trapi? jinak za posledni dva dny jsem trochu vic jezdil a potkal par SII FL a muzu rict ze kratka verze je fakt hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 všude je stejnej. mě se líbí, zase kombi není můj šálek čaje.... už to není limuzína ale trapnej kombík. viděl si někdy A8 v kombíku? ja tedy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 kde píšu, že máš kupovat hned zkraje nové auto? i našim radím s nákupem vozu počkat minimálně rok po uvedení na trh. Právě z důvodů přechodu na jiné dodavatele apod. - jak píše treo. Co mě dokáže vždy nadzvednout ze židle je tvrzení, nebo i jeho náznak, že testy jsou odfláknutý. To je - s prominutím - znevážení práce vývojářů a všech testovacích lidí, kteří denně nakrouží nesmysl kilometrů na oválu s kilometrama drátů v autě a sbírají data. Nemyslím tu většinu F-kových aut, které lítají jako stíhačky po českých tankodromech. Ne, to skutečně nepíšeš. To je jen moje úvaha nad tím, kdy se nejčastěji projeví ne moc podařené a vychytané věci při provozu auta. Podívej, ty testovači za to nemůžou, to je jasné. Myslím, že vítr vane z jiných a vyšších míst - někdo, kdo zadává co to má vydržet, z čeho to má být a hlavně, kolik to má stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 kokto SII se neda srovnavat s A8, ale to je jedno a vsude stejnej neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 No jo,to by nebyl náš kokta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 to jo, blekokta ani nevi co 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 proč by ne? když většina lidí z dieselu dělá benzín a všichni říkají jak je diesel sportovní apod takže takhle to můžu brát taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ozi má povolený kombík, ale my, co již děti nevozíme, máme auto :-) objednal jsem u Číňanů více modelů BT v hrůzných provedeních, tak se těšte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 ja si tam zapojím vcds přes kabel a nepotřebuji nějaké BT moduly co mě vypálí koncovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 to zni fakt dobre... neobjednaval si i ten nejovejsi V2.1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Ja objednal V2.1. V patek mi prisel. Zajima te neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 jestli vse funguje a odkud si bral? nasel jsem ho na aliexpressu a hlavne me zajima jestli to umi u benzina zobrazit tlak turba, pripadne jake vsechny hodnoty to umi zobrazit na android aplikacich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) mě by zajímalo jestli to zobrazí teplotu oleje na O2 Před fl, bratrovi to nezobrazuje a neví kdy to může točit naplno.. takže univerzální rada o de mě po 20km v zimě a v létě po 15 a opět jaká android aplikačka Editováno: 16. Listopad 2013, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 ja mam motor teplej po 10 km ani ne, to je strasne relativni. i ted mam po 4 km cca 65-70 stupnu, pak to jde uz pomaleji... a kdyz budes chtit tak si dycky reknes, ze to nepotrebujes, nebo naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) na olej mně stačí palubní počítač, ale vodu si musím ukázat na něčem jiném ( místo teploty vody mám ukazatel LPG). Kabel mám originál RossTech za velké peníze, BT jsou hračky na nějaké zkraty :-) Mám objednaný BT modul, který doporučují programátoři k programu, měl by být vyzkoušený a spolehlivý Editováno: 16. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 jestli vse funguje a odkud si bral? nasel jsem ho na aliexpressu a hlavne me zajima jestli to umi u benzina zobrazit tlak turba, pripadne jake vsechny hodnoty to umi zobrazit na android aplikacich Kabel jsem kupoval z DHgate.com, prisel za 24 dni. V nazvu je psana verze 2.1, na obrazku 1.5. Tak tezko rict, ktera mi dosla. Lze to nekde zjistit? Mam 1.9 TDI a tlak turba mi to zobrazuje, predpokladam, ze u benzinu to zobrazi stejne tak. Zitra ti sem muzu napsat, co vsechno to umi. (Ale co si vybavuji: rychlost, otacky, teplota chladici kapaliny, teplota nasavaneho vzduchu, tlak turba, napeti, zatizeni motoru v %.) mě by zajímalo jestli to zobrazí teplotu oleje na O2 Před fl, bratrovi to nezobrazuje a neví kdy to může točit naplno.. takže univerzální rada o de mě po 20km v zimě a v létě po 15 a opět jaká android aplikačka Teplotu oleje mi to bohuzel nezobrazuje (na pred FL). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 tak před fl těžko má na maxidotu teplotu oleje. takže kde si koupí tenhle BT modul a jakou appku na droida? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Jinak dost přemýšlím o tomhle, nežere to hlavně benzín a že to nemá dálkové ovládání to mě nevadí, stejně chodím předtím se psem. http://www.mynetcar.eu/my-net-car/eshop/0/3/5/225-Prutokovy-ohrivac-DEFA-411707-550W-D16mm http://www.mynetcar.eu/my-net-car/eshop/0/3/5/310-Defa-Warm-Up-1350W-Futura-kompletni-sada-pro-vyhrivani-automobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Verze se dá vyčíst v aplikaci, na windows phone je to zde a droidu to bude asi stejné, droida jsem zahodil, tak to nemám na čem vyzkoušet :-) Editováno: 16. Listopad 2013, autor: treo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 Clinte: takovy pekny auta jsi mel a koupil jsi takovyho zrouta Diesel: diesel obvykle olej nezere (PD ano), ale to neznamena ze jej nezere... je potreba hlavne kontrolovat zda-li nepribejva (takze kdyz zrani oleje a pribejvani se vyrovna, tak clovek skoro nema sanci poznat ze je nekde pruser a v servisu se nad tim obvykle nepozastavi - konzistence, barva, zapach... je to pro ne bezici pas a premejsleni neni dovolene); Kamarad ma Chevrolete Captiva 2.2 diesel a uz 2x mu menili olej, protoze mu malem roztrhnul motor Kontrola oleje: hele na felde jsem ho od leta nekontroloval a na druhem aute si to rikam uz taky nejaky patek a skleroza mi to nedovoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) Kokta: Jak rikam, teplotu oleje mi to nemeri, takze neporadim. Appku pouzivam Torque (ta teplotu oleje podporuje)... Treo: Diky, zitra na to mrknu a kdyztak cinana servu... Editováno: 16. Listopad 2013, autor: LucasCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky