kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 koncem ledna v HK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Nu, proč ne? Jestli tam ještě někoho nalákáš a nebude nějaký hnusný počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Hele mě to je celkem jedno, stačí říct a domluvím to Ozi si to nějak udělá, matematika není v pomocné tak složitá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 nevím proč v nějaký krušárně, kde je led na silnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Tak počkáme na Oziho, až se dostuduje a když mu to vyjde, tak koupí tu autodráhu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 to spíš by si pak měl požádat o litáky na rso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Co si ovsem pamatuji tak tu mame vice studentu ze. Muzou se na tu autodrahu slozit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 A stačí to napsat jen jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Chyba tisku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) Kluci, nevíte, kde je pod palubkou u řidiče zapojené osvětlení stropních lampiček? Jo a Kokto, další úkol ohledně kodování... až budeš zkoušet nakodovat coming/leaving home na mlhovky u před FL, tak hned zkus, jestli jde nakodovat, aby se mlhovky rozsvítily při zařazení zpátečky dneska jsem jel v nové Hyundai i20 a čučel sem, jak se mi to rozsvítilo když jsem couval a paráda, tak snad by to šlo i na těch našich Octách ne? Editováno: 3. leden 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 nemam skripty, igor mě dlouho neodpověděl mě to normálně svítí, nevím co máš za jednotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 stringo, nejsem si jistej, ale pokud vim, tak tohle jde jen u FL, pred FL bohuzel, ale stejne jestli das RS naraznik, jak si chtel tak te to nebude muset trapit, ty bludicky co jsou tam misto mlhovek, u tech to klidne muzes mit vypnuty... jinak s tim srazem, na me se neohlizejte, proste bud mi to vyjde, nebo ne, takovej je holt zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Jojo v Clintove klubu je drsnej zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 jojo, jak už někdo v písni řek, "řidič, ten tvrdej chleba má" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Tys v tom Honzo seděl??? Z fotek toho moc poznat nejde. Jinak je možné, že podobně bude G8 vypadat, ale píšu jen co jsem četl, že tohle se vyrábět sériově nebude. G8 bude standardní sériovka, možná dostane to co na tomhle je carbonové plastové a plechové, tím ale rapidně klesá poměr výkon/váha a ten motor tam taky nebude, takže nakonec to bude jen opravdu pěkný Golf... Ale tímhle chtěl koncern ukázat, že má i na něco takového a to se mu podařilo i jel sice jen souhrnem padesát metrů, ale lepší než nejet já se též přimlouvám za termín po půlce února, protože nějak Bůh nebyl v prosinci doma a já jdu začátkem února ke státnicím jen toho učení je nějak hafo a času ku*va málo A moje makovice už neslouží jak za mladých let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 To mi povídej, a to jsi o nějaký ten pátek mladší, než já. Tak ať ti to vyjde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 i jel sice jen souhrnem padesát metrů, ale lepší než nejet já se též přimlouvám za termín po půlce února, protože nějak Bůh nebyl v prosinci doma a já jdu začátkem února ke státnicím jen toho učení je nějak hafo a času ku*va málo A moje makovice už neslouží jak za mladých let Bůh jo ? Ten se to za tebe nenaučí. To tys asi nebyl doma což ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 To mi povídej, a to jsi o nějaký ten pátek mladší, než já. Tak ať ti to vyjde! a čemu nerozumíte pánové ? Takoví mladí kluci a maj problém s učením ? Hele, tak já jsem určitě ještě starší a před pár lety jsem dělal kapitánský zkoušky na loď. Měl jsem k tomu nějaký skripta a měl jsem k dispozici testy na netu. Tak jsem se to se zarputilostí sobě vlastní nadrnčel a šel na Plavební správu do Holešovic na zkoušky. Nastoupili tam proti nám v nažehlených uniformách a já, vědom si svých kvalit, měl takový blbý průpovídky, jako kam schovám taháky a tak. No tak mě posadili ke compu do první lajny. Ale zvítězil jsem chlapci, odevzdal jsem testy asi tak v polovičním čase a s jednou chybou. Tomu staršinovi s brigadýrkou pěkně spadla čelist. Jenže, přátelé, tomu se říká krátkodobá paměť. Dneska z toho vim skoro úplný hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 A hele, kapitán parníku. S krátkodobou pamětí jsem na tom obdobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 od určitýho věku jsme na tom asi všichni stejně. Ale nesmíš to na sobě nechat znát 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 to mam uplně stejně...v říjnu sem dělal nějaké cisco certifikace, myslíte si že z teorie si pamatuji vše? ani náhodou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 A tos ještě mlaďoch. U mě je to ještě vystupňované tím, že kdejakou kravinu si pamatuji, ale něco důležitého (třeba do školy) moc ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 a ty už si na odpis vid? o věku moc nejde, je daný trošku něčím jiném... tak na střední není potřeba si toho moc pamatovat, tam se stačí trošku připravit na maturu, ale je to opět individuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Njn, jenže když jsem ve škole byl naposled v roce 1991, tak se ty vědomosti, co bych měl mít, už nějak poztrácely v čase. A teď k tomu přibylo něco navíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky