Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

clinte foto tam neni, a myslim, ze ty mas ten spodni kryt velkej jako ja, mensi je myslim u 1.4, ale nejsem si jistej.

jinak foto mas tady:
post-43796-0-07620400-1384624678_thumb.jpost-43796-0-85169300-1384624725_thumb.j

kokto a myslis ze ho to trapi?

jinak za posledni dva dny jsem trochu vic jezdil a potkal par SII FL a muzu rict ze kratka verze je fakt hnus... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kde píšu, že máš kupovat hned zkraje nové auto? ;)

i našim radím s nákupem vozu počkat minimálně rok po uvedení na trh. Právě z důvodů přechodu na jiné dodavatele apod. - jak píše treo.

Co mě dokáže vždy nadzvednout ze židle je tvrzení, nebo i jeho náznak, že testy jsou odfláknutý. To je - s prominutím - znevážení práce vývojářů a všech testovacích lidí, kteří denně nakrouží nesmysl kilometrů na oválu s kilometrama drátů v autě a sbírají data. Nemyslím tu většinu F-kových aut, které lítají jako stíhačky po českých tankodromech.

Ne, to skutečně nepíšeš. To je jen moje úvaha nad tím, kdy se nejčastěji projeví ne moc podařené a vychytané věci při provozu auta. Podívej, ty testovači za to nemůžou, to je jasné. Myslím, že vítr vane z jiných a vyšších míst - někdo, kdo zadává co to má vydržet, z čeho to má být a hlavně, kolik to má stát.  ;)

Odkaz ke komentáři

mě by zajímalo jestli to zobrazí teplotu oleje na O2 Před fl, bratrovi to nezobrazuje a neví kdy to může točit naplno.. takže univerzální rada o de mě po 20km v zimě a v létě po 15 :D a opět jaká android aplikačka ;)

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

na olej mně stačí palubní počítač, ale vodu si musím ukázat na něčem jiném ( místo teploty vody mám ukazatel LPG). Kabel mám originál RossTech za velké peníze, BT jsou hračky na nějaké zkraty :-)

Mám objednaný BT modul, který doporučují programátoři  k programu, měl by být vyzkoušený a spolehlivý

Editováno: , autor: treo
Odkaz ke komentáři

jestli vse funguje a odkud si bral? nasel jsem ho na aliexpressu

a hlavne me zajima jestli to umi u benzina zobrazit tlak turba, pripadne jake vsechny hodnoty to umi zobrazit na android aplikacich ;)

Kabel jsem kupoval z DHgate.com, prisel za 24 dni. V nazvu je psana verze 2.1, na obrazku 1.5. Tak tezko rict, ktera mi dosla. Lze to nekde zjistit?

Mam 1.9 TDI a tlak turba mi to zobrazuje, predpokladam, ze u benzinu to zobrazi stejne tak. Zitra ti sem muzu napsat, co vsechno to umi. (Ale co si vybavuji: rychlost, otacky, teplota chladici kapaliny, teplota nasavaneho vzduchu, tlak turba, napeti, zatizeni motoru v %.)

mě by zajímalo jestli to zobrazí teplotu oleje na O2 Před fl, bratrovi to nezobrazuje a neví kdy to může točit naplno.. takže univerzální rada o de mě po 20km v zimě a v létě po 15 :D a opět jaká android aplikačka ;)

Teplotu oleje mi to bohuzel nezobrazuje (na pred FL).

Odkaz ke komentáři

Jinak dost přemýšlím o tomhle, nežere to hlavně benzín ;) a že to nemá dálkové ovládání to mě nevadí, stejně chodím předtím se psem.

http://www.mynetcar.eu/my-net-car/eshop/0/3/5/225-Prutokovy-ohrivac-DEFA-411707-550W-D16mm

http://www.mynetcar.eu/my-net-car/eshop/0/3/5/310-Defa-Warm-Up-1350W-Futura-kompletni-sada-pro-vyhrivani-automobilu

Odkaz ke komentáři

Clinte:

takovy pekny auta jsi mel a koupil jsi takovyho zrouta :D

Diesel:

diesel obvykle olej nezere (PD ano), ale to neznamena ze jej nezere... je potreba hlavne kontrolovat zda-li nepribejva (takze kdyz zrani oleje a pribejvani se vyrovna, tak clovek skoro nema sanci poznat ze je nekde pruser a v servisu se nad tim obvykle nepozastavi - konzistence, barva, zapach... je to pro ne bezici pas a premejsleni neni dovolene); Kamarad ma Chevrolete Captiva 2.2 diesel a uz 2x mu menili olej, protoze mu malem roztrhnul motor :D

Kontrola oleje:

hele na felde jsem ho od leta nekontroloval a na druhem aute si to rikam uz taky nejaky patek a skleroza mi to nedovoli

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...