Radius Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Kokto objednavam si u tebe jednu upravu fabie, nebo upravovali felicii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ta FabioFelicia, nebo FelicioFabia, je ukrutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ticho po pěšině, asi všichni dělají. Vyjímečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 vuebc, jen tu fabicii uz jsem videl, takze se mi na to nechtelo reagovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Občas musí člověk vytvořit nějakou tu hodnotu. Tak jsem zatočil nějakým tím kolečkem ventilu, či šoupěte, abych nevyšel ze cviku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Tak já jen klikám na myš a dělám čáry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Petrrr, peknea prace, ja musim porad skoro busit do klavesnice a ten jeji zvuk me strasne rusi pri spani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) ja bych taky klikal na mys a soupal ventilem, ale neni s kym ;D Petrrr na sraz nejedu, v tydnu je to pro mne marny, zitra bych teoreticky mohl, ale prakticky ne a za tyden to mam presne obracene. prakticky = mam pohotovost, takze mam sluzebaka a jezdit sem tam se mi nechce; u nas sluzebni vuz znamena cesta domu a do prace, zadny zastavky ani po ceste teoreticky = jedu domu sam, muzu jit ve 14h za tyden se to obrati, takze nemam pohotovost, ale zase budu vazanej pritelkyni (zitra nejsem, jede do pryc ), tzn. domu tak v 17h a zase jezdit sem tam tempomat: pracovní nazev spotrebonavysitmat: ranni cesta (S se spotrebomatem) 5.5 5.8S 5.5S 6.1S 5.7S 5.6S 5.3 5.1 odpoledni: 4.5 4.7S 4.4 5.1S 4.7S 4.4 4.3 4.4 takze z meho mereni plyne, ze je to spis nez ekonomicka vec, vec komfortni a nizsi spotreba (jak vsichni tvrdi), se prokaze asi na strekach prekracujicich vice nez nejakych zhruba 10km, ktere s nim ujedu ja - kazdopadne kdo si mysli jak usetri na 5km jiznim okruhu... ten necht si to vyzkousi ale pri testovani na D1 to taky nebyl zrovna odvar... asi se musi jet v noci, kdy clovek jede sam - zde o prinosu neni pochyb (ale ja bych teda usnul) Editováno: 20. Únor 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Dneska ráno jsem po dlouhé době vyjel za denního světla a zděsil jsem se hned po dosednutí do auta. Všechny skla, čelní, boční totálně poškrábané od plastové škrabky, vodorovné čárky všude, jak prostě škrábu zamrzlé okna. Volal jsem hned bráchovi, co bydlí vedle v ulici a hned mi řekl, že si toho všiml u svých aut teď také, ačkoliv má nové škrabky. Přisuzujeme to bordelu ze silnic, prach a špína, omokne, zamrzne a člověk to potom škrábe. A to jsem nikdy na škrabku netlačil. Takže ponaučení do budoucna, jen gumovou stěrku, používat už pouze chemii, nebo vlažnou vodu, která se mi mnohokrát osvědčila. Až za dva roky koupim nové auto, už škrabku nikdy více. Jo a mám dojem, že mi začíná někde na zadní nápravě klepat silentblok.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) ozi neříkal náhodou klint poprvé v krušovicích, že je škrabka na led okay? :D Editováno: 20. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 To protože nemáš simply clever škrabku, já jí mám a zatím ok. Ale je pravda, že u předchozího auta po výměně čelního skla jsem po zimě taky čuměl jako ty. Nyní taky používám víc chemii, někdy ale ta je na vše krátká a škrabka přijde na řadu stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 no jo Clint, jednou tak podruhy onak jinak ja jedu jen chemii, jakmile se skrabe tak to poskozuje okno, je to proste dreni dvou povrchu o sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Zase to čelní sklo dřív nebo později stejně přiletí kamínek a bude se měnit a když nepřiletí, tak stejně přiletí a pojistka se spoluúčastí 500kč a nové čelní sklo. A přes boční člověk tolik nekouká. Zadní okno a zadní boční neřeším, ty ani neškrábu. Stěrače taky dřou povrch o povrch a nějaké ty mikroškrábance taky vytvoří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 zadni okno je mi fuk na to pujde folie a nebude to videt, bocni okna jsou vklidu, ty mam neposkozene. a celni by se mi hodilo nove, ale tak proc to hrotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Přesně, žádnej stres, když bude nejhůř dá se to vyměnit. Mám auto rok a už tam je taky sem tam nějakej škrábaneček vidět. Tomu se člověk neubrání, stejně jako ťupkám na kapotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 presne tak hele hosi co si myslite o mracitkach na mou Octulku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Takový ? :-) http://www.lucerny.cz/lucerny/eshop/12-1-AUTODOPLNKY/0/5/1096-RASY-NA-AUTO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 nechci se chlubit, ale tata mi dal maly plastovy univerzalni trojuhelnik (byl na snih a snad 2 druhy ledu), jednoho dne byla na prednim skle pekna namraza. Vytahl jsem ten spesl kus plastu a kousek tim ojel u ridice nad steracem (01). K memu zdeseni to slo blbe a ten bazmek byl tak malej, ze mi vse litalo na prsty. Zahodil jsem to do dveri a vytahl moji mega gumovou sterku na okna baraku. Fik, fik okno cisty a ani to nebolelo. Jedu do prace ledy taji a co nevidim, smouhu u sterace, ostriky (bez prodlevy) nepomohly. Tak jsem na to hodil bobek. Za par dni jsem se k tomu vratil a nic tam nebylo. Ok. Na jare pucuju auto a co nevidim, smouha je zpět a az teprve za slunicka to krasne vylezlo. Magicky trojuhelnik mam ve dverich stale kdyby chtel nekdo pujcit pro kamarada. Pruser je, ze se mi nedari sehnat sterku na okna ta moje se uz snad nevyrabi a uz sem koupil asi 3 a nahouno a u stare uz pomalu budu stirat plastem. Chemie je uplne na kotel, neverim ze to je nezavadny pro auto a hlavne, pouzijete chemii a pak se zamlzi sklo (zakony fyziky funguji, kdyz se neco prudce ohreje, tak se neco nekde musi prudce zchadit). Takze ja uz asi 10 let praktikuji gumovou sterku a vlaznou vodu a no probleno. Ozi ja se na tvoje auto mracim furt a myslim ze i ostatni, tak proc by se nemracilo na nas a kdyz chces drazdit organy cinne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 No jasne ty jsou nejlepsi. Ne mam namysli klasicka OIIFL mracitka... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 ty jo no asi taky pořádím chemii do auta...simply clever škrabka vypadá dobře ale todle by udělala každá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 tydle řasi jsem chtěl z prdele koupit a ráno nalepit kámošovi na auto, dobrej vtípek :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) Jo to by bylo hustý, dobrá sranda by to byla. ty přijedeš Hurikáne na dejchánek příští pátek do Krušovic? Radiusy: s tím mlžením máš pravdu, obzvláště při nastartovaném autě, ale stačí dát vnitřní cirkulaci a až pak jít stříkat chemii. Editováno: 20. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ještě nevím, asi bych tam odvezl přítulkyni ke známejm a byl radši s váma uvidíme jak ten můj plán výjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Za to může ten saharskej písek,jak psali v novinách, byl na autě, ráno námraza, já oškrábal a bylo vymalováno. Teď abych do všech skel hodil šutr a křičel, co mi to ty cikáni provedli! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 klinte, pojisti si auto na co nejvyšší částku a zavolám umělci co mě naboural, jestli ti nechce udělat trvalou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky