Clint Vloženo 16. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zrovna sem koukal na tu novou palubku luxusního medvěda S600, kde místo budíků je velkej display, mě to naopak přijde děsně laciný, nelíbí se mi to....Jakej na to máte názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Palubka je u mě OK, ale volant je hnusný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 ja za sebe souhlasim s Clintem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Je to trend, nova generace Audi TT uz jej take bude mit a lze predpokladat, ze se to rozsirovat i do dalsich modelu. Treba v A7 uz maji taky uprostred mezi "budiky" poradny display. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 me nevadi ten velky budik, spis ten styl, budiky A7 se me libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) hodně konzervativní design, pro bohatší lidi ve věku kolem 50-60 proč ne, respektive kdo má rád tuhle modu, tak se mu to líbit bude. proč většina majetnějších lidí má audiny, začalo to tak kolem roku 2005,6, kdy bmw a mergli moc lidí nechtělo... hold audi ví jak to dělat, stačí si ve střední třídě porovnat octavii a a3, to zpracování je opravdu někde jinde, ale to sem zabrousil trošku jinam... Editováno: 16. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Mě se líbí ty nové velké displeje (audi TT 3) ale tohle už je opravdu moc velikánský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Hi, hi. Praskne ti za jizdy pojistka od displeje a neuvidis ani hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 hele, kdyby mi ho někdo dal ........... ale kdybych měl za auto takový peníze utratit, tak za jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jirko, ty vole vždyť ty už káru máš, přece bys ho nechtěl měnit za nějakýho medvěda ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 tak vyměnit kus za kus z fleku. I když, s tím bych se nemoh ukázat nejen u zákazníků, ale ani v naší ulici. To bych měl do týdne kontrolu z finančáku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 njn závistiví pitomci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 tak jsem dneska po umytí svého mazlika zjistil, ze mi nejakej zmrd udelal skrabanec na strese do folie - uvidime jestli pomuze teplo mezitim tedy pred zitrkem, dneska umyto, navoskovano, vyluxovano a tak a jeste jsem stihl navstevu v ob autodilech a nakup nejakych drobnych doplnku, ktere bohuzel asi nestihnu do zitrka komplet nanomnovat, tak uvidime. jinak v kolik, ze je sraz na belohorske? ve 4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 No kolem čtvrtý no. Mejt nic nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Já jsem právě doumýval. Ale voskovat to nebudu. Bělohorská - odjezd z ní bych viděl asi v 16:15. Kdo se tam dostaví? Kokta, Ozi a ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Honza ještě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 super, s casem pocitam... to uz vidim zejtra kokto jestli bude nekde nejakej marast na ceste, jak nas predjede a bude pred nama klickovat, aby toho na nas co nejvic nahazel... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Též bych měl stihnout na Benzinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 přijel bych, ale nemůžu. Po 25 t. km mi odešel xenon (výbojka). Nová stojí 5 000,-Kč !!! Prej new typa, takže je servis nemá skladem. Potmě se bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 tak koncernovou popelnici máš furt v záruce ne? to mě chceš říct, že autorizák nemá skladem vybojku či mu jí do pár hodin nepošlou? jak po tmě, na co jsou mlhovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 jirko, skoda... kokto mlhovky jsou na oslnovani chudaku co jedou za tebou nebo pred tebou kdyz neni mlha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 no v záruce to je, ale chtěli dělat nejdřív potíže. Tak jsem zavolal importérovi a najednou to na záruku šlo. Jenže, začali dávat nějaký jiný výbojky a servis je prostě nemá skladem. Dokonce se tvářili, že je vidí poprvé v životě. Mlhovky a diody vpředu mám, ale protože vždycky nadávám do kokotů těm, co takhle jezdí, nějak se mi nechce zařadit do stejný fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) to už mě chceš říct, že ti v zakonné záruce odejde vybojka a oni tě chtěli odpalkovat? ať se koncern se svými prodejci zapálí... u vw musí sundat i nárazník ne? Editováno: 17. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 jo, přesně tohle chci říct ! A u Klokočků mi tvrdili, že se musí sundat i nárazník. Nevím proč, ale byl jsem s tím v Podbořanech, kde jsem byl zatím vždycky spokojenej a tam nic nesundavali. Mechoš měl tu prasklou výbojku za 5 minut venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) u O2 odmontuješ plastovou matku, zvedneš pojistku a vytáhneš zajištovací držák a je to vymalováno... u vw tuším že se musí sundávat fakt nárazník... v návodu to budeš mít nápsáno Editováno: 17. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky