Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

okukovali jste tvoje červené auto jak svítí druhá mlhovka a 100% vím, že sem z parkovaček dával na pozici nula a vzadu nic nesvítilo. aktivaci koncovych denních světel jsem neprováděl, pouze druhou zadní mlhovku...

tak ono to ničemu nevadí, asi tak.... já to mam osobně zaply, protože i když je šero tak jsem vidět i zezadu, ale chápu to... tak uvidíme co napíše ozi a klint...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

okukovali jste tvoje červené auto jak svítí druhá mlhovka a 100% vím, že sem z parkovaček dával na pozici nula a vzadu nic nesvítilo. aktivaci koncovych denních světel jsem neprováděl, pouze druhou zadní mlhovku...

tak ono to ničemu nevadí, asi tak.... já to mam osobně zaply, protože i když je šero tak jsem vidět i zezadu, ale chápu to... tak uvidíme co napíše ozi a klint...

Však v poho, to nějakou dobu přežiju a za druhou mlhovku jsem rád. Může to Ozi vypnout taky (že by mě to případně provedl na některém z pražských srazů)? Nebo je potřeba nějaký speciální zásah?

Petře, neřešíme, ale OII FL nemá tu plastovou krytku, zatímco OII předafacelift ano.

Odkaz ke komentáři

já díky taky za pokec, vaří tam hodně slušně...

pawouku: jestli bude čas tak můžu přiject na přazský sraz. bojím se, že to jde pouze přes VAS :( clintovi vím, že to nesvítilo taky určitě i ozimu, protože sem to pak potom kontroloval...

@ozi tak v té mlze jsem to valil za radiusem, který mě dělal cestu, pak už bylo volno, takže tak... a po okruhu jezdím na TMP 85, nehodlám sponzrovat prahu a geneovo mám rozbité. nejvíce mě štve sjezd na barandák, kde je tam ta 50km/h, to vymýšlel zase nějaký idiot.

Odkaz ke komentáři

třeba jim to začalo taky svítit :D, já sem ten skript nedělal, poslal mě ho igor z Oc klubu a říkal, že mu to bez problém funguje, tak jsme hold měli vyndat klíček z zapalovací skřínky, zamknout auto a zkusit od znova, tak příště :D

Odkaz ke komentáři

Zadní světla jsem aktivoval volbou, co už tam byla od vyrobce a chtěl sem to. druhou mlhovku sem aktivoval pomocí igorova skriptu, který funguje.... nějak nechápu, jak je možné že ti svítí i koncové světla při denním, uvidíme co napíše klint a ozík :D

a když si lezl do garáže, neměl si tam náhodou parkovačky?

Odkaz ke komentáři

Jak tak koukám na OC, v sekci OII Elektrika MR 2009 a výš, je vlákno Denní svícení a tam jsou dva případy, kdy jim to taky tak svítí. Jednomu to udělal servis a druhý to má snad z fabriky a Igor se tomu podivuje. Je to teda někdy z roku 2010.

Odkaz ke komentáři

Tomu nee.

Je to divný no, na me okte kde jsem to zkoušel poprvé, tak me to nesvitilo.. Az když jsem to požadoval tak me to svítí.

Každopádně to ničemu nevadí alespoň budeš lépe vidět :) a vlastnost tohle není jak říká škodovka xD

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem dorazil také v pohodě, chlapi díky za sraz a Kokto, díky za mlhovku ;)

Má to jen jednu chybičku, hned ráno sem běžel k autu, po přečtení předchozích příspěvků a při zapnutých denních světlech mi svítí i zadní světla :D

Přesně jako pawoukovi, čili nějaká chyba v Matrixu (nebo v Igorově skriptu) asi.... ;)

Kokto, asi budeš muset přijet  a dát nám to všem nějak do pořádku ;)

(kočka v motoru nebyla - nevoněla jí plašička)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Kokto, jestli to umíš, já bych zase chtěl, aby mi při denních světlech svítil i ten zadek  :D  :D  :D  Ne, zcela vážně, to bych uvítal, protože někdy je už snížená viditelnost a automat to ještě nechce přepnout. Myslím, že bych měl být dobře viděn nejen zepředu. I když je fakt, že mě zezadu moc aut nedojíždí. Leda když stojím  :D

Ale já mám na světlech těch režimů víc, kdy se mi všelijak zapínaj ty denní diody a mění intenzitu svícení. A v jednom režimu mi svítí řada těch obvodových diod + ta velká středová dioda + mlhovky, pokud chci + zadek. Ale ten předek má slabší intenzitu. No soudruzi se prostě vyblbli.

Odkaz ke komentáři

omlouvám se vám, ale v té rychlosti  a v nepřiznivém smradu a tmě, jsem to popletl :D :D :D

dal jsem možnost první a měl sem dát druhou, jelikož vy nechcete koncová světla a jenom 2 mlhovky :D

takže až se příště setkáme, tak vám dám volbu dvě, ted sem to zkoušel na své herce :D

"Levé řízení - aktivní koncové světlo, obě mlhová světla"

"Levé řízení - neaktivní koncové světlo, obě mlhová světla"

@radiusi u tebe to denní možná půjde vyřešit, ale chce to víc času... a vzadu koncová světla ti pujdou minimalně vypnout
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...