Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 A povedlo se mu to Ještě navíc s takovou srašnou mr...ou To se fakt povedlo, dokonce kolovala i fáma, že jsem to objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Na srazu nám to musí ukázat Kokta, je tam k tomu dobré Krušovické esíčko A to ještě Kokta přislíbil, že po společné kofole nám všem půjčí jeho čipnutého bílého sršáně a budeme moct testovat Krušovickej kopec pod plným plynem do červeného..... Editováno: 28. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Stringo - na mě to bylo moc brzo a na další program jsem už neměl čas. Ale neboj, někdy vás v Plzni navštívím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 V pohodě, stejnak jsme nakonec na letiště nejeli, protože ze soboty na neděli celou noc pršelo a byla docela i zima, takže jsi přišel pouze o kaskadéra ve Fiatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Tak konfig na oktávky prej bude spuštěnej do 4. května.....psali mi ze škodovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) 4. v neděli? To spíš v pondělí ne? :-) nějak se mi nechce věřit že IT oddělení bude v něděli makat :-) Editováno: 28. Duben 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 No už to mají pěkně dlouho OFF. Nemůžu si doma kódovat auto svých snů..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Pripravi to v tydnu a pak to system zavede v nedeli rano :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 to bude zase přetížený :-D každopádne Clinte budu 4. v Krušovicích když by jsi chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Od kolika do kolika? Budu doma, tak bych se stavěl, případně můžeš dorazit na kafe k nám do Strága Pak se rozhodneš, že to spolu vyměníme, neboj, doplácet nic nebudeš Editováno: 28. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 a po týdnu,10. si pro to přijedu čas nevím ale pak povím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 To je rozumný :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) Úplně sem zapomněl, co se mi teď předevčírem přihodilo, jedu ve čtyřech lidech + bagáž na Rokycany a dojel jsem nějakou zkurvenou dodávku, nějakej Rendl, 2,3 DCI, 150 koní. Nemám rád tyhle pixly, tak sem ho na rovince předjel asi ve 160km/h. Jenže to jsem ho nasral, začal na to dupat a v tu ránu jsem ho měl za prdelí. Jenom že mě ještě nikdy dodávka nepředjela a tak jsem si řekl, že to tak bude i nadále. Začal jsem na to hamtat, všechny zatáčky hvízdaly gumy, rovinky 160-170 a chlapi nekecám, ten šmejd se mě držel jako klíště, obce jsme prolítli 80 (do limitu na papíry) a mezi vesnicemi plnej. Na akceleraci jsem se mu vždycky ztratil, ale ten šmejd mě za chvíli dojel, pač já neznal terén a občas taky brzdil. Takže jsme jeli takhle ostře asi 50 kilometrů, předjížděli co se dojelo a ve finále, když už mě to přestávalo bavit, jsem naštěstí odbočil na Volduchy a on jel rovně. neviděl, jak jsem odbočil, protože před odbočkou jsem předjel dvě auta před zatáčkou a on už to nestihl. Takže asi pokračoval závodním tempem až do Rokycan a čekal, kdy mě konečně dojede :D No posádce se ta moje jízda moc nezamlouvala, ale tohle byla chlapská záležitost To se ví.... Ještě jsem si tak říkal, jak může takhle rychle ty zatáčky s tou pixlou brát (že byl prázdnej bylo jasný)...Mít RS-o, asi bych si moc nepomohl, silnice samá zatáčka, musel bych do nich přitlačit a jet opravdu pilu. Editováno: 28. Duben 2014, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 tak to chápu, to pohodlí posádky muselo jít stranou... jinak jak říkáš, znalost terénu je hodně důležitá. Já mám naježděnou teď trasu Plzeň-Kadaň a nap. v Plaských serpentinách ujedu i BMW apod. dokonce i motorky mají co dělat, ale u nich je pochopitelná ztráta rychlosti v zatáčkách, kdy musejí jít na brzdy, zatímco já za pískotu gum jedu pod plynem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Co je to pískání gum? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 nj, evidentně si málo tlačil na pilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 asi to měl načipovaný prej je solidní vejvar čipovat traktory, nějak se v tom nevyznám ale nějaký levnější se jednoduše načipujou na ty dražší, ušetří se mnoho peněz...takže buď rád že to nebyl traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Kokta mu to určitě čipnul na 200 koní a nasadil ho na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 hlavne cipem u traktoru jde vypnout omezovac a to se to pak lita... a navic u nakladaku a traktoru je vykon obvykle opravdu jen chip (u traktoru z 90% jestli si to pamatuju dobre) a tak se da usetrit ranec na porizeni a trochu to zadotujes nachipu a mas to same Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 seš blázen klinte, honit se s nějakým idiotem kterého neznáš, to je o zabití... každopádně teď sem dojel a chytil sem takovou kaluž, že mě to v 90km/h rozhodilo celý auto, debilní český 1 třídy cest.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) No už mě to pak taky přestávalo bavit a doufal jsem, že někde odbočí, ale ten šmejd furt za mnou.... Jak bych se vám pak mohl podívat do očí a říct, předjela mě nějaká plechová krabice? Nikdy! A ještě k tomu Renault...... Editováno: 28. Duben 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 nejhorší tyhle pitomci jedou 80, začneš je předjíždět a začnou zrychlovat. pak je předjedeš a zase zpomalí brzdovým pedálem.... kreteni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Mě spíš překvapilo, co do těch dodávek dneska už cpou za motory, když jim to takhle hamtá....aby člověk měl RS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 (editace) tys moc nikdy nejezdil v dodávkách co? když je to prázdný tak to jede fakt rychle... například 316 cdi sprinter, neskutečná raketa... krásných 5 válců trandáci taky jezděj pěkně, když maj aspon 75kw... 190 naložený to jede, ale nejsou brzdy tak je to nebezpečný.. ideálně po dálnici těch 140 max 150. TO JE MOTOR, ŽÁDNÝ TY TVOJE TSIČKA Editováno: 28. Duben 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jak moje? Co máš teda ty v autě co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky