Petrrr Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Jasny Kokta by ti to chipnul a mel bys dalnicni letadlo, me by nahodou take nevadil. Zrychleni 1,8 TSI - 118kw a 2,0 TDI 125 kw je papirove jake? Radeji poctive lehce starsi auto nez novinku co si na auto jen hraje, kde za chvili bude plastovej i motor. Sanku, vyhrat ve sportce muzes miliony, ale pravdepodobnejsi je ze vyhrajed jen statisice a to by mi stacilo. Takhle to bylo mysleny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Clint prostě prahne po těch 220 koníkách aby mohl na letiště lítat:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Chce jezdit sprinty z Boing 737. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) No pro mě je to jasné, RS je moje volba, auto mě musí bavit a ne jen vozit A hlavně, jak bych mohl šéfovat našemu klanu, když bych nešel příkladem a měl supáka, jak bych se vám pak mohl podívat zpříma do očí? Vždyť já to dělám všechno kvůli vám Editováno: 23. Březen 2014, autor: Clint 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 ty mě šéfovat nikdy nebudeš, protože tě předjedu vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 tak to prejmenujem na superb club a postupne zacnem prehazovat auta do vyssi tridy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Přece bys nezačal kupovat ty nemotorné plechovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 klidne proc ne das to na sportovni podvozek a v 3.6 benzinu v combajnu, budu naprosto spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) a vyndat DSG nebo tam hodit Tiptronic. Editováno: 23. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 ty ses zaujatej, na to snad ani nebudu reagovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) jj když s tím jedeš, tak vypadá jak když neumíš jezdit, jak to kucká.... a hlavně když stím jedu tak, nevím jestli se dloubat v nose nebo si leštit boty. Editováno: 23. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 tak ja bych si to klidne poridil a kdyz si k tromu dam padla pod volantem tak to je i docela hrave, aspon me to bavilo... samozrejme to neni manual, ale tak to od toho snad ani nikdo neceka. a hlvne to ma peknej design v combiku, narozdil od FL SII 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 takhle to nějak vidím v závodech vagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Je fakt, že SII FL vypadal lépe na fotkách, než v reálu a nějak přestal bejt designově zajimavej....jediné, co se mi líbí jsou ty LED přední blinkry s denníma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Já bych klidně Supa bral i v naftě,ale není to MYSLIVEC !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 superb bez podlahy má tak velkej kufr a ty chceš ještě mega kufr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 jasne, mega kufr a jedine elektrickej, jinak nema cenu ani menit Clinte, me by se libilo to denni, kdyby to bylo ze mezitim blinkrem aspon slabe sviti i denni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 U Audi taky při blinkru vypne svícení (u některých) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 ano a u nekterych ne. nechci aby to svitlo jako denni, ale aspon slabe, neco jako u RS kdyz das parkovacky, aby to proste nezhaslo do totalni tmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Spis bych videl jako problem to, ze na denni sviceni sviti tri prouzky a na blinkr blika jen jeden... coz je lehce nepomer vzhledem k viditelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 no prave proto by se denni melo stlumit a zbytek by pak svitil pekne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) furt si neuvědomujete že to je pitomej superb a ne audi, ledky z audin se na mbéčka možná dostanou za 5 let nebo taky nikdy jinak nárazník u O2 FL RS se s těmi ledkami povedl, nechápu že jim ho dovolili vyrábět... taky už o3 tam má jenom hnusnej pruh, to samý yeti... ledka z lidlu.... Editováno: 23. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 to mas kokto bohuzel pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 (editace) Mě ten pruh zas tak hnusnej nepřijde....Co mi spíš vadí, že u O3 člověk musí vzít bi-xeny, aby to nějak vypadalo. Protože O3 ztratila projektorová světla a dávají tam jen obyčejná, co bejvávaly v jedničkách oktávkách. Ne, že by mě to nějak vadilo, já už bych auto bez xenůnechtěl, ale jsou lidé, co by jim normální světla s čočkama stačila. Je to krok zpět na úkor Hraveckých blbostí, jako jsou senzory únavy a opouštění jízdních pruhů.... Editováno: 23. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 tak pro nějaké země je možnost vzít xenon bez toho hnusného LED proužku pro DRL, super věc... do té žluté žárovky dát ledku a vypadá to o 100% lépe než ten led pruh ze 4 diod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky