Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

njn to víš, strejda clint...

no prej mají děti nebo co, tak prej si dají sraz někde mezi prahou a brnem, víc se musíš zeptat jirky s pašíkem ;)

ty si vůl  :D  :D  :D

Vloženo

Soused si v létě přitáhnul z Reichu starýho Mergla, je na ně hodně ulítlej a tak ho dává do hromady (6ti vál).

Jenže tohle mi už přijde kapánek ulítlý :D

post-32269-0-15982700-1385983553_thumb.j

Vloženo (editace)

Chvíli jsem nad tím po pravdě přemýšlel a jediné co mě napadlo je, že se bojí otlačování pneumatik při delším stání vozidla na místě. Tím chci říci, že ty kola se do polystyrenu vymáčknou a zachovávají si lépe svůj tvar (domněnka). Ale až ho uvidím, tak ho poplácám po zádech a zeptám se ho :)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Teda jestli narážíš na mě K.O.okto, tak jsi vedle jak ta jedle ;)  Asi ti pošlu jak teď vypadá moje oktávka, nepoznal bys ani, že je stříbrná :)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak jsem nad tím K.O.ktovým autem přemýšlel a chyba bude jinde. Trknul mě Clintův soused. Má nastydlý auto. Takže šup na polystyrén a pod termo plachtu. Za týden by to mohlo být v pohodě. ;-)

Vloženo

By mě zajímalo, jak ty odstraňuješ námrazu z čelního skla...dejcháš na něj, když už odmrazovač nezabírá?  Než ti to zahřeje teplej vzduch, to bych včas do práce nedojel...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...