Clint Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Máme je v garáži, jsem línej tam jít. Mno vidíš, to je jiná, to rádi slyšíme, že jsi s oktou najednou tak spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 saaby se maj jak v nebíčku já sem celkem furt spokojenej, když nemusíš po měsíci koupi 2 krát být v servise pak jim ten LL servis moc nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Kokto, ten vzhled byla sranda, ale na ty vydělané peníze jsem se ptal schválně. Napomohl jsi tomu svým vyjadřováním. Stále nevím kolik Ti je, buď jsi neodpověděl, nebo jsem to přehlédl, ale vyjadřuješ se jak 19ti letý puberťák, co auto dostal od rodičů, a není to kvůli vzhledu, to vůbec ne! Já na svou OII makal 5 let a tvrdě šetřil a další 4 roky jsem do něj postupně investoval a nikdy by mě nenapadlo napsat o autu, že je to shitka a při tom za ní byl rád a jezdil v ní... Pokud je to shitka, tak to auto prodám a pokud je to auto dobré, tak bych to nepsal... Ty od začátku co jsi do našeho clubu přišel plácáš jednou tak, po druhé onak, skáčeš z jabloně na hrušku, plácáš rozumy a hádáš se úplně zbytečně, tak se nezlob, že na tyto otázky došlo... Jinak proti nikomu ani proti Tobě nic nemám, je to forum, ale i zde to chce trochu úrovně nemyslíš? Přece jen je to skoro anonymní, ale bavíš se většinou s mnohem staršími chlapi a trochu úcty a pokory by to sneslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 no je teda fakt, že jste tady všichni hrozně starý (26, 31, 39, 41). A další, jako já třeba, co to ani napsat nemůžou. To je teda děsný, ještě že jsem do těch Krušovic nejel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Copak v domově důchodců nemají vycházky? :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Dík, nevěděl jsem jak to říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Nic ve zlém. Ale na Clintových srazech se ukazují i starší ročníky, než třeba já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 I nez treba ja a to je mi 70. I kdyz Stringo pise jako bylo mu bylo 50 pritom je mladsi nez moje mala segra. Nic ve zlem jen rejp a sranda. O veku to neni. Nekdo se muze chovat i v 41 letech jako dite. Vid Clinte jak jsi tam po 3 kofolach behal s dudlikem v puse. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 pawouk je mistr přímočarosti u těch vycházek jsem se dobře nasmál. Pawouku, za to máš bod Stringo: myslím, že je naprosto jedno, kdo kde a jakým způsobem k penězům na svůj vůz přišel. kokta: Marku, sice se pohybuješ v "anonymním" světě internetu, ale de facto i vystupování např. na fórech je nepřímo i Tvá vizitka. Někdo to tak vidí, jiný ne, ale věř mi, že abys zapůsobil, tak na to máš u všech lidí jen jeden jediný pokus a ten je velice krátký. A pokud se "uvedeš" ještě před tím osobním kontaktem (zde myšleno např. srazem) negativně, nabubřele či jinak výstředně, je strašně těžký pak přesvědčit lidi o tom, že jsi normální a ochotný kluk s vlastním názorem na svět. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Já mít chlapi ještě vlasy, tak vypadám na dvacet, že jo? Příště ufiknu Koktovi kus trvalý a plácnu si to oboustrankou na čelo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 jj, Honza to napsal výstižně. My, co koktu známe osobně, víme, že je celkem normální ( asi tak jako my ostatní ). Jen rozluštit jeho příspěvky je někdy poněkud složitější. Já také nejsem žádný spisovatel, ale snažím se, aby to po mě nemusel luštit kryptolog. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 I nez treba ja a to je mi 70. I kdyz Stringo pise jako bylo mu bylo 50 pritom je mladsi nez moje mala segra. Nic ve zlem jen rejp a sranda. O veku to neni. Nekdo se muze chovat i v 41 letech jako dite. Vid Clinte jak jsi tam po 3 kofolach behal s dudlikem v puse. :-) to máš pravdu. Moje stará, dobrá manželka, mi taky často říká, že už bych se ve svých letech mohl chovat jak dospělej člověk. Prej už mě ale omlouvá, že by to mohla být počáteční senilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 No to se tady máme na co těšit, při tvé potenci v psaní OT příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Faktem je, že ty slova má Kokta někdy tak divně poskládané, ani nedokončí kolikrát větu a píše o něčem jiném....vystihuje to jeho myšlenky, na něco myslí, píše, pak mu projede trvalou záblesk statické elektřiny, skočí jiná myšlenka a píše o něčem jiném.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Clinte, tebe ty jeho kudrliny úplně fascinují. Čímpak to asi je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 záleží na tom, co u toho hulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Mno, já to myslel poněkud jinak - a to ve vztahu ke Clintově účesu, resp. neúčesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 co u toho kokta hulí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Clinte zase chciju a tak to ma byt. Sranda musi byt i kdyby na Octavku nebylo. :-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Furt přemejšlim, jak může mít na hlavě takovej trávník, když já mám mýtinu Jak je to nespravedlivé. Ale na druhou stranu to způsobují přebytky mužskejch hormonů a tak si řikám, že jsem nadsamec Naopak, kdo má hodně vlasů....že.... Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Moment , tadle ta teorie se mi zacina libit , uz mam celkem sikovne zrcadlo a misto golfu by slo hrat hokej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Clinte, tebe ty jeho kudrliny úplně fascinují. Čímpak to asi je? No v tom bude samozrejme zavist :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) Jozzi: to je pravdivá teorie a zkušené samice tohle vyčuchaj a pak už nikdy nechtěj beatlesáky..... Představ si, že sedíš za takovým Koktou s afrem v kině, to by ti měli vrátit vstupné... Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Clinte zase chciju a tak to ma byt. Sranda musi byt i kdyby na Octavku nebylo. :-):-):-) By sis měl pořídit nějaké pampersky, abys neměl doma zaneřáděno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky