Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 ja s trochou stesti dovalim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 http://www.novinky.cz/auto/323889-novy-sportovni-leon-se-poprve-ukazal-ma-o-60-koni-vice-nez-octavia-rs.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Už jsem na to koukal, vypadá hodně zajímavě... B-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 jj, španělský masakr motorovou pilou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 haldex to asi nemá co? tak to chce stejně GOLF R:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 ty voe kokto, tak uz si ho kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) tak na tenhle vykon už ten haldex má smysl si myslím takový plán je na příští auto, doufám za hodně let kufr to není zázračný, tak hold složí se sedačky no... akorát pro tyhle auta asi chce jet do němec, tady to nikdo skoro nemá... Editováno: 9. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 tak to nevim, podle me takovahle auta uz se kupujou nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Než se Kokta rozhoupe, tak už bude k mání jen elektromobi. :-) Účast v Krušárně budu vědět až příští týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Proč ne, taková Tesla S se mi docela líbí (pokud zrovna nehoří). To ticho v interiéru musí být úžasné. I když, co si budem povídat, zavrčení vytáčeného benzínového motoru občas uchu polahodí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Tyhle pocity znám z Lexusu, ale slyšet tu V8 5.0 je opravdu požitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Dnes po ránu jsem měl najetou zajímavou souhru km.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) a tos jako zrovna parkoval jo? ja pred prijezdem na vikendovej sraz v praze mel toto - i kdyz to je kvuli snizene kvalite sotva videt... edit: jo a nahodou jsem predtim tankoval pri presne 37000, proto i ten malej stav tacho Editováno: 9. leden 2014, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 haldex to asi nemá co? tak to chce stejně GOLF R:) no jasněěě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 ty voe kokto, tak uz si ho kup a já si koupim druhýho. Taky jsem z něj malinko marod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Ozi: neparkoval, ale zastavil u kraje silnice a blejsknul to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Dnes po ránu jsem měl najetou zajímavou souhru km.... km.jpg Hele a odjel jsi jeste? Ja si nejdrive vsiml te nadrze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) To je ještě uplná pohádka, tohle mě ještě nevzrušuje, problém řeším, když se ručička paliva přestává pohybovat směrem dolů Prázdná nádrž má jednu velkou výhodu, když přijde zloděj, daleko neodjede Editováno: 9. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jo chlapi, máte pravdu, nějak se mi teď nedostávalo času, ale napravím to. Sraz v sobotu 18. ledna v Krušárně pro "vyvolené" od 17:00 hodin. Hele to by se dalo, ale muzou prijet i lepsi vozy nez Octavia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jistě - můžeš přijet třeba na tříkolce. Výběr dopravního prostředku je neomezený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Vzhledem k tomu, že minule bylo nasněženo, volil bych něco s topením. Jiný sníh jsem od té doby neviděl. Asi drsný kraj.;-) Editováno: 9. leden 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 jj, skoro tak drsny jako Bruntal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 No a má se ochlazovat a taky nějaké sněhové přeháňky jsou v plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 jj. tam to je bruntální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Takže kdo vlastně dorazí? zřejmě dorazím; upřesním to o víkendu, ale zřejmě pojedeme zpátky do Německa až v neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky