Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Na srazu nám to musí ukázat Kokta, je tam k tomu dobré Krušovické esíčko ;)

A to ještě Kokta přislíbil, že po společné kofole nám všem půjčí jeho čipnutého bílého sršáně a budeme moct testovat Krušovickej kopec pod plným plynem do červeného.....;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od kolika do kolika? Budu doma, tak bych se stavěl, případně můžeš dorazit na kafe k nám do Strága ;) Pak se rozhodneš, že to spolu vyměníme, neboj, doplácet nic nebudeš ;)

Odkaz ke komentáři

Úplně sem zapomněl, co se mi teď předevčírem přihodilo, jedu ve čtyřech lidech + bagáž na Rokycany a dojel jsem nějakou zkurvenou dodávku, nějakej Rendl, 2,3 DCI, 150 koní. Nemám rád tyhle pixly, tak sem ho na rovince předjel asi ve 160km/h. Jenže to jsem ho nasral, začal na to dupat a v tu ránu jsem ho měl za prdelí. Jenom že mě ještě nikdy dodávka nepředjela a tak jsem si řekl, že to tak bude i nadále. Začal jsem na to hamtat, všechny zatáčky hvízdaly gumy, rovinky 160-170 a chlapi nekecám, ten šmejd se mě držel jako klíště, obce jsme prolítli 80 (do limitu na papíry) a mezi vesnicemi plnej. Na akceleraci jsem se mu vždycky ztratil, ale ten šmejd mě za chvíli dojel, pač já neznal terén a občas taky brzdil. Takže jsme jeli takhle ostře asi 50 kilometrů, předjížděli co se dojelo a ve finále, když už mě to přestávalo bavit, jsem naštěstí odbočil na Volduchy a on jel rovně. neviděl, jak jsem odbočil, protože před odbočkou jsem předjel dvě auta před zatáčkou a on už to nestihl. Takže asi pokračoval závodním tempem až do Rokycan a čekal, kdy mě konečně dojede :D :D

No posádce se ta moje jízda moc nezamlouvala, ale tohle byla chlapská záležitost ;) To se ví....

Ještě jsem si tak říkal, jak může takhle rychle ty zatáčky s tou pixlou brát (že byl prázdnej bylo jasný)...Mít RS-o, asi bych si moc nepomohl, silnice samá zatáčka, musel bych do nich přitlačit a jet opravdu pilu.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

:kol-98: tak to chápu, to pohodlí posádky muselo jít stranou... jinak jak říkáš, znalost terénu je hodně důležitá. Já mám naježděnou teď trasu Plzeň-Kadaň a nap. v Plaských serpentinách ujedu i BMW apod. dokonce i motorky mají co dělat, ale u nich je pochopitelná ztráta rychlosti v zatáčkách, kdy musejí jít na brzdy, zatímco já za pískotu gum jedu pod plynem  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

No už mě to pak taky přestávalo bavit a doufal jsem, že někde odbočí, ale ten šmejd furt za mnou.... ;)

Jak bych se vám pak mohl podívat do očí a říct, předjela mě nějaká plechová krabice? Nikdy! :D A ještě k tomu Renault......

Odkaz ke komentáři

tys moc nikdy nejezdil v dodávkách co? když je to prázdný tak to jede fakt rychle... například 316 cdi sprinter, neskutečná raketa... krásných 5 válců ;) trandáci taky jezděj pěkně, když maj aspon 75kw... 190 naložený to jede, ale nejsou brzdy tak je to nebezpečný.. ideálně po dálnici těch 140 max 150.

post-78913-0-71879500-1398707305_thumb.j

TO JE MOTOR, ŽÁDNÝ TY TVOJE TSIČKA 

IMG_20140317_122421.jpg

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...