Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 jj, to si nech, a kam s tim jedes do servisu? jestli to neni tajne, pripadne klidne SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Petrrr, to je pravda, tedch srazu je tedko hodne a je to fakt tezky stihat. Jinak podle me treba kafe v krusovicich dobry treba od 18 hodiny tam a nejlepe nejaky vsedni den, vikendy mam zasekane uz ted nekdy do pulky cervence a jestli neco nevypadne tak je program jasne danej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 taky pak dej echo co ta sranda vyjde motosmane. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Veleslavín Přerost. Jezdím tam se supem a spokojenost. Tak snad se povede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Však čaj o páté zase naplánujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 jj, a kdy že bude? Jen upozorňuji, že středy máme s bráchou až do konce června zadané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 ja mam zabrane uterky a cca 3 ctvrtky :-D motosman, jo ja tam taky jezdil a byl jsem tam celkem spokojeny, ale tedko je to pro me hodne z ruky a navic, tam nemam uz kontakt z drivejska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) ty voe 9:18 a tady jeste nikdo nic nenapsal od vcera, co to ma bejt? 12 hodin protestniho ticha, nebo jako co? edit: dokonce 9:19 nez jsem to dopsal... Editováno: 14. Květen 2014, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Clint asi zaspal v Práci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Clint někde chrápe a kokta se učipoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Zdarec, už sem tu, dneska mám volno, ale bolí mě hlava ze včerejšího upracování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 dyt máš volno furt, hrozný. měl bys sis najít druhou práci, abys vidělal na nové RS s moderním motorem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Nojo, to bych mohl, ale nevím co bych tak dělal (mám 15 dnů v měsíci volno) Editováno: 14. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Ty děláš Clinte 12ky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 U Tukase sup za cenu octavky. To by mě zajímal ceník. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Jojo, dvanáctky, z toho polovina nočních. Ale někdy si dám takhle dvanáctku i po dobrém obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) klinte musíš vydělávat na moderní motor!!! kterej když se vysere tak ho neopraví ani pawouk! a místo dolejvání oleje a ještě cisternu vody v kufru Editováno: 14. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 A nebudete přibírat nějakého "experta" k sobě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 A nebudete přibírat nějakého "experta" k sobě Že bys šel chrápat s Clintem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 pawouk taky dostane prej padáka, nebo to furt říká, tak nám klinte udělej místo a budeme mít srazy každej den v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak Clint by mohl v klídečku spát a já bych to oběhal, mě noční vůbec nevadí a dělám je normálně (ale jen 8ky)... Ale spíš kvůli penězům, když Clint může měnit auta po 3-4 letech, tak bych taky mohl něco koupit nového za pár let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 To jsem neřek, jen že budou změny. Ovšem nikdo neví, jaké. Kromě změny majitele firmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Tak vidis Klint nám da praci Editováno: 14. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Jo hoši, měli jste se lépe učit Ale byla by to sranda dělat s váma, alespoň bych nemusel poslouchat kolegy, jak je Kia a Renault dobré auto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky