Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Včera tu bylo zase živo koukám  :kol-47:

Clinte:

To s tou prázdnou nádrží myslíš vážně  :kol-32:  kolikrát za týden potom tedy stojíš u pumpy, to by mě asi trefilo

Kokto:

Golf R bys chtěl vyměnit za Octu? To už bych šel do toho nového Leona Cupra 209kW už je pěkný a podle mě s tím bude i víc srandy a hlavně to nemá moc lidí, těch Golfů s paketem bude jezdit mnohem víc než Leonů, navíc má už FULL LED světla, což dodává na atraktivitě zase o dost víc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A hlavně atmosféru  :kol-135: , ale jinak se mi ten Leon fakt moc líbí, celá nová modelová řada Seatu je hodně povedená a moderní a ikdyž je v hiearchii koncernu na na posledním místě, myslím si, že se úroveň zpracování hodně zlepšila a v mnohých ohledech se mi zdá, že je nyní do značky investováno mnohem více času a úsilí, než do Škodovky. Interiér super, funkčnost obdobná Škodovce design bomba, cena velice slušná, užitkovost taky v cajku srovnatelná s Octavií, Leon v combi má dokonce větší kufr než OIII combi... Myslím že není co víc dodat... Životnost motorů uvidíme za čas, ale toho bych se dneska nebál...

Seděl jsem včera v novém Leonu FR - proto porovnávám Leona s OIII, jinak hodnotím jen recenze a vzhled Seatu...

Editováno: , autor: Stringo
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Cupra určitě nebude ve verzi combi na 99% vzhledem k tomu že se "škatulkuje" do segmentu k Focusu R, Astře OPC a Golfu R tak předpokládám, že i tady se zůstane pouze u benzínového motoru a hatchbacku... ale zatím ještě nebyl Leon Cupra představenej, takže je to jen můj odhad.

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři

já nic měnit nechci, snad se můžu kochat auty ne? o golfu R či s3 ojeté sem přemýšlel, bohužel vyhrála záruka..

honza říkal, že v DE mají hodně referenček toho pola WRC :)

leon ST v kombajnu jezdí jeden po Hradci a okolí, je moc pěkný... bohužel u TSI prý jde špatně zatím vypnout ten start/stop, tak to by asi tady nikdo nechtěl.

po okolí jezdí tuna před FL RS oktávek, golfu v GTI sem snad neviděl...a Rko,už tuplem ne :D

díly sou stejný, takže to bude podobny auto jako o3, akorát ten leon ST v myslivoci má i DCC...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Tak hoši, ještě jednou uvádím pro ty, co neprochází historii příspěvků, že:

Clintův dejchánek pro příznivce Clintova clubu je v sobotu 18. ledna od 17:00 hodin v Krušovicích.

Chlastat budeme něco na způsob kofoly a smát se budeme Koktovým vtipům o myslivcích v bílé barvě :)

Kdo přijede, ten tam bude. Zváni jsou všichni, co mají rádi dobré žrádlo a příjemné posezení s fajn lidičkama....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...