Pawouk Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Takže kokta to prej všem zacáluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 presne, kokta nas zve jinak jeste k tomu avataru - menit se mi nechce - zatim a tu kabelaz clovece se mi nejak nedari najit. Nejsem si ani nejak jistej, jestli to prodavaji jako komplet dil od skodovky, nebo jesli si to clovek musi dodelavat nejak sam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 nevím no, jestli si nechat zvýšit výkon.. stejně reklamace u ŠA fungují nahovno.... už vidím, jak se mě něco stane s převodovkou/motorem a řeknou, že sem s autem špatně jezdil a často měnil olej a neměl longlife... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Kdyby to bylo za "drobný" tak bych jel taky, alespoň bych zjistil jak jsem na tom po 3 letech po chipu... Nebo kdyby někdo domluvil nějakou hromadnou cenu, možná by to šlo Kokto ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 jj, kokta by to mohl zkusit nejak domluvit... jinak stringo, mou teorii o dilu potvrzuje i tento eshop - nemaji cislo dilu jako u beznych polozek, ale maji nejaky interni kod: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=300&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29%20facelift|GSM%20HF%20a%20p%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Domluvit to není problém, udělal bych to až bude lepší počasí, popřípadě si pak můžete domluvit i potřebné úpravičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 To jsem našel už dřív, já myslel že to bude mít nějaké svoje označení. Jinak má to cenu kupovat? Jaké je využití na Columbu? Nemam BT jen jsem to chtěl kvůli ovládání, má to nějaké funkce za které se to oplatí koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 hele ja to hlasove ovladani mam a jeste jsem ho za rok nepouzil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 @Kokto já uvažoval o konci března až to budu mít na letňákách tam mám větší rychlostní index... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 hlasovy ovladání používám na navigaci, funguje to krásně to by šlo no někde kolem toho dubna )))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Na brzdě je to úplně jedno ne, nemáš na válcích žádnej odpor, tudíž nehřeješ gumy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Nevíte někdo o BT modulu za rozumnou cenu? třeba z nějakého bouraného auta, nebo tak něco... že bych to případně udělal už celý, jen se v tom moc nevyznam, na bazarech se toho občas povaluje dost, ale ne všechny ty jednotky podporujou Androidy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 tak dneska jsme si pohrali s Hurikanovo RSkou, trocha kodovani a drobnosti a hlavne svezenicko - proste to jede krasne, a leprsi zrychleni nez mam ja, je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Takže už ses tam dostal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 jj a Hurikan dostal par vanocnich darku se zpozdenim 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 stringo funkcnost jednotek musis overit sam, zkus se zeptat ferdy, nebo rolbare. jinak jednu jednotku jsem ted nahodou zahlid tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22422#entry1440476 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ozi a co dostal za darek. neco nakousnes a my vime prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 jj ozi je tajnustkář jak ferda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 tak davam sanci Hurikanovi, aby se s tim pochlubil sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Jen ho nechte, Hurikán se určitě pochlubí sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 já sem zase dostal od autorizáku stadardní odpověd(vlastnost to už bylo v saloně): že pry na reklamaci pracují s ŠA že mam vydržet ještě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 vydrz prtka, vydrz, delaji analyzu nebo se radi, jak se te zbavit. Ozi, tak mu napis at kouka privalit a pochlubit se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Napiš mu sám, vždyť má svoje vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 (editace) Kluci nevíte někdo kod na ten kabel a mikrofon k Columbusu? mikrofon by mělo být číslo 3B0 035 711B cena dle ETKY: 1308,37Kč A když to číslo zadáš do gůglu, tak Ti vyjedou tyhle obrázky: https://www.google.de/search?q=3B0035711B&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cVzlUveTA8XGswbX3IDICw&ved=0CCgQsAQ&biw=1366&bih=643 Editováno: 26. leden 2014, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Honzo, al kabelaz v Etce neni, ze ne? ja jen jestli jsem slepej nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky