kokta7 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 proto chce mít 3.6, která má krásný chladič oleje tak když je zima, tak se to lépe vše chladí a auto i lépe jede s tím seriovým nasáváním, proto třeba arlo tam dává ten tepelný štít... ozík říkal, že až ti přijde 2.0 TSI, že už s tebou do auta nesedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Prooooc? Co jsem mu provedl? :-D vzdyt jsme neleteli zadnej hrot, vse v klidu :-) navic se tvaril velmi klidne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 On se bal ze si podrazoval u brzdeni To vis on se boji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Jo tak, tak ono to tak lip brzdi :-P Ozi dela, ze se boji, vzdyt on je "velkej" kluk :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 CO JE NA TOM ŠPATNÉ PODŘAZOVAT U BRŽDĚNÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 On to mysli zrejme tak, ze sem sel do brzd hodne a k tomu sem si to jeste odradil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 A to jsem mu jeste neukazoval jako pres brzdy chodi dverma napred :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 nerikal jsem ze sem se bal, neni to nic drastickeho, jen me zaujalo jak moc si podrazoval - mysleno o kolik a jake si pak mel otacky - s ohledem na TDI... navic kdyz clovek nevi jak ten druhy ridi tak bych to povazoval za pohodu, spis mi asi vadil ten prvozo kolem, nevadi mi jet pilu, kdyz jsem na to pripravenej a je to nekde kde te neohrozi ostatni dementi jo a dverma napred se rad svezu, ale nekde kde na to bude prostor a vetsi klid, nez praha a proti podrazovani u brzdeni nic nemam - delam to taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Provoz nebyl az zas takovej myslim... zas nejsem idiot, doufam :-) zas Te nepovezu na hrane, aby se neco stalo ;-) Mno a tocit se to musi, aby to podavalo vykon jaky ma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 jo, tak ja jsem trochu opatrnejsi, ale tak to je mozna o tom co clovek na te silnici potka, takze fakt no stress tocit ok, ale proste me to prislo na ten nafak hodne, ale to zase souvisi se stylem jizdy, svoje jsem takhle tocit nemusel, ale treba sluzebnimu mondeu davam uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Tak ono u TDi když podřadíš, tak se to vytočí skoro vždycky přes 3500ot... Jak to má malé spektrum otáček, tak to tak hold je, já taky podřazuju a cca ve 2000 to skočí na 3500 a to by mělo TDI tak nějak jezdit, pod 1900 to už potom nestíhá plnit turbo, takže alespoň já, když jedu svižně, tak motor se pod 1900 nedostane, jezsím mezi 2000-3500, tam je to nejefektivnější u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Jinak dneska jsem jel zase trasu Plzeň-Prunéřov, naloženej (já 100kg + v kufru materiál cca 250-300kg) a 128km jízda na pohodičku a spotřeba 4,6l/100 na to že je to PD, tak je ta 1,9 fakt povedenej motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Pri zrychlovani tocim lehce za vykonobou spicku, tzn. cca kolem 4300, ale pri podrazovani neni problem podivat se k omezovaci ;-) proste z toho motoru vyzdimu maximum co umi :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 no 4000-4500 já osobně využívám jen když se někde honím, při normální svižné jízdě nějak ke 4000 nelezu (myslím tím, že bych se v těhle otáčkách pohyboval delší dobu)... Ale jak říkáš, když člověk podřazuje před zatáčkou a chce jí efektivně projet, tak si přibrzdí motorem a hned za zatáčkou mu dá plnej kotel a jede a to se potom při podřazení taky dostanu občas na omezovač, ale jak říkám, to je opravdu při nějaké rychlé jízdě, jinak to je klidnější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Ještě k chladičům oleje - každý chladič je ve své podstatě výměník. A jaký je rozdíl mezi chladičem oleje 3.6 a třeba 2.0 TSI? V obou je olej chlazený chladící kapalinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 To, je 3.6 ma zrejme samostatny naporovy chladic oleje, kdezto trebas ja mam takovou kostku vedle chladice, kde se olej chladi o chladic vody :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Ne, je to tak, jak píšu - 3.6 má chladič olej/voda. Ty máš stejný systém olej/voda. 2.0 TSI taktéž - jen je jinak tvarovaný a umístněný. Proto se ptám, co tam kokta vidí za rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Aha, tak ja zil v tom, ze je tam teda rozdil a on je to stejny hnuj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Otazecka, nemate nekdo moznost sehnat kus pruhledne, zlute lepici folie 3M? Cca 1x1m za nejakou rozumnou cenovku? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jak myslíš průhlednou žlutou folii? To chceš na kapotu kvůli odření od kamínků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 (editace) chce to na mlhovky jako já Editováno: 10. Duben 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Ma pravdu ten chlapec, chci to na mlhy, pac uz mi dosla (respektive sem ji rozdal). A jak vidno tak sehnat 3M je pomerne problem. Folie od jinych vyrobcu nejsou tak pekny, maji pri sviceni takovou hnusnou zlutozelenou barvu. Jedina 3M svitipekne zlute ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 to bude pěknej tuzing! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Zluty mlhy mam uz ted a je to good ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky