Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zkusím to. Dělám do 16:00 hod. Když se nic nepo...

Jinak aktuálně vybírají v Řevničově.

proč mě? já snad bydlím v těch neměstěch kde bydlí klint? :D já mám rád pašíka v našem kraji a oktávky s 1.8 TSI ;)

teprve přezutu? já přezouval před 14 dny asi tak nějak.

Upraveno od kokta7

Taky přezuto včera, když jsem koukl na brzd kotouče brečel jsem 15 min. (zrezlý - krom třecích ploch jako prase). No jinak na zimácích za tuto zimu najeto 10tis km docela palba v mém podání. No ještě 6,5-7mm vzorek mají. Jinak pro ty co neví, toto je můj jubilejní 2000 příspěvek. Bochnu dnes doma jednu Plzničku a budu myslet na Vás na ty co jsou na dejchánku.

• Autor

V Řevničově jsou skoro denně, potom také na Šustně na sedmdesátce....

Při pohledu na moje zadní kotouče jsem myslel, že je rovnou vyhodím a budu jezdit bez nich :D :D (zrezlé i na třecích plochách)

Upraveno od Clint

Tomu nebudete věřit. Vyjdu před barák v Dejvicích a slejvák jako blázen. Ale jenom v naší ulici. :blink:

Tím chci říct, že přijedu na prasáka. :): lol:

Že by zase provrtali vodovodní potrubí na Evropské ?? :kol-44:

Tak sem tu a nikdo nikde.asi sem tu brzy:)

přebral si mojí práci včasného příjezdu. Když jedu na dejchánej jsem tam vždy první a čekám na opozdilce.  :kol-28:

• Autor

Tak se hlásím z domova :D 

"Čaj o páté" se povedl, díky všem zúčastněným a doufám, že všichni dorazíte v pořádku domů ;)

Autí uloženo a já již také v teplu domova. Díky za pokec.

tak se hlasim z prace:)  dekuji vsem za pokec,vse  fajn az na ten dest:(

slejváček slušnej. Na jižní spojce jsem vymetl slušnou kaluž v pravém pruhu a musím smeknout před pryžema... vodu odvádí fakt dobře. Jinak Marek mě předjížděl na D11 Exit 8 zhruba ve 22:30, tak by mohl být už taky doma.

Taktéž díky všem za příjemnou atmošku, super pokec a dobrou zábavu!  :kol-47:  Vždy rád a znovu :kol-31:

jojo už sem 30 minut v HK, ten pravý pruh je hroznej, celej na předělání klasika v ČR...

Já taky díky a někdyzase příště a hlavně si zabookujte ten poslední víkend v srpnu=žamberk.

dest me vcera taky zaskocil :( bohuzel jsem do prahy prijel az po osme, jinak bych vyrazil i za vama...

a hlavne snad prsel pisek, kdyz to uschlo, mam auto spinave, ze bych brecel :(

Tak to ani nemej. Hlásí další přeháňkky s pískem.

no o vikendu bude auticko pekne doma nejspis, tak aspon oplach wapkou bude, abych se a to nemusel stydet ;)

Na co wapka? Máš RS ne? Tak trochu polechtáš plyn na dálnici a saharský písek nakrmí toho koho předjedeš a po jízdě lak vyleštěnej větrem.  :kol-142:

A navíc kdy se ze mě z veterána stane mistr fóra, čekal jsem, že povýším při 2tis a nic.  :kol-26:

• Autor

Mistr fóra musí udělat zkoušky ze znalostí místní problematiky, je potřeba naštudovat servisní manuál k tvému autu a pak ti speciální komise předkládá otázky. Na každou odpověď máš dvě minuty, to aby se vyloučilo nějaké hledání po internetu. Ze třiceti otázek musíš mít jen dvě špatně. Další pokus za rok ;)

Petrrr: clint ma mistra, protoze vsechny prudil a tak mu to radsi dali :kol-28:

ja chci take mistra:)

jinak ten pisek fakt pada,auto mam spinave ,je to hnus

A bude padat asi do čtvrtka, než se ochladí o 15 stupňů.:o

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.