motosman Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 A8L je jen prodloužená A8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 asi tak.. vše ostatní jde doplnit do normáln audiny... jo je to PD, 1.9 TDI PD pak vystřídala 1.6 TDI CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Tak to jsem měl možnost teda se svést v tej nejvybavenější verzi A8L... Tam už chyběl jen hajzl, aby se nemuselo stavit na pumpě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Kokto díky za info... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 A vidíš. V tý mojí nebyl ani tempomat. Top je dnes A8L W12. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 1,9 TDI byl jenom PD, CR se dělal až dvoulitr. Octavia FL 1,9 TDI byl skutečně PD a neměl DPF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) stringo: o1 lak mela jinej naraznik, jinak snad taky mela vse, co se dalo dokonfigurovat do elegancky (otazka je, zda-li byl stejny nebo odlisny od rs) tomu se rika poptavka a nabidka + ochota koupit logo a dobrej obchodni model proto ja treba neuvazuju nad produkty Applu, kdyz si vezmu stejne vybavy telefon (delal jsem si pruzkum pro tyFona 4), tak mne vysel od konkurence na zhruba max 60% ceny Applu, takue volba byla jasna. Priste budu to same delat i pro auto, kvalita skodovky se vraci do minuleho stoleti 80let a cena moc neodpovida. Konkurence nabizi stejny SRxC za min penez Edit: vlastne jsem nekde cetl, ze Golf sice stoji v zakladu o 50 tis vic, ale kdyz si socku skodovku dovybavis na uroven Golfu, tak asi o 6tis je skodovka drazsi a ted si srovnej interier socky, sedačky apod, s cim se skodovka nechlubi (ze sedacky jsou uplne jiny nez v lepsi vybave, ze tam nejsou koberce, hacky, svetla apod... dekory pripominaji skodu 100 apod) a cim drazsi oktu beres, tim je Golf levnejsi. Editováno: 5. Březen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 eeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee e eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://www.auto.cz/videorozhovor-lubos-vlcek-sef-zastoupeni-skoda-auto-pro-cr-79925?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ač nerad musím s Radiusem v ledasčem souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 škodovka postaví novy shoowromy, spíš by měla opravit reklamační systém.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 o cem ze je tu debata? http://www.auto.cz/skoda-octavia-laurin-79751 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Vy rejpalové, kdyby nevzali tenkrát škodovku němci, mohl teď třeba Kokta místo v LaK jezdit v červené Thálii s 1,4 motorem....Nebo jsme mohli jezdit v Loganech.... Já jsem se Škodovkou spokojenej, podle mě za ty peníze nic jiného lepšího nekoupíte. VW se taky serou a ne málo, viz Passat. Sere se všechno, i Mercedesy, jenže tam za to ještě musíte víc zacvakat. Editováno: 5. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 A taky sloganem jsme mohli v klidu spinkat a nemít noční můry s napínákem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) By mě zajímalo, jak by Kokta Logana čipoval Já jsem teď bez vozidla, je v autorizáku na výměně skla a senzoru. Rovnou jsem jim řekl, ať omrknou silentbloky, něco se mi na zadku nezdálo. Prej při těch km už začínají někdy odcházet, guma zpuchří a natrhne se. Editováno: 5. Březen 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ja myslím ze bys potřeboval nové obě dvě nápravy a radši bych vyměnil i kola vis co prevence autorizaku je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 1,9 TDI byl jenom PD, CR se dělal až dvoulitr. Octavia FL 1,9 TDI byl skutečně PD a neměl DPF. Ale dalo se za nej priplatit... Sem tam takova auta z dovozu jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Vy rejpalové, kdyby nevzali tenkrát škodovku němci, mohl teď třeba Kokta místo v LaK jezdit v červené Thálii s 1,4 motorem....Nebo jsme mohli jezdit v Loganech.... Já jsem se Škodovkou spokojenej, podle mě za ty peníze nic jiného lepšího nekoupíte. VW se taky serou a ne málo, viz Passat. Sere se všechno, i Mercedesy, jenže tam za to ještě musíte víc zacvakat. Clinte ja totiz narozdil od tebe v takove R Thalii 3 roky stare jezdim obcas. A muzu rict jen toto. Ano technika v porovnani treba s Rapidem je uplne nekde jinde, nebe a dudy. Ovsem pocet reklamaci narozdil od Rapidu 0 za cele 3 roky (zaruka 4 leta) a cena o 120 tis nizsi. Tedy ac auto delane na cenu jako Rapid je proste spolehlivejsi a to je tak poskladana z vybehovych dilu Renaultu ostatne jako Rapid u Skody. Tedy ta bude jezdit zatim co Rapid uz bude davno na vrakovisti. Jinak s tebou musi souhlasit ze dnes uz je uplne jedno co si koupis, vse poskladane obdobnymi technologiemy na obdobnych linkach nekdy ze stejnych dilu s vyrazenym jinym logem. Vse jsou sracky. Co si tedy kupuji u Skody, WV? Pouze znacku a viru ve spolehlivost a asi nostalgii. Mozna nekdy vyspelejsi techniku i kdyz o tom by se dalo polemizovat. Co mi teda brani si koupit korejce, koupit si stejny srac jako u koncernu, ale dat za nej alespon mene penez. To jen takova uvaha. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 A protoze jsem vcera videl ze 2 metru policejniho Supa 3,6 FSI a ten kour ze dvou resp. ze 4 vyfuku mi neda spat a me se proste libi a ja ho chci v myslivci ( poradne poctive posledni auto) a protoze sportka nevychazi zbyvaji mi uz jen dve moznosti. Bud Motosman ukeca sefa aby mi z vyraznou slevou tedy za cca 200tis prodal toho sveho a nebo si budu muset jit do banky vybrat ovsem ne ze sveho uctu. Kdo jde se mnou? Pujdem do toho pul na pul. PS: Vrcajk mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 200.000,- je z bídou na akontaci. :-) Můžu ti dohodit A8 3,7 nebo 100ku avant turbo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 petře víš jak, Clint vzpomíná na mbéčka jinak souhlasím, proč si nekoupit třeba toyotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ach jo, dobre, vyrid sefovi ze dam i 250 at nezeru, moje posledni nabidka Diky motosmane za ochotu, ale turbo prave nechci a A8 uz je asi velka krava. No nic asi to nevyjde a pac se nikdo nehlasi pujdu sam. Kdyby chtel zitra jit nekdo do ČNB tak doporucuji odlozit navstevu na pozitri. :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Jo kokto, pravda na Japonce jsem zapomnel. Nemam zkusenost, ale tam jeste porad mozna trochu nejaka spolehlivost funguje. Znamej ma 2 roky Hondu Civic 2,2 i-Dtech 150 koni v dehtu myslim a nadmiru spokojen. Editováno: 5. Březen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 kamarád dělá prodejce v toyotě a říkal minimálně reklamací.... jenom jeho zákazníkovi přestala topit toyota, tak to vyřešili... jinak tohle je sranda největší :D radši nejezděte, auto za x milionu http://www.autoforum.cz/bleskovky/porsche-zastavilo-dodavky-horicich-gt3-a-majitelum-vzkazalo-at-radeji-nejezdi/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 No co bys nechtěl, vždyť je to koncern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Alfa Romeo 4C do motoru se taky nedostanete wtf? to už ani na motor nevidím vůbec? to už je jak v elektronice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky