Petrrr Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) aneb lepší mrtvej než druhej Jinak Jupíí, Clinte jubilejní 200 stránka a já jí začínám. Editováno: 24. Únor 2014, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 presne tak jinak je Clintovi k cemu gratulova, tímto se tato hospoda stává 7 nejvetší v sekci Octavii, a musím říci, že je jen otázkou času kdy se stane nejvetší - tedy pokud to tu neumre, jako v ostatnich vlaknech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) tmavých superbů se lidi začínají bát... jinak v německu mají neoznačené BMW, audiny apod a tam se s tebou nikdo nebaví, to samý v A, CH apod... to už pár let bude, kdy nás zastavili a furt si mysleli že máme kradený auto a strávili jsme tam s nimi asi 5 hodin... absolutně žádný dohadování, vzali si auto na prohledání a celý ho lustrovali... v CH nikdo nepřešvihne 130 na dálnici, prostě ne... já s tím tam problém nemám, protože tam mají krásný silnice a furt jedeš 130, to samý v ostatních zemí, jenom v čr nejsou silnice. Editováno: 24. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Koukám, že Honzík se nám stal moderátor na oc klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Kde máš nějaké statistiky ohledně informací Ozi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Hoši, díky za gratulace, ovšem jen díky Vám.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 stejně sem to celý zaspamoval já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 No to je taky pravda, ty máš z těch dvě stě stránek možná polovinu pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 t oje pravda kokto, tvuj titul by mel bejt spammer a ne mistr fora Stringo, staci si dat radit ne podle datumu, ale poctu prispevku a tam to pak je krasne videt topic, ktery je za nami zaostava jen o par stranek - asi 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Njn, kdyby Clint a Kokta nepodporovali jiné hospody, jako je třeba ta s fotkama z ulic, mohli jsme už být první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 tak fotky jsme dali prave tedko, akorat tam uz jsou pred nama jen nejake historicke hospody a tech bych se nebal, ty proste dame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 kde jsou dorty a chlebíčky Clinte, máme tu 200 stránku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 clint rej pozve vsechny na letnim sraze a to jen za podminky, ze tu bude 1000 stranek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 to tu budou samé hovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 No právě že se mi zdá, že oproti jiným hospodám řešíme docela normální předmětné věci. Ani se tu moc až na pár výjimek nespamuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 se pochvalte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Koukám, že zas nikdo nedělá. Stringo - já taky vždy nejezdím podle předpisů. Takovýho člověka snad ani neznám. Ale nemáš se nechávat vyprovokovat. Já jezdím po dálnici většinou tachometrových 140 km/h a když zrovna předjíždím někoho pomalejšího a někdo se ze zadu přiřítí, tak dokončím předjíždění a uhýbám, ale zbytečně nezrychluji třeba na 160. Není důvod. A nevykládejte si to tak, že někoho brzdím - před započetím manévru se samozřejmě podívám, jestli někdo ze zadu nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Pawouku to já ani netvrdím, ale opět říkám, že normálně to nedělám, byla sobota k večeru, prázdná dálnice a přijede vytuněněj passat a nalepí se mi na prdel (v pravém pruhu)... ANO měl sem se na něj vykašlat, ale já blbec s nim chtěl závodit... Už snad jsem to napsal nejsrozumitelněji jak jsem mohl... Nebylo to v provozu, nebylo to v levém pruhu, proto mě to nasralo a dělali to schválně ANO neměl sem si jich všímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 (editace) Já taky nejsem žádnej pirát, město do osmdesáti, mimo do 130 a na dálnici do dvou kileček :D No nedávno jsem omylem vyblikal z levého pruhu na dálnici s KIA mého kolegu z oddělení, ani jsem netušil, že je to on. A mám to celou dobu na talíři, že jezdím jako prase a jak nesnáší lidi v oktávkách, že právě oktávky jezděj rychle a nezodpovědně a já na to, že právě proto jsem si ji koupil. To ho ještě víc nasralo No dálnici běžně 140 tacho na tempomat jezdím.....kvůli optimální spotřebě Editováno: 24. Únor 2014, autor: Clint 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Moje řeč. To má z toho, že se fláká na dálnici. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Tak tak, levej pruh musí bejt volnej pro dálniční stíhačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Jinak v telefonu přes TT máme 500 stran. To je hezčí číslo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Motosman je úplnej kliďas když má na plnou nádrž dojezd 250km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 chlapci co si myslite o techto pneu? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/Potenza-RE050A.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky