Clint Vloženo 9. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Kdo se ujme rozesílání pozvánek hoši? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Heh, kdo sem nechodí, tak má smůlu. Brácha už minule prskal, že někteří ani neodpoví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 presne, max to klinte hod do podpisu a sveho statusu a tim bych to ukoncil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Jj. Standgasti vedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Bavíme se teď o nastávajících Krušovicích? Jede to totiž paralelně s "velkým Clintovým srazem" ve druhém vláknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 no ted bych daval echo o Kursarne a pak az pripadne o dalsim sraze... BTW: Clinte, jak to vypada na motorestu farma? ten se jevi jako idealni na pristi sraz, aspon podle me to tam bude celkove klidnejsi, nez v kursovicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Se dívám, že nemají žádné stránky. Škoda Classicu - tam to bylo ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Dnešní auta taky hoří, hlavně francouzi. Ze uhořela jedna tesla no pane boze... Bohuzel určity skupiny lidi zakazují rozvoj civilizace což je velká škoda. Než se povedlo prodávat Teslu, tak to trvalo x let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Včera tu bylo zase živo koukám Clinte: To s tou prázdnou nádrží myslíš vážně kolikrát za týden potom tedy stojíš u pumpy, to by mě asi trefilo Kokto: Golf R bys chtěl vyměnit za Octu? To už bych šel do toho nového Leona Cupra 209kW už je pěkný a podle mě s tím bude i víc srandy a hlavně to nemá moc lidí, těch Golfů s paketem bude jezdit mnohem víc než Leonů, navíc má už FULL LED světla, což dodává na atraktivitě zase o dost víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 tak lektromobil prvne zabil uz ropnej prumysl a sami vyrobci, staci si vzpomenout na legendarni EV1 od GM Stringo, jenze to je auto Leon Cupra neni pro koktu, ten by potreboval nejlip nejakej zavodni special, aby s nim mohl jezdit v 60 po hradci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) A hlavně atmosféru , ale jinak se mi ten Leon fakt moc líbí, celá nová modelová řada Seatu je hodně povedená a moderní a ikdyž je v hiearchii koncernu na na posledním místě, myslím si, že se úroveň zpracování hodně zlepšila a v mnohých ohledech se mi zdá, že je nyní do značky investováno mnohem více času a úsilí, než do Škodovky. Interiér super, funkčnost obdobná Škodovce design bomba, cena velice slušná, užitkovost taky v cajku srovnatelná s Octavií, Leon v combi má dokonce větší kufr než OIII combi... Myslím že není co víc dodat... Životnost motorů uvidíme za čas, ale toho bych se dneska nebál... Seděl jsem včera v novém Leonu FR - proto porovnávám Leona s OIII, jinak hodnotím jen recenze a vzhled Seatu... Editováno: 10. leden 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 je pravda, ze seat je tedko peknej, novej Leon se mi taky moc libi ad zivotnost - vzdyt jsou to stejny dily... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Tak nakoupíme všichni Seaty a budeme jezdit na Clintův Seat sraz Ten myslivec Leon je pěkněj, uznávám....bude také v FR verzi? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Tak to nevím, ale předpokládám že se bude dělat ve FR verzi (FR je jako u Octávie RS), pouze Cupra by měla být hatch 3, nebo 5 dvéřový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) A Cupra tedy nebude myslivec? Už jsem koukal, FR myslivec je a cena je luxusní, ale to asi není konkurent octavie RS, to bude až ta Cupra ne? Editováno: 10. leden 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Cupra určitě nebude ve verzi combi na 99% vzhledem k tomu že se "škatulkuje" do segmentu k Focusu R, Astře OPC a Golfu R tak předpokládám, že i tady se zůstane pouze u benzínového motoru a hatchbacku... ale zatím ještě nebyl Leon Cupra představenej, takže je to jen můj odhad. Editováno: 10. leden 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Cupra je v podstate lepsi nez RS, ale jako ani FR neni spatne. Navic je otazkou co clovek chce, za tu cenu FR je to proste nekde jinde... jinak jak to pise Stringo, Cupra je v podstate jina trida nez RSko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Jo, ten FR myslivec s 1,8 TSI by mi stačil Krátkej Leon se mi nelíbí. Jenže, já musim ještě dva roky vydržet, kupovali jsme manželce tu fábku, takže si můžu nechat zajít chuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) já nic měnit nechci, snad se můžu kochat auty ne? o golfu R či s3 ojeté sem přemýšlel, bohužel vyhrála záruka.. honza říkal, že v DE mají hodně referenček toho pola WRC leon ST v kombajnu jezdí jeden po Hradci a okolí, je moc pěkný... bohužel u TSI prý jde špatně zatím vypnout ten start/stop, tak to by asi tady nikdo nechtěl. po okolí jezdí tuna před FL RS oktávek, golfu v GTI sem snad neviděl...a Rko,už tuplem ne díly sou stejný, takže to bude podobny auto jako o3, akorát ten leon ST v myslivoci má i DCC... Editováno: 10. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Tak hoši, ještě jednou uvádím pro ty, co neprochází historii příspěvků, že: Clintův dejchánek pro příznivce Clintova clubu je v sobotu 18. ledna od 17:00 hodin v Krušovicích. Chlastat budeme něco na způsob kofoly a smát se budeme Koktovým vtipům o myslivcích v bílé barvě Kdo přijede, ten tam bude. Zváni jsou všichni, co mají rádi dobré žrádlo a příjemné posezení s fajn lidičkama.... Editováno: 10. leden 2014, autor: Clint 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 takže na benzínce v 1615 co ty na to spidermene a spol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Já ještě nevím, jestli budu. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 pokud vse vyjde, tak bych tam tak na 16 hodinu mohl byt, ale jeste to taky nevim na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 no to já pojedu asi se projet autem či co, protože v sobotu fakt nemám s čím spojit prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 takže na benzínce v 1615 co ty na to spidermene a spol? Správně díš - odjezd z benzínky směr Krušovice v 16:15. Clinte, sjedeme se zase u toho motorestu jako minule, nebo máme dorazit rovnou do Krušek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky