Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nový typ vysokorychlostní sítě mobilního připojení. Už to v nějaké míře mají všichni operátoři. Zkoušel jsem to u Vodafonu a je to docela mazec. Ale hlavní důvod je, že S4 s LTE má 2,3 GHz čtyřjádro a lepší  (tuším) grafiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Restartuj telefon, když zapneš foťák tak je vpravo ozubené kolečko to je 1.nastavení a po kliknutí je hned nahoře znovu ozubené kolečko a tam potom je 2.nastavení a je tam karta fotoaparát / video / a ještě 3.nastavení všeobecně. A v té kartě s fotoaparátem je ta stabilizace.

Foto přikládám.

hele moc díky, ale tohle všechno jsem už dělal. Já zase nejsem totální trubka, jen prostě nečtu návody a musím si tím pádem na věci přijít  :D

Nicméně, nejde to. Všechny aktivní funkce svítí, ale fce ISO a STABILIZACE OBRAZU prostě nesvítí, čili nereagují. Něco je buď špatně s telefonem nebo se musí v nastavení ještě něco změnit. Zkouším různý kombinace, ale nejde to. U fce ISO je přednastaveno automaticky, což je v pořádku. Ovšem u stabilizace je nastaveno "vypnout" a to je blbě. Nevím, co s tím.  

Odkaz ke komentáři

na co lte? to se nikdy nedožijeme. viděl si motosmane mapu pokrytí 3G? všude v okolních státech skoro plné, madarsko apod, jenom my tady furt nemáme ani plné 3G a už mluvíš o LTE? :D

za hradcem funguje 3G teprve tak 2-3 roky, sem myslel že se toho ani nedožiji...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

to je dobrá mobilmanie tady :kol-28:  já dělám internety jako vedlejšák a UPC je na tom asi nejlépe jako každá optika, občas někdo nadává že to vypadává ale to se radši poptej v paneláku lidí jak to drží!!! Kdyby to šlo tak si těch 120mb vezmu hned hold barák musí bejt přes wifi :kol-26:

Odkaz ke komentáři

Ale pozor při ukončování smlouvy. Známý se stěhoval a když jim chtěl vrátit resiever, nechtěli ho, v novém bytě si je zařídil opět. Pak se zase přestěhoval, ukončil zařídil zase v novém a přišla mu exekuce za 30tis, že v tom prvním bytě nevrátil resiever a upomínky mu posílali pořád do prvního bytu kde už roky nebyl. Přitom o něm měli údaje s novou smlouvou s aktuálním pobytem. No kvůli 2tis ceny resievru exekuce 30tis kterou musel zaplatit.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...