Clint Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Mě také letňáky hučí víc ne zimáky...holt, někdy je to otočené. Hučely už od nových.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Já mám ještě zimní. Sedim v hospodě a vyhlížím tu sněhovou kalamitu. Právě jsem se vrátil z CCček a všude krásně sluníčko. Jinak jsem ještě něco vyzvedával v Automedik (Dělnická ul. PRAHA) a měli ve výloze docela pěkné alu disky. Neptejte se na značku. Nevím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 (editace) Sou z roku 2012, kupovat nový conti sport 5 se me nechce, ty byly vždy tizsi Myslis kalamitu venku 17 stupňů xD Editováno: 14. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 dalsi perlicka http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=326638&sznu=YuzdOTOl1eXMRSip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 minulej rok v zimě jsem měl nové Dunlopy 4D a taky mi docela hodně hučeli ale asi jen 1000km pak to přestalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 No vidíš, u mě tyto Dunlopy 10 000 km byly krásně tiché a po tomto nájezdu zase hlučí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/266280-potvrzeno-nova-skodovka-se-bude-vyrabet-v-kvasinach/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 stejně to je krásnej stroj, http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/266300-ze-soulu-miri-do-prahy-gigant-mezi-letadly-airbus-a380/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Twl, hlavně že si to poznačím do kalendáře, abych se na něj podíval z okna, jak bude přistávat, a pak to stejně projedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 A kdy bude odlétat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Mám pocit, že asi za tři hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Kdyby jste viděli ty obštrukce kvůli němu v práci, ještě, že tam nejsem. Přijde mi to až trapné, jako kdyby jsme nikdy neviděli velké letadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Tenhle kolos ale tady není běžný a hned tak nebude (jestli vůbec někdy). A teď sem se dozvěděl, že údajně přistál směrem od východu, takže bych stejně viděl kulový. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Kurňa a já jsem na plech. No asi větší událost byla Beluga. Nebo jak se jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 klinte ono to je sice jenom letadlo, ale kde je pro pasažéra dokonce i místo a v turbulencích se tam máš jako doma na gauči... jinak bankok, hong kong tam to líta běžně no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Však i v Praze už tady bylo, Lufthansa. Mě se to letadlo třeba nelíbí. Takové Jumbo je mnohem hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Uvnitř ten airbus není nic moc; vypadá to v Business třídě velice lacině. A ty super drahý křesla za 200tUSD jsou super nepohodlný na dlouhý lety. Testováno před dvěma lety na lince Dubaj-Peking. Jsem zvědav v jaké plechovce poletím tento rok do Pekingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Abys nezmizel jako ten Boeing, co ho nemůžou najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Na FB octavia clubu se objevila tahle krasavice: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Luxusní červená metla, ale asi fiktivní barva bohužel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ještě info: zítra je sraz na střeše v OC Šestka detailing fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Leštiči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Abys nezmizel jako ten Boeing, co ho nemůžou najít. neboj. Stejně to letadlo někde přistálo v buši. Hned jak zmizelo, jsem si to tak myslel. Protože technicky je téměř nemožné, aby se ztratilo letadlo z radaru a nikdo o něm nevěděl. Bude to jak ve špatném filmu; letadlo změnilo kurz, nahlásilo se jako jiný let a tradá, letíme dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Jasně. Rád kouknu co dokážou s lakem. Asi pojedu na nákup a cestou protáhnu Suzuki kartáčema na Shellce. Ať vidí superluxusmytí. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 To je vínová Flamenco jako mám já sluší jí to krasavici, hned bych ji bral, ......teda kdybych na ni měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky