motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Další krok je koupit pořádný telefon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 No tak sice brousím zuby na tu S4, ale nemyslím si že to bude telefonem. Měl jsem Samsung Ace, S-Duos, S2, LG L5 a L9, teď mám Sony Xperia J a nikde sem si s tim neporadil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) No ten můj je Ace 2 a jde mi to. To bude tím mezi mobilem a zemí. :-) Editováno: 20. leden 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Když S4 tak jen s LTE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Co to zase je LTE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Nový typ vysokorychlostní sítě mobilního připojení. Už to v nějaké míře mají všichni operátoři. Zkoušel jsem to u Vodafonu a je to docela mazec. Ale hlavní důvod je, že S4 s LTE má 2,3 GHz čtyřjádro a lepší (tuším) grafiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Restartuj telefon, když zapneš foťák tak je vpravo ozubené kolečko to je 1.nastavení a po kliknutí je hned nahoře znovu ozubené kolečko a tam potom je 2.nastavení a je tam karta fotoaparát / video / a ještě 3.nastavení všeobecně. A v té kartě s fotoaparátem je ta stabilizace. Foto přikládám. hele moc díky, ale tohle všechno jsem už dělal. Já zase nejsem totální trubka, jen prostě nečtu návody a musím si tím pádem na věci přijít Nicméně, nejde to. Všechny aktivní funkce svítí, ale fce ISO a STABILIZACE OBRAZU prostě nesvítí, čili nereagují. Něco je buď špatně s telefonem nebo se musí v nastavení ještě něco změnit. Zkouším různý kombinace, ale nejde to. U fce ISO je přednastaveno automaticky, což je v pořádku. Ovšem u stabilizace je nastaveno "vypnout" a to je blbě. Nevím, co s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) na co lte? to se nikdy nedožijeme. viděl si motosmane mapu pokrytí 3G? všude v okolních státech skoro plné, madarsko apod, jenom my tady furt nemáme ani plné 3G a už mluvíš o LTE? za hradcem funguje 3G teprve tak 2-3 roky, sem myslel že se toho ani nedožiji... Editováno: 20. leden 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 (editace) To víš v Práglu máme všechno. Ale šlo o výkon telefonu. Oproti verzi bez LTE je s LTE nadupanej. Podobně jako ten Nexus 5. Tenhle: Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) Editováno: 20. leden 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A takhle se dělají ankety ADACu: http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-evropa/c1-61584990-nemecky-autoklub-adac-falsoval-vysledky-ankety-o-auto-roku-podvadel-nekolik-let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 No už i Němci. Asi byli u nás na školení, jak se podvádí odkloňují peníze, manipulují výsledky, výběrová řízení atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 nejde o počet megapixlu, stejně se to dnes honí softwarově... Jeste o pouzite optice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 A takhle se dělají ankety ADACu: http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-evropa/c1-61584990-nemecky-autoklub-adac-falsoval-vysledky-ankety-o-auto-roku-podvadel-nekolik-let Dost to tady v DE resi. Vcera nebylo ve upravach skoro nic jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 chlapy máte někdo upc internet? funguje to stabilně a dosahujete ty rychlosti co nabízejí? tzn maximální 120 mbps apod? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 to je dobrá mobilmanie tady já dělám internety jako vedlejšák a UPC je na tom asi nejlépe jako každá optika, občas někdo nadává že to vypadává ale to se radši poptej v paneláku lidí jak to drží!!! Kdyby to šlo tak si těch 120mb vezmu hned hold barák musí bejt přes wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tak oni všude optiku nemají, pořád jedou na kabely v hodně lokacích, kde nabízejí až 240 mbps. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 hele, já jsem pověšenej na UPC už několik let a celkem bez problému. Pokud došlo k nějakým výpadkům, bylo to obvykle na mým zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 no hodně lidí si to chválí právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Taky mám a pohoda. A to na ten jejich bazmek mám píchlou wifinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Ale pozor při ukončování smlouvy. Známý se stěhoval a když jim chtěl vrátit resiever, nechtěli ho, v novém bytě si je zařídil opět. Pak se zase přestěhoval, ukončil zařídil zase v novém a přišla mu exekuce za 30tis, že v tom prvním bytě nevrátil resiever a upomínky mu posílali pořád do prvního bytu kde už roky nebyl. Přitom o něm měli údaje s novou smlouvou s aktuálním pobytem. No kvůli 2tis ceny resievru exekuce 30tis kterou musel zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 JJ. Musí se poslat na tu jejich adresu do Nymburka. Nebo tam někde. Ale dnes se ta krabice dá koupit. Otázka je výhodnost oproti pronájmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Taky mám a připojení je ok a stabilni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 UPC mám 6 let a funguje to celkem stabilně. Nemám si nač stěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Pawouku zakroč! tady je to samá Ajťárna, Mobilmánie a TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Sleduju to a vůbec netuším o čem se to tady baví. Ale hospoda je tady od toho - stejně tak, jako "pravá" hospoda s pívem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky